Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- bitpork: 2025, zárás
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
Cindercone82
üzenetére
Van egy ilyenem ez nem tudom menyire jó még nem is próbáltam ki csak meg van egy ideje amolyan hátha kell majd tartaléknak.
Az a baj az ilyen puska mikrofonokkal, hogy egy bizonyos irányból jó csak a felvett hang.
Nekem pont az lenne a lényeg, hogy azt is felvegyem amit a kamera mögött mondok.
Néztem teszteket és ez a Media Mod mikrofon tűnt a legjobb választásnak mivel a hátulról érkező hangokat is viszonylag jól rögzíti.
Az igaz, hogy jobb minősége van a RODE-nak na de csak akkor ha megfelelő irányból jön az adott hang.
Volt anno egy VideMic Go-m is azzal nagyon pórul jártam.
Elmentem egy rendezvényre és otthon vettem észre, hogy a felvett videó alatt végig recsegett a hang.
Olyan érzékeny volt a mikrofon, hogy még az automata mic érzékenység sem tudta rendesen kikorrigálni a hangot.
Dobhattam el az egész anyagot.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest