Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
urban racer
senior tag
-
Tuninger
addikt
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
A Hero 10 az aminek a Hero 9-nek kellett volna lennie. A H9 visszalépés volt a H8 után képminőségben (minden nem 5K módban) most a H10 legalább feljebb lépés lesz. Nekem kedden érkezik elvileg a 10-es, csinálok majd összehasonlítást 7-essel, mert az van itthon. Azt várom hogy 400% nagyításnál egy lehelletnyivel jobb lesz a 10 részletessége 5.3k vs H7 4K-nál :D
Az insta 360 1" az most a firmware frissítések utánra lett nagyon jó. A sima 4K mod az semmi extra.
-
K53TA
tag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Úgy vagyok vele, hogy ez a kamera már meg van, így amikor van kedvem elviszem magammal és felveszem vele a bringás útjaimat.
Néha bennem is felmerül, hogy eladom, mert biztos nem fogok mindig kamerázni, vagy sok esetben a telefon kamera is elég lenne.
Ahogy a telefonban sem használok ki minden lehetőséget, úgy ez a Gopro8 kamerára is igaz, de a mai eszközök egyre "univerzálisabbak", hogy egyre több felhasználó különböző igényeinek megfeleljen. Márpedig felhasználói igények végtelen sokaságával ostromolnak minden "kütyü" gyártót. De még az autóipar is ebben az ingoványba jár.
Talán egyszer eljön a világ, amikor mindenki kiválaszthatja, hogy egy adott kütyübe, autóba, mit akar, hogy benne legyen és csak azért fizet, amire szüksége van. Már most is sokkal nagyobb az ilyen arányú felhasználói szabadság, mint 30-50évvel ezelőtt. -
stemplar07
őstag
-
Márton
nagyúr
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Vártam a hozzászólásod, de komolyan

Pl. törölni sem enged. Nagy kártyán több felvétel van, valami már megvágva, törölhető, mert kéne a hely, a következő napra, de nem formázható a kártya, mert van rajta ami kell, a pc-n meg épp nincs hely. Áthelyeznék néhány videót saját mappába a kártyán, hogy rend legyen. Stb. Tényleg soroljam az okokat? (mélyebbre is tudok ám menni: autoexec.ash futtatása, szerkesztése..)
A Hero 1-2 időkben megszoktam, hogy írható, használtam is, erre letiltják.
És van vagy 10 kül. kamerám, mindegyiken tudok írni usb-n keresztül a kártyára. -
togvau
senior tag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
most is elég. 4K is egy parasztvakítás, annak részleteinek láthatóságára olyan közelről/akkora kijelzőt kellene nézni, amit nem szokás, mert nem kényelmes. De sok pénzt hoz.
A youtube meghagyja 4k-n is, csak kb 1 mbites kockásra, artifaktosra tömöríti

Bár én az 1080p gémeléseimet is 4K-ra scalelve streamelem youtube-ra, mert a 4K-t nem tömöríti annyira fossá mint az fhd-t... okosak ám ezek az indiaiak a google-nél (nem). -
Márton
nagyúr
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Dual 4k vagyok, mert 3D-zek

Picit 100e felett volt a két Osmom.Ne csak játékban gondolkozz. Persze, hogy nem fognak sokan 3080-at venni, főleg most..
Felőlem nem baj, ha nem lesz tömegtermék (bár tudtommal nem győzik gyártani a sisakokat), de ha nekem tetszik, hadd csináljak már rá megfelelő tartalmat, amit majd nyugdíjas koromban, nagy vigyorral nézek.
-
Márton
nagyúr
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
A VHS minőség után sokaknak elég volt a Hi8, majd a miniDV is.. Szép korszak volt, de vége.
Jött a HD, Full HD. Szintén szép korszak, ám a vége felé járunk..
Ha rám céloztál én pl. VR180-as videókkal kísérleteznék, ahova édeskevés lenne a fullhd, de még a 4k felbontás is, mert a Quest2 szemcsim kijelzője többet is meg tud mutatni. Miért ne használnám ki? -
icebreaker67
újonc
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Köszönöm a hozzászólást! Természetesen a gyári a legjobb mindenben, ez egyértelmű, csak elgondolkodtató volt, hogy fele annyi pénzből veszek kétszer annyi aksit. De meggyőztetek, és már megrendeltem a gyári töltőt és az aksit. Még egy kérdést ha megengedsz. Neked mennyit egy bír az aksi? Nekem 20 percet bírt full hd, 60 fps beállításnál kb. -1 fokban. Ez természetes? Üdv!
-
Darko
senior tag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
09.18-i hír, eddig hiányzott a menüjéből, hogy egyáltalán tudjál hozzá csatlakoztatni távvezérlőt, kivéve az alkalmazást. A Hero 8-hoz lehet az újat, a régit, és a telesin vezérlőjét is csatlakoztatni. Ezért gondolnám most hogy a menüben megjelent, már elképzelhető hogy nem csak az újjal működik.
-
Viki1123
friss újonc
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
köszönöm a segítséged! Első gopro lesz így nem tudom hogy a legújabbat vegyem vagy esetleg a 8-ast. Eddig Sony dsc-Rx0-ám volt de nagy csalódás a gép. Ezt az előfizetést sem értem ami a gopro oldalán van...1 évre befizetem mert csak így akciós a készülék, utána pedig gondolom valahogyan le tudom mondani hogy ne vonják folyamatosan? Az átverést keresem benne mert sokkal olcsóbb mint itthon bármelyik webshopon.....
-
Márton
nagyúr
-
AXisBOLD
addikt
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
köszi!

hát itt annyi verzió van mint égen a csillag...
Hero 7-hez az alábbit konkrétan nem írták, de ezt néztem ki:
SanDisk Extreme V30 UHS-I A2 --> 256GB
remélem jó lesz.más:
ez a kiegészítő szett nagyon gagyi lehet 18k-ért?
50 GoPro vagy SJ videokamera tartozék készlet -
zgospel
őstag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Minden kamerámon azzal kezdem a beállításokat, hogy az élességet, kontrasztot, szaturációt és hasonló beállításokat a legalacsonyabbra veszem. Gépen szebben és szofisztikáltabban lehet ezeket utána megoldani.
"Én örülök annak ha egy kamera képes kiváló éles felvételt készíteni"
Annak én is, de a szoftveres túlélesítésnek nem annyira
-
Tuninger
addikt
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
A részletességet szeretem, a túlélesítést nem. Az összes gopromat low sharpness mellett használom, mert a medium/high rengeteg képhibát és élesítési zajt hoz be. Az Insta360nál hiába az 5.3k, a brutális élesítés miatt még annyi részlet sem marad ami egy 4K-t kiadna, full olajfestmény az egész.
Utólag pedig lehet úgy élesíteni a felvételt hogy ne olajfestmény legyen a végredmény. -
Tuninger
addikt
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Abszolút, pláne hogy az üveg nem tud még 12MP-t sem. A baj az hogy a Hero 9 bármelyik 5K-tól eltérő módban kevesebbet tud mint a Hero 7-8 a képminőség tekintetében. 5K-ban pedig kb 10%al tud "többet" min a Hero 7-8, kivéve hogy a Protune színek csúnyán eltérnek az eddigiektől így az eddig működő LUT-ok mennek a kukába...
-
kk831228
addikt
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Az a baj a ház is változik, kilencnél cserélhető a lencse, ami számít azért valamennyit egy akciókameránál...Ettől függetlenül én is azt mondom hogy a nyolc tudása elég...Cserélgetni semmiképp nem éri meg, de aki akkor veszi lehet jobban megéri megvenni a friss modellt...
-
Márton
nagyúr
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Azért én nem mondanék ilyen hamar ítéletet..
Sok fps-s használja akik tökéletesen sima mozgásokat akarnak. A hypersmooth a hirtelen mozdulatoknál azért nem mindig vajsima.
Horizon Lock opció valóban nincs, helyette Lock Horizon-nak hívják..
És persze, hogy HS nélkül kell rögzíteni, hisz a gyro adatot használja az utómunka során.
Ezen kiakadni
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Kipróbáltam... hát még letöltenem sem kellett volna.
Ez semmi más mint egy iszonyatos mértékű crop program ami a SuperView-ból egy Linear-t csinál kb HyperSmooth Boost beállítással.
Horizon Lock opció nincs is a programban.
A poén az, hogy csak úgy lehet betölteni egy videót ha Hypersmooth nélkül rögzítetted.
Idő és pénz pocsékolás a program a konvertálást már ki sem próbáltam elég volt az előnézeti képet végignéznem, hogy eldöntsem ezért a programért 1$-t is vétek kiadni. -
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Nekem Laptop és füzetek "szállítása" lenne a fő biciklin, a mostani Dell hátizsákom nagyobb zuhénál sajnos belül vizes, ennek a helyére keresek valamit.
De ha pl túrázni megyek néha, oda se lenne rossz egy jó pakolható táska, ami bírja az esőket.
A Stash Rolltopot meg a Storm Dry-t néztem, de nem nagyon látom, hogy a zsebek hogy vannak benne.
-
Immy
őstag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Hmm, mennyit bír egyhuzamban az akksi kb? Van esetleg valahol táblázat erről? Lehetséges hogyha ha csak FullHD-ban vennék fel akkor többet bír az akksi?
Esetleg az említett másodpercenkénti 1 felvétel esetén többet bírhat az akksi?Nehéz megítélni, hogy pontosan hány embernek van. Nyílván akinek nincs problémája vele az nem írja le azt a fórumba
-
togvau
senior tag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
sehogy, de nem 20x jobb a gopro képminősége, az egyértelmű. Pedig a gopro 20x annyiba kerül... És másban sem kompenzálja, mert ugyanúgy fagy, ugyan annyit bír az akksi, stb...
Ezt tudja 6000-es kamera: [link]#2825 Mert megvettem. Nem vihetem vissza. Miért felel meg állítólagos 95%-nak? Amiért sokminden ebben az országban: igénytelenség, "háá nincs jobb, jóóó ez is"
Ja a megfelelő usb kábelről meg, a gyári hozzáadott gopro minőség usb kábellel folyamatosan megszakadt az átvitel, úgyhogy a kínai tablet agyon használt usb kábelével megy

"De mennyit is, kb egy hónap alatt 10%-ot?" olvasni kéne, nem csak fanboykodni, de segítek: "random leszívja az aksit kikapcsolt állapotban, akár néhány óra alatt" és ezt konkrétan ebben a fórumban is többektől olvastam, és a gopro community fórumban is rá lehet keresni, van sok találat.
Ja nem fagy, nem melegszik. Én meg elhiszem... Erről is sok beszámoló van itt a fórumban, és a gopro hivataloson, meg a facebookon is.
"A desktop quick tényleg szar, de van ezer más alternatíva." igen? mondj egyet amiben csak simán megnyitom a fájlt, és válogathatok a rá vetített adatkijelzések (térkép, sebesség, stb) között! Kerestem sokat de nem találtam, csak ilyen mentsd ki a gpx-et, töltsd be a video mellé...
2826) profinak nevezett. Sajnos használtam, ahogy a photoshitet is. Jó a marketingjük, bizony, sokan csak ezeket ismerik.
A gpu dekódolás egyébként az egyszerű open source video lejátszókban kb 2006-óta alaptartozék.#2824 mert menet közben nincs ott a PC-m, hogy megnézzem milyen képet videot csinált, csak a mobilom.
-
Tuninger
addikt
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Azért adják mert rengeteg kamera visszaküldésük volt a Hero 4 időszakban hogy megáll a felvétel. Ami természetesen azért volt mert a userek lassú kártyákkal próbálkoztak, így legalább adnak egyet hozzá ami biztosan működik, csökkentve a user error esélyét. Nameg nekik nagytételben mennyi lehet egy 32es kártya? 1500 huf?
1 óra fér egyébként a 32-es kártyára out of box.
-
ViBo77
senior tag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Talán annyi, hogy a 32GB-os kártyára sose fér fel 32GB ... jó az kb 30-31-nek ... legalábbis amit eddig én láttam

Mert ugye 32 000 MB is csak a bruttó tárhely, mert kell egy csomó hely a FAT táblának (vagy melyik FS éppen hogyan tárolja ezeket az adatokat) stbstb de ez már nagyon apró részlet ... a lényeg hogy kb semmire nem elég a 32GB-os kártya, így én sem értettem, hogy minek adnak hozzá olyat ... lehessen kártya nélkül kérni vagy akkor már minimum 64 vagy inkább 128GB-ossal kérni! -
Cindercone82
tag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Az volt a szitu, hogy a GoPro sikeresen szétqrta az androidos alkalmazást a legutóbbi frissítéssel így a GoPro 5 Session nem tudodd kapcsolódni a telefonhoz. Azzal akartam felvenni a videót, csak ugye nem volt élőkép. (Ugye ezért kellett a display mod hogy a telefonos élőképet kiváltsam, és az ilyen random felmerülő kapcsolódási szopóágaktól mentesüljek). Szóval 30-40 perc próbálkozás után feladtam és mivel idegállapotombavótam a telelefonom (ami amúgy a gopro alá volt rögzítve) előlapi kameráját használva lenyomtam a videót. És nem is vettem észre hogy tükrözve van.
-
K53TA
tag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Nekem is van a kormányon minden de azért még elfért a kamera konzol.
Jobb a kormányon, mert nem befolyásolja a testmozgás a kamera látoszögét.
A fejemet ne huzza a kamera sujja is, igy is eleget rázkodik a nyakam.
A testemen ne legyen semmi a dögmelegben, amit lehet azt cipelje a kerékpár.
Én igy vagyok ezzel, de használja mindenki a saját igénye szerint. -
AXisBOLD
addikt
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
autónál? persze hogy a kormányra! hova máshova lehetne még?!
még jó hogy nem vonatról szeretnék rögzíteni, mert azon nincs kormány, ott teljesen meg lennék lőve.tudom, hogy problémás, de amit elképzeltem, onnan nézne ki jól, fix nézőpontból, ezért nem jön szóba a fejkamera. A testkamerákat néztem, vagy pl. hátizsák pántjára rögzítést, azt még el tudnám képzelni, de lenne kompromisszum, mert az se fix nézőpont, viszont akkor nem kellene a drágább Gopro eszköz, megteszi egy Fimi vagy Dji is.
-
-
Motogp57
csendes tag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
ios en használom mert így könyebb gyorsabb megosztani majdhogynem a fele, szerkesztés nem érint általában nyaralás ,kirándulás max 10 perces videó .Google fotó appon osztom meg.Dji használok kb 3 perc 800mb 1080p 30f emiat váltanék.Igazabol az érdekelne hogy a Gopro h265 3/5 perces anyag mennyi helyet foglal.
-
MNBT
tag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Személyesen vettem át a cuccot igen.
Én bizakodó vagyok és kártya írás olvasás lassúságra tippelek mert ismerősöm szerint a Kingston a lehető legrosszabb választás egy ilyen kamerába, ezért rendeltem egy SanDisk U3 V30 Class10-es memóriakártyát bele. (tulaj hagyta benne nekem a Kingstont). A félrement szoftveres mókolásnál szerintem két lehetőség van: sikerül és akkor minden okés, vagy hiba esetén kuka lesz az egész kamera, szal ezt inkább kizárnám.Márton jól írta, hogy a 2018-as Hero az valójában Hero 5 csak szoftveresen van butítva.
Csináltam egy factory reset-et, és érdekesség hogy alapból a tulaj PAL-on használta, de most NTSC-ben van és most azt látom hogy a visszajátszás GoPro-n néha beakad (1080p 30fps) de Macbookon Quick Time és VLC alatt okésak. Nagyobb felbontásnál meg fps-nél valószínű azért akad a Macbookon mert szép nagy bitrátával rögzíthet a gép

-
-
K53TA
tag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Köszönöm,
Ennek a videómnak a végén éri olyan szögben a szél a kamerát (srégen érte hátulról), hogy alig csillapított, de ezzel a jelenséggel nagyon ritkán találkozom.
https://www.youtube.com/watch?v=qfuSlDQc2q0&list=PL-iGXPEZkJjAncfFtrQt2gshw82ApEWjf&index=15&t=881s
De azt gondolom erre a jó a mikrofon elé helyezett mechanikai vérzéscsillapítás.
Amikor ez a videóm készült, akkor még csak tanultam a Gopro-t, mert ez volt vele a második utam, így a minőség el is lett cseszve, -
K53TA
tag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Én is kísérleteztem a beállításokkal végül a gyári "auto" beállítás vált be.
Ez a videóm egy rohadt szeles napon készült, de a a zajszint szerintem totál elfogadható szint alatt van.
Beszélek, a kamera a kormányon és mégis tisztán lehet érteni.
https://www.youtube.com/watch?v=uMzfz89ru9Q&list=PL-iGXPEZkJjAncfFtrQt2gshw82ApEWjf&index=11&t=311s -
togvau
senior tag
-
togvau
senior tag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
motorral is együtt mozog, még is, kb hasznlhatatlan rezgős, mosott a kép stabilizátor nélkül, mert minden rezeg. Főleg a pusztulatosan katasztrofális minőségű mészi & mészi féle magyar "utakon", amiknél egy földút is simább (tényleg az, nem vicc).
Kínai kamerák (mármint az eredetiek, mert a goprot is kínában gyártják, csak amerikai cég rendelésére), bírják a 8 órát, sőt többet, simán, de azok sem saját akksiból, hanem külső áramforrásra kötve.
-
zgospel
őstag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
A shutter fixre állításával az a baj, hogy ha nem fixek a fényviszonyok akkor hamar elszaródhat. Pl süt a nap, beállítod, majd bemész kicsit a fák közé, azt hiszed hogy még jó lesz de már rég nem az. Vagy jön egy kicsit felhő. Legalábbis ha az ISO-t is közben alacsonyan próbálod tartani.
-
-
Márton
nagyúr
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Igen, célszerű azon, vagy egész számú többszörösén járatni a monitort.
Van akit persze nem zavar az 50-es anyag 60-as monitoron, de nekem szakmabelinek olyan mint egy zenésznek a hamis hang vagy a dobos ha rosszul üt. Ha viszont nézhetetlenül dadog, ott más gond van a lejátszás/kodek körül. -
zgospel
őstag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Amíg pontosan osztható az FPS és a Hz addig biztosan jó lesz. Tehát egy 30 fps videó 60 Hz-en nézve jó lesz. 25 fps-es videó szintén jó lesz 75 Hz-en.
Egy 24 fps-es videó azért nem néz ki szarul, mert a legtöbb formátum támogatja a 24 fps lejátszását monitoron ilyen-olyan megoldásokkal, ráadásul PAL és NTSC formátumra is könnyen alakítható.Legtöbb esetben nem kell állítgatni a monitort, mert a gép megoldja. A 75 Hz viszont amennyire én tudom nem annyira elterjedt, ráadásul a 60 fps-t nem is nagyon lehet rá alakítani sehogy. 24-et pl már egyszerűbb 75-höz igazítani
-
Márton
nagyúr
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Rém egyszerű: egész számú többszöröse legyen a monitor frissítése a lejátszott videó fps-ének. Tehát 30fps esetén is természetesen jó a 60Hz. Én 50fps videókkal dolgozom, így a monitorom leginkább 50Hz-en használom.
Ha barcaforca-nál a kijelző 75-ön megy, akkor a 60-as videó néhány képkockáját 1x, a többit meg 2x jeleníti meg, ezért dadogni fog, nem lesz sima a svenk, stb. judder - keress rá
-
Cindercone82
tag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Kint még nem volt lehetőségem(időm) kipróbálni rendesen. Főleg a garázsban szoktam videózni.
Nekem a Boya by-mm1+Standard Mic beállítás jött be idáig a legjobban.
Ha mondjuk bringázni megyek lehet hogy nem fofok pöcsölni a külső mikrofonnal és a Media Mod front mikrofonját fogom használni.
Esetleg még az lenne a jó ha valami elosztóval lehetne mondjuk két csiptetős mikrofont használni vele. -
Cindercone82
tag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Én elég "steril" körülmények között próbáltam, tehát lehet amúgy hogy a környezeti zaj elnyomná a sztereo beállításban tapasztalt alapzajt. Ettől függetlenül külső mikrofonnal használva a legjobb.
És mindenképpen fel kell szerelni valami talpra és nem a keretet fogdosva videózni mert úgy is hitvány lesz a hang. -
tanulo1
csendes tag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Köszönöm a választ, az 1000 km -t, kb 9-10 óra alatt teszem meg. Azért gondoltam a goprora, mint írtam is mert érdekesnek tartom és talán hasznos is lenne mikor elmegyek nyaralni, vagy ilyesmi. De akkor ha nem ajánlod dascamnak akkor keresek mást. Ez amit írtál hogy a dashcam végtelenített felvételre képes ezt még sehol nem olvastam meg hogy saját maga törli a felvételt, de viszont ha ez igaz akkor honnan tudja hogy mit törölhet és mit nem? Mi van ha pl megtelik a memóriája és pont lessz egy koccanás? Akkor törli azt is? Bocs a sok kérdésért. 🙂
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- sziku69: Szólánc.
- Autós kamerák
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. (2220 / 4250 / 5800 expoval)
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 560 / 4200 expoval )
- DJI Osmo Action 2 Dual Screen +Power Combo akciókamera rengeteg tartozékkal
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. ( 3800 / 6400 expoval)
- Canon EOS R10 kit (RF-S 18-45mm f/4.5-6.3 IS STM) + RF-S 18-150mm IS STM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nekem kicsi lett volna remélem user error volt a beázás majd tesztelem még esőben. a kamera beállítást
) akik megrendelték már a 10-et, és van eladó 9-esük még 3 hónap garral illetve subscriptionnel.

azért mert trehányak a programozók ... másrészt ez milyen szolgáltatás egy 100 ezres kamerától.. ? (8-as széria ) egyébként, akkor minek van a quik alkalmazás ?
Nem vennék gagyit ezekből...