Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
válasz
nepszter1
üzenetére
Én IceAkosnál vettem.
Nem tudom mennyire negatívum, de mivel nem vagy annyira rákényszerítve, hogy szintezésnél csapatban mozogj, illetve aktív guild életet élj, sokaknak monoton lehet ez a rész. Ezek után elég sok embert meglep, hogy bizony a gördülékeny dungeonözés már komoly odafigyelést és csapatmunkát igényel majd.
Nálam a sztori nem annyira jön be (lvl 40 vagyok), még akkor is ha sokan ezt egy "na de ez egy MMO" szöveggel elintézik. Mondjuk elismerem, hogy nekem a Skyrim is monoton volt...
A trade felület még picit hiányos a Diablo 3 után. Engedni kéne, hogy statokra is lehessen rákeresni, illetve kiszűrni azokat a találatokat melyeket nem használhat a karakterem.
A negyedik és számomra a legkényesebb kérdés pedig a karakterkinézet és a felszerelés. Előbbi human/norn esetén zavar leginkább, valahogy a területek legnagyobb részéhez nem passzolnak a babaarcú glow-effektes playerek. Ezzel szemben charr pl. baromi jó. A felszerelés pedig nem elég változatos. Sok jó ötlet van a játékban, de valahogy nem érzem a karakter kinézetén, hogy egyre erősebb vagyok. Ezektől a pubi-sisakoktól és vértektől meg már kezdek rosszul lenni.Én ezeket tartom zavarónak a játékban, de közel sem annyira, hogy ne logoljak be minden egyes nap. Az év egyik legkellemesebb meglepetése

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Dell notebook topic
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EA Sports WRC '23
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jövedelem
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest