- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
-
LOGOUT
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz
Redneck #44585 üzenetére
Nem is kell fejlesztened, elég a 8 giga ram. Hogy honnan tudom? Nekem 6 giga van, és döccenés nélkül megy a játék. Az offline részt volt, hogy majdnem 10 órát futtattam egyhuzamban (sokat is toltam, meg pause), és semmi jelét nem láttam a memory leaknek, ugyanúgy megvolt a 10. óra végén is a stabil 60 fps.
Amit tudsz tenni: lőj ki minden háttérfolyamatot (chrome és egyéb böngésző semmiképp se fusson!), nyomj egy fájlok újraellenőrzését (ha steames verziód van), ha semmi nem segít, akkor egy teljes win reinstallt. Meg kell oldódnia. Nem mondom, biztos meghálálja a játék a 16 giga ramot, de hogy csak emiatt a játék miatt verd magad pluszköltségbe, ahol még a mai napig nem tudtak egy legalább problémamentesen működő online kódot csinálni, azt érdemes minél tovább elkerülni
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Politika
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest