Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
Amúgy a bejelentés úgy hazavágta a hangulatot, hogy sikerült rögtön találnom egy szép kis leárazást az egyik oldalon és 3700 forintért megvettem a PoF-ot. Igazából csak a Warclaw miatt, mert nem bírtam gyalog tartani a lépést a commanderrel
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lmh
őstag
válasz
KisTücsök
üzenetére
Teljesen ugyanezt éreztem én is.
Néztem élőben a "show"-t is. Annyira kínos volt az egész....pl amikor érezhető volt, h nem mondtak semmi nagy dolgot és várták a közönségtől a tapsot rá és alig jött valami. Szörnyű volt látni ahogy hype-oltak, ordított az a csávó, mint Steve Ballmer, aztán jöttek a bárgyú "vendégek" és a totál semmit kellett előadniuk mintha megváltották volna a világot. Ez amit itt előadtak, egy rövid patch notes-t ér meg, nem ilyen behype-olt sajtótájékoztatót.
Mondjuk a template-eknek örülök, remélem normálisan megvalósítják, mondjuk ezt meg kellett volna már csinálni pontosan 7 évvel ezelőtt. Teljesen alap. -
KisTücsök
addikt
Fuh de kínos volt.
Amikor az égvilágon nem vártam semmit, de sikerült alulmúlniuk még azt is.
Szomorú.
-
Lmh
őstag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
minek? hova? jeezus

-
Lmh
őstag
30-án nagy bejelentések lesznek azt hiszem.
Egyébként ha valaki találkozik vmi komoly PoF leárazással, vagy promo code-dal PoF-ra vonatkozóan, az szóljon plz!
-
KisTücsök
addikt
Arra azért készülj fel, hogy sokkal casualabb, mint a WoW. Az endgamet hamar ellehet érni, és az ottani tartalom meg elég... meh.
A PvP elég szarul van balanszolva, meg nem is igen foglalkoznak vele. A WvW alapból jól megvan csinálva, de ahhoz sem nyúltak kb a megjelenés óta.
Ettől eltekintve azért szerethető. A harcrendszer talán a legjobb az MMO-k közül. Csak találj valami normális community-t, akik miatt érdemes lesz elindítanod rendszeresen.
-
Dlite
tag
Sziasztok!
Haverom most szeretne rábeszélni, hogy csatlakozzak a játékhoz. Olvasgatom a teszteket, leírásokat, elég jókat olvasni. 11 év WoW-ozás után azért meggondolom, hogy mibe vágom ismét a fejszém
Érdemes még csatlakozni a játékhoz? Sokan játszanak, van élet, jó guild, társaság? (WoW azért lett unalmas, mert szinte mindenki abbahagyta
) -
Sixkiller6
őstag
válasz
napoleon2323
üzenetére
néha megy, néha nem, ha jól emlékszem az API-ra panaszkodik
-
Submarine
senior tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Köszi!
Igen ez volt anno az etalon, csak egy időben nem foglalkoztak vele, most úgy tűnik megint:
"This page was last edited on 26 May 2019, at 23:30."Annyira én sem voltam sosem op, akkor magam számolgatnám ki a buildeket.
Persze nem árt ha ismered a karidat, meg amit játszol vele, de nekem többet ér a játékélmény mint akár 10 másodperc.
Találkoztam ilyenekkel, de inkább kiléptem a partyból. Azt sem bírtam ha mást savaztak, semmi értelme úgy játszani, hogy tizedmásodpercre be van lőve minden, és ha nem azt játszottad, ment a hőbörgés.. -
Submarine
senior tag
Üdv!
Pfűű, két hétbe telt a mocsok.
Nehéznek nem nevezném a teendőket, inkább soknak.
Talán a LW4-es mapeken való gyűjtögetés a legnehezebb, de türelemmel és pár napi szisztematikus játékkal minden fajtát ki lehet szedni. És jó pár esetben a napi resetet is meg kell várni.
Szerencsére sok segítség van a neten, ne szégyelljétek használni!
Most esett le, hogy LA-ben a dokk egy homárt formáz:

Jelenleg melyik oldalt érdemes követni az aktuális buildek terén?
Legutoljára amikor még aktív voltam, a Snow Crows volt folyamatosan frissítve. -
KisTücsök
addikt
Tud valaki egy guildet ajánlani, ami nemzetközi, nincsenek kötelezettségek, viszont kellően pörög? A chat is, eventek is vannak, etc.
-
sejt
tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Szia. Tudomásom szerint az open world az pont a pve rész.
De ha tévedek akkor bocs. -
Ellia
addikt
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Nem tudok pontos valaszt adni, viszont en nem hasznalnam.
Ha megy az angol akkor redditen nezz utana szerintem, biztos talalsz idevago topicot.
-
Sixkiller6
őstag
wow köszi, erről nem is tudtam.
viszont szerintem én nem esek bele a tiltott kategóriába ha PvE-ben használom."Attended macro use is permitted as long as it is not exploitative, and as long as it does not provide the user with an unfair advantage over other players." - erről nincs szó, hiszen csak sorban megnyom 4 gombot, amit én is meg tudnék tenni, ugyanolyan sorrendben és gyorsasággal.
ill.
"You cannot use macros to create skill chains in any competitive environment, including PvP, WvW, open world activities, races, etc." - ebbe viszont a PvE gondolom nem tartozik bele
vagy rosszul gondolom?
-
Ellia
addikt
válasz
Sixkiller6
üzenetére
https://help.guildwars2.com/hc/en-us/articles/360013762153-Policy-Macros-and-Macro-Use
Amire hasznalni akarod arra pont nem lehet. Szerintem az acc-od tobbet er, mint, hogy ezert banoljanak.
-
Sixkiller6
őstag
üdv, sok évvel ezelőtt játszottam sokat, pár hete/hónapja elővettem (+kieg.ek) és megint beszippantott a játék.
technikai kérdésem lenne, szeretnék makróra beállítani egy revenant kombót, de valamiért nem viszi végig.
Microsoft egér+bill kombóm van, aminek ilyen macrózó felülete van:
amit ha jól értek, akkor a gomb alatt lévő ideig "nyomja" a gombot, és utána annyit vár amennyi be van állítva a köv. lépésre.úgy gondoltam, hogy az activation time-ot állítom be várakozásra. de valamiért a 3. néha a 4. lépés nem fut le
ezeket szeretném sorbakötni:

-
Submarine
senior tag
Halesz!
Jó kis túra ez az új hátas, mondjuk ha már sárkány, adjuk meg a módját..
Már nem játszok rendszeresen, de sztorit azért még megcsinálom meg ez is vissza csábított.
Kíváncsi leszek megéri-e a végén.. hát gyanús.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Submarine
senior tag
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Nem kell megijedni, nem tudod elrontani. Valami butát olvashattál.
Amelyik skillt kinyitod, azt onnantól kezdve akármikor ki-be kapcsolhatod.
A ranger pont kezdőnek való, jó választás volt.Én a sajátomat meghagytam az alap profon, power-precision-ferocity builden.
Kényelmes vele csak úgy portyázni, felfedezni.
Játszani tanulni tökéletes, de később a kiegek révén lehet belőle tankot, meg healert is csinálni.
Olvasgass sokat, buildeket, leírásokat.
Nem nagyon tudok linkelni, mert az aktuális build oldalak is folton cserélődtek, egy ideje meg már nem követem. Indulj el a gw2 fórumból, aztán majd alakul.Mire eljutsz dungeonozni, fraktálozni, raidre, úgy is lesz másik karid is, meg neked is alakul a kedvenc játék stílusod.
Az OP buildek meg szinte frissítésenként változnak kicsit, azt már csak tapasztaltként érdemes követni - meg ha lesz miből..muhaha..
Ilyenkor dec, végén szokott leárazás lenni.
Jó játékot, nekem rengeteg kellemes órát szerzett.
-
Ellia
addikt
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Itt nincs szükség resetre, minden skillt feloldasz szintezés során. A specializációk kieghez köttettek (Druid HoT, Soulbeast PoF).
Kaszt/gear megkötések open playben lényegtelen - azzal menj ami tetszik, ami élvezetes (egyelőre hagyd a meta buildeket), majd a későbbiekben amennyiben fractálozni/raidelni szeretnél akkor kell komolyabban ráfeküdni a felszerelésekre/statokra.
Játszd ahogy szeretnéd, próbálj ki mindent, menj fedezz fel (főleg a mapokon eldugott rengeteg apróságot), ha tetszik akkor érdemes beruházni a kiegekre és a story epizódokra.
-
Kolbi_30
őstag
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Elrontani nem lehet. Ez a játék kretenbiztos.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséged szeretnék kérni.
Most kezdtem el a játékot, eddig soha nem játszottam vele, se az első résszel se ezzel. Jelenleg a free to play verzióval játszok viszont, amint eljutok addig ahova már kell kiegészítő akkor megveszem.
Abban kérném a segítségeteket, hogy mire kell figyelni egy kezdőnek? Milyen skilleket fejlesszek (úgy hallottam / olvastam, hogy itt nincs lehetőség resetelni mint pl. WoW-ban éppen ezért nem akarok elrontani semmit)?
Jelenleg egy Ranger karakterrel játszok, eddig tetszik ezt szeretném felhúzni maximális szintre. Azt tudom legalábbis ha jól értem, hogy ez a Ranger nem sokáig lesz ranged kari mert nagy szinten vagy healer vagy melee DPS lesz, amik közül én DPS-elni szeretnék.Ha túl hosszú lenne megválaszolni, akkor tudtok olyan oldalt ahol találok részletes leírást?
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
Raysen623
veterán
Kérdés: kötelező megvenni mindkét kieget ha a path of fire-el akarok játszani vagy megy külön-külön a két kiegészítő?Megoldódott.
-
Shin Chen
tag
Teljes új konfigra gyűjtök, minden fillér számít

-
Shin Chen
tag
Konkrétan egyedül roamingban van 15-40 [FPS] ami elmegy , team fight world boss vagy több ellenfél együtt leesik 8-10FPS-re... Szóval azt az 50€-t inkabb először egy jobb PCbe fogom invesztálni, karácsonykor hátha lesz megint valami akció

Addig meg megint belerázódok, meg gyűjtök goldot -
Ellia
addikt
válasz
Shin Chen
üzenetére
PVP-be nem kell felszerelés, ott mindenki egyenlő. WvW más tészta, de viszonylag gyorsan meg lehet egy alapot szerezni amivel már tudsz zergelni.
Szerintem mindkét kieg megéri - nem mellesleg a POF most akciós, csak így jutsz az elite specekhez.
Nálam a játék leült már jó ideje (meg nekem nincs időm/türelmem végigcsinálni mindent), a story részekre visszatérek +2-3 nap az új map miatt, de ennyi.
-
Shin Chen
tag
Nagyon leült a téma, mindenki a bányában dolgozik?

Apropó, még tavaly lettem 80as, akkor elkezdtem PvPt meg WvW-t , de ahogy nézem oda specko felszerelés kell..
Más, hogy akinek megvannak a kiegészítők, nyilatkoznátok, érdemes e beszerezni? Vagy hogy melyiket? Utána olvastam de elég zavaros..
-
Submarine
senior tag
Hali!
Sztem majd ha 80 leszel, eljárkálgatsz dunegonozni, ott pl. vannak jó skinek. LA-ben van a vendor ahol be tudod majd váltani a dungis zsetonokat, azt megnézheted. Vagy pl minden fajnak van saját viselete, 3 sorozat/típus. Azt goldért lehet. Aztán pvp-s cuccok, meg karmáért is vehetsz ezt azt, de lvl80 alatt kár vele foglalkozni, ahogy a többiek is mondták. Néha kidob egy-két jó fegyót, de van akinek több szerencséje van mint másnak..
-
Ellia
addikt
Egyelőre ne törődj a skinekkel, már csak azért is mert 5 percenként találsz majd jobb itemet. Akkor se zavarjon, ha olyat kell levenned ami tetszik - bármikor visszarakhatod más itemre a kinézetet (ergo akár legendaryra is rakhatsz kezdő skint).
A skinek az end game fashion war részei inkább, de itt találod a szintednek megfelelőket amikor valószínűleg lootban is lesznek katt!.
-
xkoti
senior tag
(Sajnos nem tudtam szerkeszteni a hozzászólásom ezért újat kezdtem ezért elnézést)
Viszont lenne egy kérdésem.
Körülbelül milyen szinttől lesz változatos a custom skinek amiket kapok ?
Kicsit hogy bővebben kifejtsem , itt a karakter kinézetének ruházatát értem mert már majdnem 20 szinten vagyok és meglepő hogy eddig ha dobott is csak minimálisan tért el az előzőtől.
Láttam hogy trade van bőven igen jó custom skinek, de nem tudom hogy esetleg ezek elkerülésével is megoldható-e ? -
Submarine
senior tag
Egy hét alatt nem is lehetsz. Kezdeni meg el kell valahogy, nem is rólad szólt amit írtam.
- csináld a personal storyt.
- napi küldiket (még nem fog minden menni - kb. kell egy hónap max)
- szíveket, adott térképen az eventeket hogy fejlődj, minél többen vagytok annál jobb
- fedezz fel minden mapet, ha kedved van 100%-ig, ha nem, az sem baj, menj tovább
többivel ne törődj (pl. craft felesleges még)
És kérdezni ér, akár itt akár ingame. Bármit.
Majd idővel megértesz mindent - world bossok - world eventek - jumping puzzle stb. De ha pvp-zni támad kedved, hajrá, már kis szinten is lehet.
Felvennélek guildbe is, de most nem sok értelme van, kb. ketten járunk napizni. Bár van guild hall, onnan jön egy kis gathering mati, meg buffok. -
Ellia
addikt
válasz
Kolbi_30
üzenetére
Ez nem butítás, ez emberi lustaság. Hány játékos van aki nem tudja mi az a cc meg break bar (és most nem az újakra gondolok) meg, hogyha chatbe beírja, hogy /wiki "xyz" kb. minden kérdésére választ kaphat. Vagy ott a reddit... Dulfy...stbstb.
Én most kezdtem újra játszogatni, az előző LS óta be se léptem, de csapatott eddig találtam mindenre amire akartam.
-
Kolbi_30
őstag
-
Submarine
senior tag
Hali! Nem lesz azzal gond, még a HoT mapeken is van elég sok wp. És ott már lesz glide.
Am. 2012 és 2018 között nem volt mount. És nem is hiányzott. De tényleg.Tőlem ma privátban kérdezte valaki külföldiül, honnan tudna mountot szerezni.
Mondtam:
- Kell hozzá a HoT. Ja nem bocs, a PoF. /tudom, cavinton/
- Hát mind meg van neki.
- Akkor meg csináld végig a sztorit te mafla.???
A másik meg 6 goldot akart kunyerálni, szintén ma.
Táskára.
Mondtam neki csinálja meg 3x a napi küldiket, lesz 6 goldja.???
Ez miez már? Játszani már nem divat? Valami nagyon kezd átfordulni.
4x csináltam végig a map complete-t, a játékélményért, és évek alatt. Csak mert tetszett.
De ezek szerint csak hülye vagyok..
Na mindegy, már úgy is csak napizni járok föl, még valameddig. -
xkoti
senior tag
Sziasztok nem rég kezdtem el a játékot konkrétan 1 hete .
Az lenne a kérdésem esetleg mount-ot hogyan tudnék szerezni ?
Mert ez az állandó mászkálás nem lesz jó
(Tudom van tp pont de jobb lenne ha tudnék mountot szerezni )szerk: Most látom sajnos csak kieg-el tudok szerezni mountot :/
-
törölt tag
A Bless Online sikerének köszönhetően
"30% off PoF or bundle!" a WelcomeToGW2 Promo kód használatával a weboldalon.
Így akinek nincs meg egyik kiegészítő sem, 50€ helyett, most 35€-ért beszerezheti.
-
paltom
tag
Az lehetséges hogy törölték a karit? Nagyon régóta nem léptem be, de megtaláltam a régi accom és nincs rajta kari.
-
paltom
tag
Visszatérnék a játékba, viszont az accountom amin anno regeltem és elég nagy karim is van, utoljára 2012-13 környékén léphettem be vele. Próbáltam recoverelni viszont a cd kulcs már nincs meg. Próbáltam kitalálni melyk e-mail cimemen regelhettem de ugye azt nem irja hogy nincs regelve az e-mail cim csak hogy rossz e-mail v jelszó. Irtam a supportnak de azt olvastam hogy valaki 1 hónapot várt rá hogy válaszoljanak, na akkor inkább hagyom és csinálok másik accot. Szombaton irtam nekik, most remélem csak a bank holiday miatt nem válaszolnak.
-
Kolbi_30
őstag
válasz
Dronte
üzenetére
Legendary alatt a legendary armort értem.
A PvP meg úgy szar ahogy van..nincs premade, a season alatt...a sok random meg lehúzza a statod és egyre szarabbakat kapsz magad mellé..rettentő nagy élmény..
A napi 1 automata tornament az ahol rakhatsz össze csapatot és játszhatsz úgy ahogy kellene lennie eleve. És ez napi 1 alkalom ha dolgozol...Ezt most szombaton vagy vasárnap mondjuk megnyertük..De a seasonban platinaig agyhalottak vannak.. Az első 10 meccsen eldől hogy végig szopnifogsz e.. -
Dronte
aktív tag
válasz
Kolbi_30
üzenetére
Ha a Legendary alatt Legendary Championt értesz, az soha nem érdekelt senkit (mivel az az acsi és rang csak lejátszott meccsek számát mutatja lényegében).
Ezzel szemben ott van a pvp season, ami ladder alapú, ne mondd, hogy ott is afkolással első leszel
+ természetesen az Automated Tournamentek, ha igazán jó vagy.Szóval kiheréltnek nem mondanám.
-
Kolbi_30
őstag
-
-
Submarine
senior tag
Nekem pedig ez tetszett a legjobban az utóbbi időkben.
Sztem odatették magukat a storyhoz is, a térkép baromi nagy, és érdekes (újabb nagyborgőő asura kocka város, feng shui-zó charrok, meg nekem most jobban átjött az asura-inquest tech..)
Úgyhogy nem szar. Viszont azzal tisztában kell lenni, ebből már másik játék nem lesz ez GW2 marad.
Ha a HoT-nál meguntad, ne vedd meg, keress mást.Ahol nem megy a maestro ott közvetve megy pay pal-al, bár úgy kicsit mindig drágább..

-
Lmh
őstag
milyen a sztori?
-
fuwiradis
aktív tag
válasz
Submarine
üzenetére
tudnam alaposabban is kifejteni miert nem volt nekem jo a hot, de nem rabolnam sem a magam sem masok idejet vele (ha egyaltalan elolvasna valaki)
koszi a kis osszegzot, jo lesz ez majd leeertekelve 50%-ra, addig meg pont nem erdekel azert hogy kethetente egyszer fellepve zero progresst lehessen produkalnom.
-
Submarine
senior tag
válasz
fuwiradis
üzenetére
Hali!
Ha ez a véleményed a HoT-ról, akkor ne vedd meg a PoF-t. legfeljebb amikor 50%-os árengedmény lesz..A HoT-hoz sztem elengedhetetlen az új profok kimaxolása, a PoF-nál
sincs másként (minden kaszt ismét újat kapott). Úgy már egyáltalán nem nehéz bóklászni, sem bár az imbalance miatt ez nem áll egyformán minden kasztra. Ezzel úgy látom már folyamatosan baj lesz, de nem sok időszakra emlékszem amikor rendben lett volna.A mountok miatt még kevesebb a wp, "viszont" nagyobbak a map-ek. Minden 3. másodpercben feléd kószál egy mob, úgyhogy folyton combatban vagy, és azok is "viccesebb" figurák (ezt én HoT-nak fel sem tudnám róni hibaként - ott nem tapasztaltam).
Itt nem igazán jellemzőek a chain eventek, de vannak darálós bounty bossok - olyasmi mint a world bossok, csak több is van egy mapen.A mountokkal könnyebb az élet az egész játékban. Azok is ötletesen ki vannak találva, mindnek van egy speckó tulajdonsága, ami miatt más-más helyzetben hasznos. Mondjuk a griff 250 goldba kerül,(a többire nem emléxem) és nem lehet vele igazán szabadon röpködni. És sztem csúnya is.
Miért kellett WoW-t majmolni, lehetett volna mondjuk sas. Vagy sárkány?? Álmodik a nyomor..
Van egy nyúl is ami meg mekeg.
Megjegyezném, hogy végeredményben nekem mindkét kieg teszik, pont azért mert nem olyan mint az alapjáték, és egymástól is eltérnek. A HoT-ban pont hogy jó a map bonyolultsága, és hidd, el jól lehet rajtuk közlekedni, ha már kiismered magad - főleg mountokkal. De ahhoz játszani kell pár hetet mindegyiken.
A PoF mapjai azt kell mondjam, lebilincselőek, szintén nagyon szépen ki lettek dolgozva, sivatag alaptémában, és ehhez mérten nem is többszintesek. Egy "kis" egyiptomi, és indiai beütéssel, sok sivataggal, közbülső oázisokkal, 3 fejű hydrával, homoki cápával, agresszív harci kiwivel, meg föld felett lebegő vérszomjas borókabokorral. Vannak hegyek, tavak, futóhomok, feltámasztott múmiák, városok, kurvanagy kupolákkal, bizbaszcsillagszóró, miegymás. Ezek közül egyik másik azért nálam is kiveri a biztosítékot, de szerencsére ez csak egy játék.
Ja, meg a sárkányüszökben 3-4 mp-ként beléd basz a ménkű, úgyhogy jobban teszed ha folyamatosan lebegsz valami módon, hogy ne legyél leföldelve..
Katasztrófa lett volna, ha nem változtatnak játékmeneten, és ha csak a régi figurát ismétlik, már rég elnéptelenedett volna a játék. A régi játékosoknak, mondjuk így is úgy is ellaposodik lassan, de ez velejárója a dolognak..
Engem csak az bosszant, hogy az összes rare cucc ára lent van a 'csában, és megy is egyre lejjebb..
Így már ectoval sem érdemes kereskedni..Ja, és képzeld el, azóta már nem működik Tarir-on a multiloot sem..
És volt egy időszak amikor Lake Doric-on engi turetekkel lehetett T6 bőrt
farmolni..
De van nekünk Fresh Pearl, branded farmolás most nem is tudom mit dobnak, meg egyéb nyalánkságok, akiszeretmég rá tudja magát venni grindolni..
-
Ellia
addikt
válasz
fuwiradis
üzenetére
A HoT nehéz lett az tény, talán kicsit túl is lőttek rajta - de még mindig bőven elég meta event/hp run...stb van lfg-ben, bőven játszható. (Ha van/lesz PoFod akkor a mountok sokat tudnak segíteni.)
PoF - sokalta könnyebb, kevesebb nagy meta event, hatalmas térképek (vertikálisan nem változnak) kevés wp-el. Szerintem a nehézséget/játékélményt/felfedezést itt találták el a legjobban.
-
fuwiradis
aktív tag
nagyon regota volt hogy en utoljara raneztem gw-re
hot nagy csalodas volt. progress egyedul frusztralo, csak chainevent, ugyanaz mindig, ha eppen nem talalsz kelloen populalt mapot, de csak nagy ritkan ernel ra, akkor hopp, probald ujra maskor, ha megint raersz.. onallo exploration kigyilkolva, lepni nem lehet a sok kocsogtol, allandoan in-combat, shadowleaping szemetek, lerazni nem lehet, meghalsz? oke, van 5 wp egy akkora mapon ami totalisan navigalhatatlan. sok szerencset visszajutni! ja de van repules! persze nyomjal bele par milka xp-t, ha nem kapsz elobb agyverzest a fentiektol. en kaptam..
szoval
pof milyen?
-
nuri
aktív tag
-
Kolbi_30
őstag
Mostanában csak csalódok , mikor belépek
SPvP megolve az anet altal..mar lassan pve sem ugy megy ahogy kene..sőt ma fraktal t4eket sem csinaltam meg mert csak idiotakkal sikerult összefutni..siralmas. 
-
Archanon
őstag
válasz
Archanon
üzenetére
És több, mint három év után végigvittem a Living World Season 2 utolsó epizódját is. Azaz utolsó hetet...

Hát ez eszméletlen volt. Néha voltak nehéz pillanatok, de anélkül nem lett volna ekkora élmény. Az annál is keményebb dió, hogy idestova 11 hónapja megvan a HoT kiegészítő is, de alig logoltam be párszor azóta... Shame. Eljött az ideje hát, végigtoltam a LWS2-t, jött a HoT... Most tartok a legelején, és nagyon tetszik, hogy a main karakteremnek ismét van hangja... Még jobban tetszik, hogy tisztára olyan érzésem van, mintha a Mass Effect szériát tolnám, mindenki tolja nekem, hogy (itt miért nincs spoiler tag?)
[SP]"Commander! Commander!"[/SP], a karakterem pedig Shepard stílusban reagál, még a hang is passzol. Hát nem Jennifer Hale adja a sylvari female player hangját?! De!
Commander Shepard has arrived! Nem is értem erre a personal story közben hogy nem figyeltem fel.Nem baj, let's folytassuk.
-
Lmh
őstag

-
Lmh
őstag
Látom nagyon pörög a guild, mert itt halott a helyzet. Mindent megdumáltok a guild chaten, mi?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák

- LEGO klub
- Elemlámpa, zseblámpa
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- sziku69: Szólánc.
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- BestBuy topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Apple iPhone 11 - népalma
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Új FULL HD webkamera + Számla
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)