Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yodafon: :L
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Egonyolc
üzenetére
A sorrend nagyjából szerintem is stimmel, bár én úgy fogalmaznék, hogy Engi>Mesmer>Ele (D/Dben jól kell zongorázni, ha még létezik ez a build), ezeknél kell rendesen váltogatni a DPShez a fegyvereket, van egy wow.-os értelemben vett Rota is.
Aztán a középmezőny Guardian, Thief (no nem a HS spammeres változat
) Guardiannál ahogy néztem az emberek nagy része csak akkor vált fegyvert, ha nem tud meleezni (Én mondjuk mostanság nem is mindig használok GSt, helyette staff/sceptert), thiefnél az eltűnős-feltűnős buildnél szintén járnia kell a kéznek.A könnyű : Warrion, Ranger, Necro (Számomra a ranger után ez volt a legegyszerűbb, igaz én anno Staffal toltam, valószínűleg ezért is tartottam unalmasnak, azóta is Ori bányászatra van ítélve szegény)
PvP: tökéletesen leírtad, itt nincsen gear farm PvPben, talán csak 1-2 skill van zárva (?), a trait változás miatt, illetve pár jelentéktelen rúna, de azt gyorsan ki lehet farmolni. Itt Nem arról szól a story, hogy legyél rank 2200, meg farmolj 4 milla tokent, hogy meg tudd venni a cuccokat, amivel AVn mindenkit hülyére versz. GW2ben úgy általában nem a gearről szól a dolog. Visszatérve a PvPre, már a gear miatt is jobbak a balance feltételek, mint Wowban. Ranked aréna szerűség van, leaderboard-val. Másrészt a balance-olás itt nem a Blizzard féle 00-200%-os léptékekkel történik, hanem sokkal kisebb léptékben. (Bár ilyen téren a GW1 1%-os léptetései volt talán az etalon)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Milyen autót vegyek?
- Apple MacBook
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hegesztés topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- új iPhone 17 Pro 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iStyle
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) Guardiannál ahogy néztem az emberek nagy része csak akkor vált fegyvert, ha nem tud meleezni (Én mondjuk mostanság nem is mindig használok GSt, helyette staff/sceptert), thiefnél az eltűnős-feltűnős buildnél szintén járnia kell a kéznek.