Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rup1u5

nagyúr

válasz Speed® #21396 üzenetére

Ha nem revoke-olta a srác, csak simán uninstallálta vagy mondjuk törölte a rendszerpartíciót akkor kérd meg hogy innen töltse le a revoke exe-t és manuálisan revoke-olja. Ha ezt nem teszi meg akkor könnyen előfordulhat hogy amikor te telepítenéd a saját gépedre és megadnád a serialt akkor nem fogja azt elfogadni, mert ő már a saját gépéről egyszer bejegyezte azt a serialt. Bár még sosem csináltam ilyet de ha jól értelmezem akkor valamhogy így kell eljárni.
    Ha már ez megvan és nálad megy a multi akkor is érdemes minden uninstallálásnál revoke-olni szerintem. Ha gépet bővítessz vagy cserélődik valamelyik hardver vagy új oprendszert raksz fel akkor minden esetben revoke-olj!
    Ha ezt nem teszed meg és ellövöd mind a 10 lehetőséget akkor úgy jársz mint itt a topikban már páran. Nem fogja többet elfogadni a serialodat. :( Nem fogsz tudni belépni LIVE-ba és ezért a multiplayer is kiesik. A megoldás ebben az esetben az, hogy veszel valami olcsó LIVE-os játékot és annak a serialját használod.
    Az eddigi tapasztalatok alapján én így vettem ki de majd kijavítanak az érintettek ha tévedek.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés