- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
válasz
L-e-f-i-e #57490 üzenetére
Kedves Lefie!
Max te kérhetsz ezek után bocsánatot tőlem.
Vezetés közben nem nagyon szoktam a csetet figyelni, főleg nem egy olyat, ami így pörög.
Azt épp elcsíptem, mikor zsadnook megkért, hogy ne tegyek több aknát és akkor nem is raktam. Amúgy meg mindig szoktam.
Városon kívül a fene sem számít autóeladásra, főleg nem azon a területen. Azon a pályán még sosem kellett vinnem kocsit eladni.
És téged sem láttalak a környéken, a térképen.Azzal a pár öléssel elcseszted a játékom, így igenis jogos a kérésem, hogy kirakjanak téged szabályszegés miatt.
Ha egyszer lelőttél volna, ezzel revansot véve, akkor nem érdekelt volna a dolog, de neked 4x kellett lelőnöd. És utána is csak azért hagytad abba, mert csináltam egy üres session-t.Nem az első eset, hogy valaki meghal más által, nem is az utolsó. Eddig nem ment vérre senki. Eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- iPhone 13 128gb független
- Lenovo Ideapad 3 14ADA05 20GB RAM 256GB M.2 SSD
- Komplett számítógép // i9-10900K // 64GB RAM // GTX1650 // 240GB SSD // 1TB SSD // WiFi // BT
- 2K Szép és csendes Gamer PC - Ryzen 5/16GB DDR4/1TB NVMe/RTX 2070 Super/BeQuiet Gold/RGB/Garancia
- Eladó keveset használt Rode NT-USB+ mikrofon
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest