- Alulfeszelés presetek tesztelése és százalékos eltérés a gyári presethez képest
- Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- WLMouse Strider gamer egér - Artisan FX Type 99 egérpad bemutató
- A „két Kína” között - A Matsu-szigetek
- ChromeOS Flex operációs rendszer telepítése lépésről, lépésre.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bobalazs: Alulfeszelés presetek tesztelése és százalékos eltérés a gyári presethez képest
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bognar110
őstag
válasz
fsb1000 #22596 üzenetére
Grand Theft Auto: Liberty City Epizódok magában foglalja mind
a Lost és Damned , és a Ballada a Gay Tony össze a lemez, és nem igényel egy példányát az eredeti Grand Theft Auto IV játszani. Már elérhető az Xbox 360 ® és a következő PlayStation ® 3 és a Games for Windows ® - LIVE
április 13-én Észak-Amerikában és április 16. Európában. Ezta rockstar games oldaláról másolom. Crome picit rosszul fordította de kivehető -
bognar110
őstag
Inkább megveszem a dlc-t azt gta 4-et fére rakom
-
szabod
senior tag
válasz
Mariann294 #22586 üzenetére
Venni? Letölteni vmi ingyenes bétát steamről
-
fsb1000
nagyúr
válasz
rup1u5 #22577 üzenetére
Nem.. a furmarkban szabályos időközénként akad, itt meg rendszertelenül, de lehet azonos tőröl fakad a probléma. Ezt nem tudom.
Olyan mint amit a videon mutattam [link], csak hamarabb kezdődik (gyak azonnal, ahogy a pálya betölt) és az akásások hosszabbak, tehát jobban észrevehetők.
Max. 10 percig birtam vele játszani egyhuzamban az első pályán, de ott nem tapasztaltam az általd leírt lassulást. A fraps mindig 30 felett járt az átlag meg napszaktól függően 40-47 fps.Erősebb beállítást is probáltam (VD=60 DD=100 -> 1250MB), na itt már volt hogy lement 30 alá az fps de ez természetes szerintem. Kezdetben nem volt textura betöltési/megjelenítési gond, de pár perc után nagy ritkán előfordult. Nem a távoli házakkal volt gond, hanem pl az út épült fel elöttem.... hát igen....
(csak jelzem.. "gyári" ATI programmal is akad a 4890, persze ez is meg lesz magyarázva, de már nem nagyon érdekel.)
-
Mariann294
őstag
válasz
szabod #22584 üzenetére
Hiába való lenne,hidd el.Én már jártam igy,irtam nekik,de mondták hogy ez nem az ő asztaluk hanem a GFWL-é és hogy nekik irjak.De mivel Magyarország nem támogatott ezért nem is lehetne nekik irni,Ha jól emlékszem én anno nem is találtam email cimet amire irhatnék nekik,csak egy telószámot.Hát kössz...
Egyetlen megoldás az hogy venni valami olcsó GFWL (Live-os!!!) játékot és annak a serialját használni. -
bognar110
őstag
Felraktam a win7 32 bitet. 5 másodpercenként beakad a gta 4 ilyen 1 fps re lemegy majd vissza. Ja meg löttek az utólsó serialomnak eddig mindíg revoke liczenceztem de nem tudom miért töröltek, ez rejtéj marad lényeg az hogy multizni már nem tudom sajnos
-
Scholes9
nagyúr
Linkelem ide is, ha nem gond.
1.
Statistics
Average FPS: 65.35
Duration: 36.99 sec
CPU Usage: 72%
System memory usage: 67%
Video memory usage: 94%Graphics Settings
Video Mode: 1440 x 900 (60 Hz)
Texture Quality: High
Texture Filter Quality: High
View Distance: 32
Detail Distance: 70Hardware
Microsoft Windows 7 Ultimate
Video Adapter: NVIDIA GeForce GTX 260
Video Driver version: 196.21
Audio Adapter: Speakers (VIA High Definition Audio)
AMD Phenom(tm) II X4 955 ProcessorFile ID: Benchmark.cli
2.
Statistics
Average FPS: 46.86
Duration: 37.15 sec
CPU Usage: 70%
System memory usage: 71%
Video memory usage: 78%Graphics Settings
Video Mode: 1440 x 900 (60 Hz)
View Distance: 32
Detail Distance: 70Hardware
Video Adapter: ATI Radeon HD 4870 X2
Video Driver version: 8.14.1.6099
Audio Adapter: Speakers (VIA High Definition Audio)
Vicces, h a jóval gyengébb GTX 260-on majd 20 fps-el lassabban fut a GTA 4, mint az X2-n. GTX-emen szinte vajsimán futott a játék, az X2-n korántsem, mintha csak az egyik GPU-t használná a játék vagy nem értem miért lehet
Természetesen eredeti, Steames GTA 4, maxra patchelve.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
rup1u5 #22560 üzenetére
Kiprobáltam 4890-vel is a GTA4-et.
Borzalmasan akadt, kb 2x jobban mint az 5870-en...Amugy szép magas az fps, és a kép is jobbnak simábnak tünik mint GTS250-vel, de az akadás hazavágja. Most nincs kedvem kisérletezni a CPU visszavételével, de az ATI driverben még állítgatok.
//////
Average FPS: 62.04
Duration: 37.07 sec
CPU Usage: 47%
System memory usage: 64%
Video memory usage: 49%
.
Graphics Settings
Video Mode: 1920 x 1200 (60 Hz)
View Distance: 25
Detail Distance: 25
.
Hardware
Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series
Audio Adapter: Hangszórók (Realtek High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM) i7 CPU 860 @ 2.80GHz -
XP NINJA
őstag
válasz
fsb1000 #22558 üzenetére
és most szaggat a játék, de úgy hogy ha nyomom a w-t és ha kanyarodni is akarok akkor az A meg a D lenyomásánál akad egy kicsit, de ha a nyilakkal csinálom nem, de ugyanígy duda meg minden szaggat. nem géphiba mert low-on és medium-on is ugyanúgy szaggat.
amúgy meg ha megveszem, regisztrálok ilyan vindóz lájvos cuccot, akkor tudom használni pl dirt 2-ben is? vagy azt is meg kell venni?
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
fsb1000 #22569 üzenetére
Hali. A régi HDD az ide csatlakozós volt 120 gigás seagate. A mostani az Satás 500 gigás Hitachi. Op rendszerem ugyanaz a Windows 7 Ultimate ami eddig is volt. Driverek is uyganazok. Vagyis kipróbáltam a videokártya újabb illesztőprogijával is de az eredmény ugyanaz az akadás. Biosban nem állítottam semmit. És a szaggatás folyamatos kicsik.
-
Robi86
senior tag
válasz
Mariann294 #22570 üzenetére
Köszi a gyors választ. Igen, ilyesmire gondoltam
Csak azért, mert rendeltem egy ilyen kártyát, viszont elfogyott itthon az ilyen átalakító, pedig volt több is (hová tűnhettek?). Ahogy elnéztem a gtaIV bencheidet, nekem bőven megfelel ez a kártya, Dirt2-höz meg főleg.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Dj.Mike #22563 üzenetére
Milyen volt a régi HDD és milyen az új? SATA vagy PATA
Állítottál BIOS-ban valamit vagy AUTON maradt.A HDD cserével OP rendszer csere is volt?
Az Op rendszer tipusa nem változott? Driver ugyanaz ment fel?És hogy szaggat? folyamatosan kicsiket, vagy 10-20 seccenként nagyobbat?
-
Robi86
senior tag
válasz
Mariann294 #22555 üzenetére
Örülök, hogy visszatértél. Kezdett már "kanbuli" lenni a topikban
Az volna a kérdésem, hogy: Adtak-e a kártyádhoz 6tűs tápátalakítót (molex --> 6pin)?
-
rup1u5
nagyúr
válasz
YunaAngyal #22566 üzenetére
Használd légyszives a
gombot!
-
Dj.Mike
senior tag
Sziasztok. Egy észrevételem van a játékkal kapcsolatban: Mióta másik winchestert vettem és arra tettem a játékot meglepő módon elkezdett megakadozni menet közben holott előzőn semmi baja nem volt. Ma vettem még 2 giga ramot így lett 4 hátha ez majd megoldja a gondot. Errefel mégiscsak akadozik a játék. Mi lehet a gondja? Merthát azért akárhogy is vesszük a dolgot egy ilyen gépen igazán mennie kellene akadásmentesen a játéknak mikor előző vinyón 2 giga rammal nem akadt. Akinek van valami ötlete kérem írjon választ. Előre is köszi.
-
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #22555 üzenetére
Azért van ott még egyéb különbség is: "Texture Filter Quality: Very High"
Csinálj egy benchmarkot ugyan azokkal a beállításokkal és akkor lesz viszonyítási alap. -
fsb1000
nagyúr
válasz
XP NINJA #22557 üzenetére
De lehet multizni legális verzióval, csak mikor regisztrálsz, akkor ne magyarországi lokációval regisztrálj.
Hanem pl. angliában élőként (ettől még lehetsz magyar...)1. hsz-ben le van írva hogy és hol csináld.
Még fakanema generátor sem kell... kipróbáltam teljesen fals cimmel/névvel is. -
bognar110
őstag
Énis amikor asrockról áttértem gigabytera sok különbség lett. Közbe megjött a gts 250
De most meg valami vana gépemmel recseg a hang mint a szemét
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #22551 üzenetére
Kár hogy a beállítások nem ugyan azok. Egyébként biztos van különbség a két lap között sebességben.
-
bognar110
őstag
válasz
Mariann294 #22551 üzenetére
Az a asus alaplap nagyon jó. És eredmény is nagyon jó grat
-
Mariann294
őstag
Volt egy alapcserém.Hát nem semmi.Anno AsRock N68-s-el.És most egy Asus M4A77TD-M PRO-val:
Statistics
Average FPS: 55.28
Duration: 37.27 sec
CPU Usage: 71%
System memory usage: 64%
Video memory usage: 87%Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (75 Hz)
View Distance: 25
Detail Distance: 100Hardware
Video Adapter: ATI Radeon HD 5700 Series
Audio Adapter: Hangszórók (High Definition Audio hangeszköz)
View distance-t direkt nem raktam feljebb.Nem nagy a külöbség ha kicsit feljebb tolom,csak az fps romlik.
(Volt még memória bővités 3 GB-ról 4 GB-ta,meg egy procicsere AMD Phenom II 940 3,0 Ghz-ről AMD Phneom II 955 3,2 Ghz-re,de ezeket úgy sem használja ki maximálisan szóval nem oszt nem szoroz)
-
fsb1000
nagyúr
Igen... valószinűleg más korosztály vagyunk, de majd felnősz és megérted miért írok ilyeneket.
Még csak most kezdek átvaltani lekezelőbe, úgyhogy abba is fejezhetjük.A warez problémádra pedig megoldás lehet a gyári "hivatalos" NO CD verzió.
Cserébe elárulhatnád, hogy a GTA4 optimalizálatlanságát, hogy lehet észrevenni, illetve mik a jellemzői ennek az optimalizálatlanságnak.
Konkrétumokra vagyok kiváncsi, nem fórumolvasottság lózungjaira. -
rup1u5
nagyúr
Meglepően jól fut GTS 250-en a játék!
Próbaképpen megnéztem ugyan azokat a beállításokat amiket a GTX 260-al használtam és átlagosan csupán 5fps különbség mutatkozik. Lehet, hogy a magasabb shader órajelek teszik de nagyon szépen tartja az fps-eket. Néha ugyan leesik 24fps köré de ha nem tudnám milyen kártya van a gépben azt hinném még a GTX. Nincsenek idegesítően és kiszámíthatatlanúl ingadozó fpsek mint a 4890-el. Radeonnal ezekkel a beállításokkal is beesett 20 fps alá. Eddig nagyon elégedett vagyok a GTS-el.Itt megtaláljátok az elöző tesztemet amiben látható, hogy milyen beállításokkal ment GTX-en.
Ugyan ezekkel csináltam egy benchmarkot GTS-el is:Órajelek: 810/1950/2200
Statistics
Average FPS: 51.68
Duration: 37.05 sec
CPU Usage: 78%
System memory usage: 74%
Video memory usage: 92%Graphics Settings
Video Mode: 1920 x 1200 (60 Hz)
View Distance: 29
Detail Distance: 51Hardware
Video Adapter: NVIDIA GeForce GTS 250
Video Driver version: 196.34
Audio Adapter: Hangszórók (Creative SB X-Fi)
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 3.68GHz -
WD40
aktív tag
válasz
fsb1000 #22544 üzenetére
Szerintem semmi gond nem volt a stilusommal.
Akkor segítek: bunkó és lekezelő hozzászólás volt, ahogy a mostanid is. Csak tudnám, mire föl? Mer' megvan neked eredetiben a GTA4? Leborulok a hatalmasságod előtt.
A te dolgod, hogy warezzel nyomod, de nem tudlak sajnálni, ha emiatt problémáid vannak.
Diák munka is létezik, vagy kérsz kölcsön a szüleidtől és a zsebpénzedből visszatörleszted nekik.Picit más korosztály vagyunk, látom
Mindegy, örülj, amig van zsebpénzed 6-10k-s játékokra. Vagy a szüleidnek, nem tudom. Amúgy nem kértem senkit, hogy sajnáljon. Ha nem tudsz érdemben reagálni a kérdésemre, akkor ne reagálj egyáltalán.
Nincs semmi gond a GTA4-vel.
Á nincs. Tökéletesen optimalizált játék.
szabod: kössz, azt hittem, még mindig 10k körül van
-
fsb1000
nagyúr
Szerintem semmi gond nem volt a stilusommal.
A te dolgod, hogy warezzel nyomod, de nem tudlak sajnálni, ha emiatt problémáid vannak.
Diák munka is létezik, vagy kérsz kölcsön a szüleidtől és a zsebpénzedből visszatörleszted nekik.Ha meg erre sajnálod a lovét, akkor ne panaszkodj, és a ne a fejlesztőket szidd.
Nincs semmi gond a GTA4-vel.
De szívesen meghalgatom, ha tudsz mondani 2 konkrét dolgot, amely szerinted hibás a programban -
szabod
senior tag
Itt egészen emberi áron van. Majdnem másfél év után azért ez az ár egy ilyen játéknál simán elfogadható.
Vannak olyan szarságok, amik 2-3 évesen is 10k-ba kerülnek.
-
WD40
aktív tag
válasz
fsb1000 #22537 üzenetére
Kösz a stílust, remélem volt okod arra, hogy így válaszolj. Nem cheatelek semmiben a Vice City óta. Támogatom a fejlesztőket, ha majd képesek lesznek nomrálisan portolni, és emberi áron meg lehet kapni egy játékot kis hazánkban is.
Egy ideje rendszeresen támogatom az Anti Cheat Foundationt... - Gratulálok. És?
Mindegy, megoldom valahogy.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
gabor85 #22538 üzenetére
Gondolom a háttérbe tölti be a textúrákat és így lasabban teszi mintha unlimited frame limit lenne.
Egy fraps-et bent hagysz a háttérben látod hogy töltésnél 5000-6000 fps van legalábbis nálam annyira ugrik ki.Mod: Amúgy nem rég toltam xbox360-on a game-t 10 kép volt mire betöltött.
Ott meg tudtommal 25 vagy 30 fps limit van. -
fsb1000
nagyúr
Azzal semmi gondom, hogy "ingyenes" verziót használsz, mert majd felnősz és potenciális vásárló leszel. Vásárlásaiddal támogatni fogod a fejlesztőket és majd együtt multizhatunk a GTA8-ban.
Ha viszont valami csitter izét is használsz, akkor remélem bekaptál valami jó kis anti-cheat scriptet.
Egy ideje rendszeresen támogatom az Anti Cheat Foundationt (havi 1 hamburger árával, azaz 1 USD paypal-val) mert tudomásom szerint van egy olyan alszervezetük, ahol ilyesmikkel foglalkoznak.
Az se baj ha mégsem, mert legalább a jó érzés megvan néha, hogy minimális részem van a furcsa game-crash-okban, amik kizárólag csittereknél fordulnak elő.Ez a kedvencem: [link]
-
WD40
aktív tag
Sziasztok,
játszogatok, és egyszer csal észreveszem, hogy az autó akkor is megy előre, ha nem nyomom a gombot. Kiszálltam, ment tovább magától.
Be egy másikba, az elkezd füstölni feketén, mintha ki akarna gyulladni, és elindul mint a meszes, gomb nélkül persze. Aztán a kamera elkezd imbolyogni, és abba nem hagyja. Na most, semmi változás nem történt, egyik nap még ment, ma már nem. Van valakinek ötlete? -
LGabor001
tag
hali
valaki segítene ?
nem engedi feltelpíteni win 7 re a gta 4 et
olyasmit ír ki hogy nem kompatibilis a win -
Davidof92
senior tag
Végre sikerült megcsinálni a helis küldit. 68%-nál járok és nem nagyon van már, csak a kis bérgyilkosos küldetés.
Más: Amikor vége lett a helis küldinek, jött h kik csinálták aztán visszrarakott a játékba. Jött egy üzenet, hogyha munkát akarsz, hívj fel, egy nyilvános telefonból?/nyilvános telefonkönyvet használva. A feladója unknown. Hogy lehet ezt felhívni?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
rup1u5 #22530 üzenetére
hehe... Inkább Old Fat Biker vagyok!
I7@3,5 GHz-vel 1920x1200 H,H,H,H,H VD=25 DD=25 (vmem=850Kb ?)
38 vs 43
Alacsonyabb felbontásban is marad az arány, de a VD növelésével nyilik az olló.
A min fps-eket nem tudom fejből, de nem vészesek.Meglepően jó a GTS250, de az ember visszavágyik GTX-re...
-
artiny
őstag
Nektek megy az 5,3 as Simple Native Trainer? nekem csak a 4,5 indul el /1,0,4 patch van fent/
-
fsb1000
nagyúr
tehát tanuljuk már meg végre, hogy a script nem egyenlő a csittel.
vs
Nem tagadom sok csitprogram alapja különféle scriptekNa szóval.... tanuljuk már meg végre, hogy a halmaz / részhalmaz fogalmak az életben kicsit másképp működnek.
Ha valaki belevizel, a közös kútba, akkor a pisi csak részhalmaza lesz a kútban lévő folyadéknak, de az egész ihatatlan lesz.Igy van ez a GTA4 multival is... tisztán kéne tartani!
Vagy mindenki elfogadja, hogy lehet belevizelni és aztán közösen meginni.
Mert mindig lesz aki jobban csitel, akinek gyorsabban megy a kocsija és még jobban beveszi az U kanyart forgázzal.... és még messzebről lelő és még pontosabban, és goodmod helyett megsoxorozza magát, mint a mátrix Smith ügynöke... és igy tovább.Azokról a nyiltan játékrombolokról már ne is beszéljümnk, akik direkt rombolják a jéátékot és szórakozásból rámpákat spawnolnak egy racéba.
Persze ilyenkor természetes reakció, hogy akkor most én is letöltöm, és jól megszívatom a többikeke,t meg én is gyorsabb leszek, meg amúgy is jópofa dolog ez.
De ha nem volna csit, meg skript (ami a legtöbb esetben ua. az), akkor a gyengejellemű nem is tudná letölteni. Kénytelen lenna a farkát a való életben nagyobbnak eladni mint amekkora.
Hogy finoman fogalmazzak.... -
WZT
csendes tag
válasz
fsb1000 #22518 üzenetére
Mint mindent ezt is (script) lehet "jó" dologra használni, meg "nem jó" dologra használni. Nem tagadom sok csitprogram alapja különféle scriptek, de vagy kismillió másik - igen, hasznos/érdekes és nem csitprogram - mód alapja is.
Azt azért figyelembe kell venni, hogy a készítők is ügyeltek arra, hogy ne lehessen megváltoztatni bizonyos paramétereket. (autó menettulajdonsága.. stb.)
Azért is zárt forráskód."lassabban vagy gyorsabban fut / erősebben vagy gyengébben üt mintha a normál modellel játszanánk" - Véleményem szerint ez elhanyagolható előny/hátrány.
Ha már itt tartunk a karakter szabadon választható, de gondolom aki letöltötte, tesztelte az ezt tudja. De ha valakinek végképp fenntartása van ezzel a ficsőrrel, akkor a kérdéses karaktereket szabadon letilthatja a szerverén.
Ami a player számot illeti én a "Free Mod"-al számoltam, Team DM-ben nyilvánvalóan több.
-
fsb1000
nagyúr
A tréner az script?
ha egy autó menettulajdonságait megváltoztatom az script?Vagy a legegyszerübb PlayerSelector? Mert már ezzel is megváltozik a játékmenet.
Pl. lassabban vagy gyorsabban fut / erősebben vagy gyengébben üt mintha a normál modellel játszanánk. Az én megitélésem szerint már ez is csit.Egyébként a gyári MP-ben biztos hogy 16 a max playerszám?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Mariann294 #22506 üzenetére
Opsz! Nem láttam....
Szerintem azt a szerkesztésben tette hozzá, de legalább igy kiforrot a dolog.
Nem kell letöltsem.. de ahogy nézem népszerű lesz.///
Bevált az 5770?
-
sunny84
senior tag
háború lesz
-
WZT
csendes tag
Megint sikerült félreérteni. Előre leszögezem nekem eredeti a játék. Én sem rajongok sem a warezért, sem a csíterekért.
"És miért jó az nekem, hogy mindenki csal orrba-szájba?" - Ezt nem értem, ugyan is pont hogy ez a módifikáció ad nagyobb lehetőséget a csiterek ellen.
"Különben meg tényleg felmegy bennem a pumpa amikor azt látom, hogy egy ilyen fórumon is nyugodtan felvágnak vele egyesek, hogy csalnak sőt még akad aki be is linkeli az adott programot és azzal reklámozza, hogy itt szabadon csítelhet, meg scriptelhet!" - Nyugodj meg bennem is. Természetesen itt megint leszögezem nem csalok - gondolom rám céloztál.
A scriptelés alatt meg megint nem ugyanazt értjük, tehát tanuljuk már meg végre, hogy a script nem egyenlő a csittel.
Én itt speciel a milliónyi szerver módra céloztam, de hogy érthetőbb legyen itt egy példa LVP. Hihetetlenül összerakott szerver mód fut rajta.
Szóval itt nagyrészt szövegértelmezési problémák vannak, de ezzel én senkit sem akarok megsérteni.
-
WZT
csendes tag
válasz
artiny #22511 üzenetére
Ha már a verzióknál tartunk akkor itt az R5-1. Érdemes a hivatalos oldalt látogatni, ugyanis itt teszik közzé a legutolsó stabil változatot.
Maga a telepítés rendkívül egyszerű, ugyanis rendelkezésünkre áll a komplett telepítőcsomag. (Server, Client - Az elérési út a játék gyökérkönyvtára)
A nómenklatúra pedig azért ilyen bonyolult, mivel tegnap gyakorlatilag óránként jött ki újabb és újabb verzió, egyébként az verziók bug fix-eket tartalmaznak.
-
munky
őstag
És miért jó az nekem, hogy mindenki csal orrba-szájba?
Különben meg tényleg felmegy bennem a pumpa amikor azt látom, hogy egy ilyen fórumon is nyugodtan felvágnak vele egyesek, hogy csalnak sőt még akad aki be is linkeli az adott programot és azzal reklámozza, hogy itt szabadon csítelhet, meg scriptelhet!
Ráférne erre a topicra is egy kis takarítás úgy gondolom, mert a csalás nem oké. Nagyon nem.
-
WZT
csendes tag
válasz
fsb1000 #22505 üzenetére
Egyszerűbb kezelés, "végtelen számú" script(!), sokkal több - és állandóan online (!) - szerver, slot növekedés (a beépített MP csak 16 főt kezel, a IV-MP ennek akár sokszorosát is
Akadásmentességről nehéz referálni, ugyanis ez nagyban függ az üzemeltetett szervertől is, pláne, hogy még maga a kliensprogram is erősen béta verzióban van. De eddig én ezen téren csak pozitívumokkal találkoztam.
Egyszóval ez akkora terülj-terülj asztalkám, hogy el lehet veszni benne.
-
artiny
őstag
Mi a neve a programnak maivel igy lehet tuningolni a kocsikat?[link]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mariann294 #22506 üzenetére
jó adminokkal ez se gond, anno SAMP-n a ~15 élő magyar szerverből kb. 5-ön volt általában rendes adminok voltak, akik elég jó hatékonysággal szórták ki a csítereket. a többin olyan tessék lássék, ha szólsz, hogy csíter van, vagy kibasszuk, vagy nem.
-
WZT
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hegesztés topic
- Milyen TV-t vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Mini LCD panellel szerelt CPU-hűtővel adott magáról életjelet a Gamdias
- Riasztó topik
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest