Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
urban racer
senior tag
-
urban racer
senior tag
Amikor bekapcsolod a goprot-akár távirányítóval, az tart sok ideig(10 mp), hogy a táv összekapcsolódjon a kamerával. De a kamera már be van olyankor kapcsolódva.
Amiről szó van, az a HindSight. Amíg nem nyomod le a felvétel gombot, addig egy előre beállított időkereten belül (aszem max 30 mp) bufferel-vagyis mindig az aktuálisan utolsó 30 mp-t tárolja. Amikor megnyomod-vagy elindítod a felvételt, akkor 30tól indul a számláló.
-
Darko
senior tag
Ez gyors volt. Meg is jött a The Remote, 2-án rendeltem.
Egyszerűen ment a párosítás, a gombokat kellemesebb nyomkodni rajta, mint magán a kamerán, pláne ha a kamerán még szilikontok is van. A sebességéről már olvastam hogy lassabb mint a régebbi távok (de ez változhat, és írják is hogy fog), ennél a kamera kikapcsolt állapotból való indítása és a kapcsolódás olyan 17-18 mp.
-
urban racer
senior tag
igen, ezt a thread-et olvastam én is. Biztos majd kiadnak valami firmware update-et és akkor jó lesz. Hisz valóban, a Hero8-al ha tud jól működni, akkor szoftveres baja lesz.
Nekem nagyon jó lenne ha áprilisban már meglenne és működne-feltéve ha k... covid miatt mehetek külföldre... -
Tuninger
addikt
Van a garis javítás ami esetén ingyen kapsz egy új goprot.
És van az előfizus csere nem garis dolgokra pl betöröd az optikat, kijelzőt, vagy csak simán akarsz egy újat. Viszont ez a csere 99 euroba kerul...
Mindkét esetben vissza kell küldeni a régi goprot, és papíron 1 hét az átfutás, tavaly 4 hetet vártam nyáron -
Tuninger
addikt
Az 50 dolcsit holnap vagy hétfőn fogja vonni külön.
Mondjuk kiváncsi lennék mi van ha "nem tudja" vonni. Akkor beterhel a 329 - 479 közötti összegre? És azt hogyan hajtja be? Revoluton lehetne csak erre a tranzakcióra simán csinálni egy virtuális kártyát. Na mindegy, én nem mertem megjátszani.
szerk: nekem feladták másnap és csak harmadnap terheltek elvileg. De logikusan nem kéne feladniuk a kamerát ha nem tudja az előfizut levonni.
-
-
Darko
senior tag
Telefonnal végül nem sikerült frissítenem, sd kártyára másolva minden rendben volt.
NEW Latest release:
HERO8 Black v2.0 | August 27, 2020
HERO8 Black v2.0
NEW FEATURES
Enables Webcam mode. For step-by-step instructions and desktop software, visit gopro.com/webcam.Enables Display Mod compatibility.Adds HyperSmooth 2.0 High and Boost to more video settings.
USABILITY IMPROVEMENTS
General bug fixes. -
K53TA
tag
Maradtam a Movavi-nál.
1080p HD és mp4 fromátumban rendereltem egy 20perces videót. Renderelés elött választani lehetett három minöségi fokozat között én a középsőt választotam.
Aztán amikor elkészült a renderelés (ami gyors volt) akkor döbentem meg, hogy 11.8GB let a videó mérete.
Mindjárt kérdések is merültek fel, hogy miért? Mit kellene máshogy beállitani? Milyen formátumba kell renderelni?
Aki készit egy HD 2 órás videót, vagy egy 4K 20percet, annak mekkora a fájl mérete? Milyen formátumba renderel?
Az tuti, hogy nekem ez így egy bazi nagy fájl méret. -
K53TA
tag
Movavit probáltam ki. Nem fagyott ki és gyorsabban renderelt, mint a Davinci Resolve.
Filmora9 még nem probáltam, de ahogy elnézem a Movavi-val egy árban van és kb ugyanugy három árkategoria.
Egyenlőre nem tudom, melyik szerkesztő lenne a jó választás, még át kell gondolnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- League of Legends
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gumi és felni topik
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eredeti Canon BG-E11 Elemtartó Markolat (5D III, 5DS, 5DS R)
- Nikon D810 Full-frame, 36MP Workhorse Magas expószám, rendkívül alacsony ár!
- Canon EOS 5DS R váz (50MP felbontás, AA szűrő mentes) - Stúdió minőség a legkedvezőbb áron
- insta 360 x4 8K bontatlan új + kiegészítők ELADÓ
- Insta360 X5 - GO Ultra
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

most megint