Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- aquark: Zsebszámológépek
-
LOGOUT
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ellia
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nincsen baj szerintem a skálázódással, a buta emberekkel annál inkább... Én valahogy nem dőlök a kardomba, ha nem lesz meg egy acsi... Casual játékosnak tartom magam, van, hogy napokig nem is játszok, de még mindig nem érzem tucat játéknak. Az tény és való, hogy nem volt a legjobb az LS tálalása, de a sok sírás rívás abból is fakadt, hogy a legtöbb játékos nem olvas csak megy eszetlenül... Szerintem ez az LS csak egy teszt volt, teszteltek benne mindent a tömegtől kezdve. Attól eltekintve, hogy loregyalázás volt picit annyira nem volt vészes szerintem, remélem a továbbiak tartalmasabbak/lore barátabbak és rövidebbek lesznek kevesebb zerg mókával mélyebb motiváltabb karakterekkel.
Új hozzászólás Aktív témák

- Használt Artfone A400 4G Senior mobiltelefon / 12 hó jótállás
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- DELL Latitude 5285 (Tablet) 2 az 1 ben,FHD +,12.3,i5-7200U,8GB 128GB SSD,LTE, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest