- Fórumok
- PC játékok
- GTA IV
- (kiemelt téma)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 07:47 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
-
bpx
őstag
-
ittakary
nagyúr
-
artiny
őstag
-
fsb1000
nagyúr
-
fsb1000
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
-
ADAM1337
nagyúr
-
WZT
csendes tag
Megint sikerült félreérteni. Előre leszögezem nekem eredeti a játék. Én sem rajongok sem a warezért, sem a csíterekért.
"És miért jó az nekem, hogy mindenki csal orrba-szájba?" - Ezt nem értem, ugyan is pont hogy ez a módifikáció ad nagyobb lehetőséget a csiterek ellen.
"Különben meg tényleg felmegy bennem a pumpa amikor azt látom, hogy egy ilyen fórumon is nyugodtan felvágnak vele egyesek, hogy csalnak sőt még akad aki be is linkeli az adott programot és azzal reklámozza, hogy itt szabadon csítelhet, meg scriptelhet!" - Nyugodj meg bennem is. Természetesen itt megint leszögezem nem csalok - gondolom rám céloztál.
A scriptelés alatt meg megint nem ugyanazt értjük, tehát tanuljuk már meg végre, hogy a script nem egyenlő a csittel.
Én itt speciel a milliónyi szerver módra céloztam, de hogy érthetőbb legyen itt egy példa LVP. Hihetetlenül összerakott szerver mód fut rajta.
Szóval itt nagyrészt szövegértelmezési problémák vannak, de ezzel én senkit sem akarok megsérteni.
-
rup1u5
nagyúr
-
person
senior tag
Hát igen. Valóban kiábrándítóan ritka csúnya szürke tud lenni reggelente. De mikor süt a nap öröm nézelődni, kocsikázni.
FPS-el kapcsolatosan megpróbálhatnád árnyék nélkül (amúgy is olyan ocsmány hogy jobb nem látni) 1440-es felbontáson és VSync nélkül. Szerintem érezhető lenne és a látványból sem veszítenél sokat. -
Robi86
senior tag
Időjárásfüggő. Nálam akkor produkál ilyet mielőtt el kezdene esni az eső. De ilyenkor már majdnem fekete-fehér a kép... legalább is nálam.
Viszont napkelte és naplemente idején gyönyörű (ha jóidő van), még mindig elcsodálkozok néha a látványon, amit általában egy baleset követ, mert nem arra figyelek amire kéne
-
bendzso
senior tag
-
rup1u5
nagyúr
Bátran benevezhetsz egy Q9400-be vagy Q8400-re. E8200-hoz képest ég és föld lesz a különbség!
Alaplapod is elég jó lenne egy stabil 3.4-3.6Ghz-hez quad-al. Én mindenképpen olyan quad procit javasolnék neked amin a lehető legmagasabb a szorzó, hogy ne az alacsony szorzó hátráltassa a tuningot. P35-ös lapban, quad procival maximum olyan 420-440 közötti fsb-re számíthatsz.
Bár nincsen kisebb quad procival tapasztalatom de úgy tudom nem annyira a cache fontos GTA4-nek. Sokkal inkább a 3-4 mag.
Én egy 4Ghz-re húzott E8400-ról váltottam Q9550-re és a Quadon már 3.2Ghz-en érezhetően gyorsabb volt a játék. Azóta már a Quad-ot is 4Ghz-en hajtom.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
person
senior tag
-
Toomy
támogató
-
JetiRulez
őstag
-
Mariann294
őstag
-
fsb1000
nagyúr
-
Tompo92
senior tag
-
Sirandrish
legenda
-
Chapel
addikt
-
-=Sziszi=-
aktív tag
-
.:Kristian:.
addikt
-
T.Peter
őstag
Nem értem a rockstarosokat. Nem a hackerek dolgát fogják megnehezíteni (ők úgyis átírják a programban a kódokat (gondolom, ez lenne az egyik megoldás), hogy ne kelljen a játék futtatásához regisztrálni, GFW-t futtatni, meg a securommal bajlódni), hanem azokét, akik megveszik. Regisztrálás, securom, games for windows. Fölösleges. A GFW nálunk nincs is, nem tudom a multi így hogy fog menni.
-
addikt
-
TazLeacher
nagyúr
-
Sirandrish
legenda
-
(Darkwood)
őstag
-
Sirandrish
legenda
-
TazLeacher
nagyúr
-
TazLeacher
nagyúr
-
snataniel
tag
-
athomi
veterán
-
$p@rr0w
őstag
-
janeko
őstag
-
addikt
-
Darth_Revan
veterán
-
janeko
őstag
-
TESCO-Zsömle
titán
Szerintem nem vétettem akkora hibát, hogy az a szöveg értelmezésének rovására menjen, és tekintetbe véve a publikálás dátumát is, nem értem az apropóját a javításnak...

Mondhatnók, az a javítás aztán úgy kellett ide, mint Gnú-csordának a friss rántotthús...
Nyelvtannal oltogatni a másikat kissé alantas dolognak tartom...
Ezek után én kissé jogtalannak érzem a javítást!
"Az vesse rá az első követ..."
-
TESCO-Zsömle
titán
-
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
Arra gondoltam én is hogy most xp alatt van 2gb ramom és ha jön a GTA4 akkor Vista alá teszek be még kettőt, nah meg az új vga. És akkor még egy csomó játéknak bőven elég lesz a konfig.
A gamestarosok azok csak hasrütnek és úgy írják a cikkeket, gta4 nél nagyon jól meg lehet figyelni, mindig odarakják a kérdőjelet a végére hogy vajon ilyen ez lesz tényleg ekkor jön? Tiszta kamu. Ezeket a kamucikkkeket ahhoz tudom, hasonlítani, mint amikor megkérdezi valaki hogy mennyit fogyaszt az autód....gyorsan rávágod gondolkodás nélkül, hogy legalább egy literrel kevesebbet hogy 6 literrel elmegyek 140es tempóval..az illető meg csak ájuldozik de a kútnál ugyanúgy nekem kelll kifizetni a hat litert is meg plusz azt az egy vagy két liter töbletet is
Szóval azt akartam ebből kihozni, hogy csak paszírozzák a sz@rt és azt akarják elhitetni, hogy ők tudnak valamit. Ugyanazt az internetet nézik ők is át mint a többi gta 4 fan. -
Mr.Grincs
veterán
-
west
őstag
-
LordAxwell
senior tag
-
west
őstag
-
west
őstag
a konzol eladasi arany ezzel a jatekkal,sokat nott.nem is fogjak bejelenteni amig viszik a konzolokkal a jatekot.ez uzletpolitika,ezert is van kuss a jatekrol.nem fogjak kihagyni,mert a pc s gt3okbol is sok fogyott.csak az a kerdes mikor?
ezt mi sem vagjuk,mivel nagy a kuss a konvertacio korul. -
mad1
veterán
-
west
őstag
-
Grave Digger
tag
-
viktor82
őstag
-
keIdor
titán
-
AdamNorthWes
tag
-
B-L-A-C-K
titán
-
icons
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PC játékok
- GTA IV
- (kiemelt téma)
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- Gaming notebook topik
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LEGO klub
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De ha fel tudnád tornászni 4Ghz-re szerintem ami simán menne akkor inkább egy VGA cserébe gondolkodj. Mondjuk egy GTX260 na adj isten egy GTX280.

ezért is írtam hogy már lehet rendelni, amíg előrendelésnél csak ímélt kapsz megrendelésnél már töltheted az adatlapot.