Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: A sor végén
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
De van, de az szoftveres mókolás soha nem lesz ugyan olyan mint egy "hardveres" szélzajcsökkentés.
Én próbáltam amúgy egy szeles napon felvenni amolyan teszt jelleggel milyen az ON és OFF.
Ha ki volt kapcsolva jobb volt a hang minősége.
Ha be volt kapcsolva romlott a hang minőség, de valamivel kevesebb szélzaj volt. (nem szűnt meg)
Itt a legnagyobb probléma még mindig az, hogy nem képesek elfogadni az emberek, hogy szélben LESZ szélzaj.
Azt írta 15-20km/h-nál már túl sok a szélzaj...én akkor döbbennék le ha ha olyan sebességnél semmiféle szélzaj sem lenne.
De mondtam már megoldást, el kell adni a GoPro-t aztán venni más gyártótól egy kamerát ott biztos nem lesz szélzaj még 50km/h felett sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző (2.)
- DJI Pocket 2 akciókamera (Not for Sale verzió gyártói sample)
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. ( 3800 / 6400 expoval)
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők (6600 / 6960 / 9575 / 14600 expoval )
- Canon EOS R7 + SmallRig cage / Újszerű - garanciális /
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest