Hirdetés
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
válasz
Balinov #34395 üzenetére
M0-ás elkerülő ami megy körbe Pest körül... igen, állítólag tegnap este elkezdtek elősózni, ma meg még a kis hó miatt nem tudnak tenni semmit... mert a kotró még nem vethető be, csak 5 cm-től... a sónak meg kell a nappali hőmérséklet, hogy hatni tudjon... képesek mindent megmagyarázni.
-
tserrof77
őstag
Erről csak ennyit: hétfőn Pápán volt este dolgom... ugye az már Veszprém megye... érdekes módon náluk gyönyörűen felsózva, csak vizes út. GYMS megyei szakaszon 50-60-nal mentünk, egyszerűen nem lehetett haladni. Szinte zsír új téligumival is néha éreztem, hogy nem kéne forszírozni. Benn pápán is gyönyörűen felsózva minden. Egy sokadik kis utca, ahova mentünk, na jó, ott le volt gyúrva a hó, az igaz, de a nagyobb utak tökéletesek. Mire visszaértünk Győrbe, szinte nem lehetett közlekedni a városban. 30-40 max
Erről ennyit. Drága Komszomol ÍGY felkészült a télre... a "népművészeti agyagedény" összevontigazgató meg havi 1.2milláért húzzon a búsba
-
válasz
Balinov #34392 üzenetére
Hát én ma inkább semmit se mondok, 30 perc helyett 1óra 10-et jöttem... 1 totalcar suzuki a pályán, 1 koccanás a város szélén, egy belerongyolt oldalról a másikba, végigzúzva a fél verdát...szóval... most megyek kávézok egy jót...
Jah és a lényeg... sehol nem volt eltakarítva semmi, csak nálunk "vidéken"... M0-ás végig tiszta hó...nem is értem, a rádióban meg nyomatják, hogy a főutak eltakarítva... akkor a 0-ás az mi a péló??? -
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #34391 üzenetére
jovanna,hat itt ez is nagy szam, meg is allt a hegyekben az elet. itt lenn a varosban 1-2centi esett csak, de az itteniek havas vezetesi tapasztalatai miat...aaa..kesz katasztrofa volt
-
HoRuB
csendes tag
válasz
Speeedfire #34388 üzenetére
Itt a karácsony és sajnos közbejött 1-2 váratlan kiadás
De a vga vétel is meglesz de csak karácsony után
-
HoRuB
csendes tag
válasz
Speeedfire #34386 üzenetére
alaplap az hibás...vagyis pci-expressz foglalata rossz. meg kell a pénz nagyon:$ azért ennyi!
-
HoRuB
csendes tag
Hello Szia Bocsi Lécci!
AMD 3000+ CPU eladó sürgős alkú lehetXD:
[link]
Üdvw! -
Dorien
veterán
Itt meg egy kis adalék a salgótarjáni machétés gyilkossághoz:
Egyik áldozat
Másik áldozat
ElkövetőR.I.P.
-
tserrof77
őstag
Csókolom-csókolom. Keresek iszonyat sürgébe 9" kijelzőt Asus EEEPC-be!
-
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #34377 üzenetére
-
Jazzos
őstag
Változott az aláírásom.
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #34372 üzenetére
na, azert tavaly telen peldaul volt ho is itt, meg minusz 1-2 fok. nyaron meg megdolt a sokeves rekord, valami 27 fokot mertek. atlag olyan 20-23 korul van.
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #34369 üzenetére
szelsosegesebb? nane....itt olyan nem fordul elo,hogy a nyari es a teli csucshomerseklet kozott neha 40-50 fok difi is van...
-
MR_Joe
senior tag
Jó cucc... beszerelném a Favoritba az első basszusnál szétesne a kaszni
(így is közel jár hozzá)Más : Hurrá! Tavasszal költség optimalizálás miatt elvették a fizunk egy részét és átcsoportosították cafetériába... most jan 1-el csinálják vissza az egészet. Nagyon megérte... sztem több volt az adminisztrációs költség ami ezzel járt, mint amennyit nyertek. Nooormális az ilyen vezetés?
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #34366 üzenetére
szarvasbor mar honapokkal ezelott bejatszott, tekintve az itteni idojararst, gyakran hasznalom is.
Supr@, vegulis mi lett a dontes?tudod, amit priviben kerdeztel
-
Supr@
senior tag
kedves zenekedvelő autótulajok!
eladóvá vált egy LG LAC7900RN fejegység, dobozában, tartozékaival, 2hónapos a cucc, 8hónap saturn garival, röviden: bluetooth telefonkihangosítás+zenelejátszás, 4*53w-os, 2pár rca kimenet, távirányító, többi a linken, ára 20k, illetve
Fusion mélyláda+erősítő tökéletes állapotban, kábelei szinte mind megvannak, kivéve az rca, az már nincsmeg. illetve doboz sincs, azt gyárilag nem kaptam hozzá, a saturnban. szintén 2hónapos, azaz 8hónap gari a saturnba. ára 30k
árak irányárak, kicsi alku belefér, egyben pedig 45k az ára!
ja és mindegyikhez papíros gari van! -
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #34363 üzenetére
en most szereztem be egy jegkaparot. ritkasag szamba megy itt a hasznalata, de pl. 2 hete is faszanyosan korbe volt fagyva a kocsi, mire vegeztem melohelyen..
-
válasz
Speeedfire #34361 üzenetére
Hólapátnak szerintem kötelező darabnak kellene lenni egy kocsiban... több értelme van mint sok egyéb kacatnak.
-
Speeedfire
félisten
igazi bakonyi vagyok, nekem nem kell bemutatni h milyen ilyenkor a környék
az eldugott erdei utakon egy jó sofőrrel és egy kézifékkel felülmúlhatatlan élményben van része az embernek
mondjuk a legjobb Zirc eldugott utcáin ezt csinálni mikor már elmúlt éjfél senki sincs az utakonmellesleg a legnagyobb élmény 3 éve volt szilveszter előtti pénteken
Mórra mentünk h bevásároljuk a Pennyben, amikor mondja a rádió h senki se induljon el Mór felé mert hatalmas hóvihar van járhatatlanok az utak
nah mi persze h csak azért is elmentünk
és sikeresen haza is értünk csomeszban egy hólap ha valami mégis lenne -
Coyot
őstag
válasz
Speeedfire #34357 üzenetére
Az a baj hegyekben elég necces a szűz hóban autózni, mert nem látod hol az út.
Egyszer belefordultunk az árokba így -
Sziasztok!
SOS kellene nekem canyon tintapatron van ötletetek, hogy honnan?
Magyarországi forgalomba nincs sehol...ötletek privibe!!
Köszi! -
Borokafa
őstag
Üdv, keresek olcsóbb AGP-s vga-t. (MX440 stb.)
-
Balinov
titán
gutenmorgen, miujsag? esik otthon a ho?
-
Speeedfire
félisten
-
Nem vagyok alkesz kikérem magamnak. Bár holnap délután lesz céges kocsmázás utána este meg céges koktélparty. Lecsúszik majd pár Long Island koktél
Azért a svájci söröket hozhatod majd.Ja és az izomagyat is kikérem magamnak hiszen tény hogy ki vagyok gyúrva de csak egészséges kereteken belül.
-
Coyot
őstag
Vegyetek ilyen asus PDA telefont! [link]
-
Coyot
őstag
válasz
MR_Joe #34337 üzenetére
A helyzet ez: Hátul hajt a kerék
jó öreg zsiguli tudja a dolgát ebben a jó időben, csak senki ne jöjjön szembe -
Speeedfire
félisten
semmi több best buy
haver vett egy cod2-es klántársától használtba bő 1 év garival sapphire 4850 1gb acc s1 + 12es glacialtech ventivel 10k-ért
aztán megkérdi h jó üzlet volt-e
egyből kérdeztem h van-e még hely a klánban
egy darabig még hajtom a 3850-emet, aztán majd lesz vmi
MR_Joe: miért nem lepődöm meg rajta -
MR_Joe
senior tag
válasz
Speeedfire #34323 üzenetére
Kezdem megszeretni az amerikai focit...
Haláli ez a hó... szórakoztam kicsit boltból hazafele jövet. 20kmh-nál egy kézifékessel sikerült 180 fokban megfordulnom. (mire jók a naaagy üres "szántóföldek") Nem gyengén csúsznak itt csanakon az utak. Máshol mi a helyzet?
-
Coyot
őstag
válasz
Speeedfire #34334 üzenetére
Így van 4850 22 ért accelero S1el vagy valami gyári nagyobb hűtős, és ennyiért a legjobb...
gondolkodtam 5770en is, de ez lett inkább, és jobb is ólcsó gyors mi kell még -
HoRuB
csendes tag
Nem tudom,nem igazán akarok Ati-t most is az van és csalódottan ülök mögötte
Még nem volt Nvidia kártyám,így azt is kipróbálnám.Majd meglátjuk a két ünnep közötti árakatBiztos olcsóbban kapok jókat! ÜDvw
-
Fricó
aktív tag
eladó új eredeti márkás parfümök bolti ár alatt győrben!
árlista: [link]
-
válasz
Speeedfire #34323 üzenetére
Én kerestem, meg is nézem gyorsba, köszi!!!
-
Speeedfire
félisten
így sem lettem okosabb
majd idővel biztos tanulom én is
Balinov: nah arra a 4850-re még lehet énis vevő lennék
a 18+ karika csak azokra a nagydarab nénikre vonatkozik
Flow: szerencsére már nem téma a tft
Dryman: hatalmas nagy giga up a rendszernekvalaki a múltkor keresett adat végleges törlésére megoldásokat
logouton van most egy cikk pont ezzel foglalkozik -
Dryman
őstag
Eladó Thermaltake Bigwater 735 (CL-W0075) komplett folyadékhűtéses cucc!
a cucchoz ajándékba adom a csőrendszerbe szerelhető flyadék hőmérséklet szenzort, és a digitális hőfokkijelzőt és alarmrendszert!
A győri topiktársaknak all in one action 15000Ft
[link]A hőfokkijelző az alábbi linken látható, a szenzor viszont nem ez, hanem egy T betű alakú fém toldónak látszó valami...
[link] -
Flow
senior tag
Látom zajlott itt megint a heves eszmecsere TFT-kről, LCD-kről...
-
Úgy látom, azért kint sem egyszerű az élet.
-
Flow
senior tag
válasz
Balinov #34313 üzenetére
Jaja, megyek haza szombaton.
Voltam otthon már egyszer, de az ilyen villámlátogatás volt. Péntek délután elindultam 1/2 6kor autóval, Pestre fél hétkor értem... Jó, aludtam is egy fél órát közben, Zürichnél meg dugó, és majdnem egész végig esett... Vasárnap meg 4-5 körül indultam vissza, éjjel 3ra értem ide.
Ti? Jöttök?
-
Flow
senior tag
Szépjóreggelt!
Mi újság az urakkal?
-
Balinov
titán
udv HoRuB, ez latod bolcs dontes, sztem sokan kapnak karacsonyra uj zsugat, lehet egysegnyi kiralyi forintert jobb vetelt tudsz leakasztani. Mindenesetre Jamba 86GT-je nem tunik rossz ajanlatnak, soot. Esetleg nem gondolkodtal HD3850-en? vagy 4830-on? Neadjisten egy HD4850-en ( veletlenul van egy talonban, februarban lehet hazamegyunk, el is tudnank boltolni).
Topiknak: szepjoreggelt!
-
bmw_e21
csendes tag
Hello!
Nincs valakinek véletlenül egy 40-80 GB körüli IDE winchestere pár ezer forintért?
-
jamba
aktív tag
Üdv Mindenki
Lenne még egy kis gépem:
Igényes fehér dobozban
Gigabyte (socket A) alaplap (int hang)
Amd Athlon 900@1000MHZ proci (halk rézmagos hűtővel)
3X 128MB/133 SD Memória
CD Íróval
S3 trió AGP Videókártya 8-egész MB
5 portos USB 2.0 bővítőkártya
20 GB Vinyó
Hálókártya
300W Forton tápegységgelÁra 6k-lenne
-
Jazzos
őstag
-
ftc
nagyúr
válasz
Speeedfire #34302 üzenetére
Fiber To the Home
Fiber To the Curb
Fiber To The Building
Fiber To the Nodevalami jobbat keresek mint wikis leiras
-
ftc
nagyúr
Valaki ne tud anyagot arra, hogy FTTx mik az eltérések
Aktív témák
- Yettel topik
- Sorozatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen routert?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - VADONATÚJ (1.)
- ASUS TUF GAMING B760M-BTF WIFI D4 (Wifis DDR4 alaplap)
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest