Hirdetés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
És abban a bizonyos tartományban mi okozna olyan rezgést, ami erősebb, mint a rugónak (amúgy kicsi, de létező) a csillapítási tényeőzje?
A gátló ugye azért van, hogy lényegesen növelje a rugó csillapítását. De valamennyi amúgy is van, csak gátló nélkül mondjuk hetet pattanna a kerék az úton egy kátyú után. Ha tudnánk olyan rugót gyártani, ami abszolút nem csillapít, akkor bizony a veszteségmentes energiatárolásért (aka. örökmozgó) Nóbel-díjat kapnánk.
-
EQMontoya
veterán
Pattognia azért nem kellene ennyire önmagában egy döglött gátlótól, ha nincs valami komoly excenteresség a forgásban, akkor nincs, ami beindítsa a pattogást.
TaaT: nagyobb kerék önmagában játszhat, viszont a rugóutat nem befolyásolja: az nem önmagában nem okozhat felkoppanást.
-
Qru
MODERÁTOR
Ott inkább a vízelvezető képesség a fontos. Múltkor vezettem egy Braum Bril. 2-vel szerelet Astrát autópályán vizes burkolaton és nagyon meg voltam elégedve vele. Pedig egy Conti PremiumContact 5-el szerelt autóból ültem át. Vészfékezés ugyan nem volt de erős fékezés és sok sávváltás erős tempónál az igen és nagyon magabiztosan viselkedett az autó. Igaz vadi új volt rajta a gumi...
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- Politika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivaldi (böngésző)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest