Hirdetés
- Sonarr és Radarr
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrsza
csendes tag
Esőben kisebb a fogyasztás. A pálya adatlapján a pályatulajdonság meg amolyan általános dolog, de mivel a legtöbb versenyt szárazon futjuk ezért kialakul bennünk hogy szárazon mit jelentenek. Mondhatni minden viszonyítás kérdése. No de aztán jön az eső ahol át kell gondolni a dolgokat pl kevesebb fogyasztás, szerencsére a kocsi sem romlik nagyon(már amikor) , több megcsúszás(pilótája válogatja) és persze a száraz - vizes beállítás dilemmája a válozó időjárás esetén.
Joey: direkt nem írtam még semmit , mert a pilóta tulajdonságoknál hogy ki mit tart fontosnak az változó, az hogy melyik pilótatudás mit takar azt csask tippeli szerintem mindenki, már csak azért is mert nem ismerjük a képletet.Sok féle véleményt hallottam én már a képességek hatásairól magam sem tudom pontosan melyik miben mennyire játszik szerepet.
Majd leírom eddigi tapasztalataim alapján, melyik csoportba milyen tulajdonságot tartok fontosnak, de az is lehet valamelyik tapasztalt gpro-s majd elöbb megteszi és akkor max véleményt kell mondanom. (Most azért nem írok mert ezt át kell gondolnom, nehogy hülyeséget írjak.)
Új hozzászólás Aktív témák
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- Dell Latitude 5500 8.gen-i5/16GB RAM/256SSD/WIN11/GARANCIA
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest