Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cindercone82
tag
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Létezik még olyan tartó ami a bringás GPS konzoljára megy rá alulról ( [link] ). Én olyat (is) használok nekem nagyon bejött. Egész jó a nézőpont, másrészt nem foglal helyet a kormányon a kamera. Jellemzően mondjuk a Session-t szoktam oda rögzíteni ( [link] ) A GoPro 8 leginkább mellkaspánton van, szerintem az a legjobb perspektíva.
-
Darko
senior tag
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Esti felvételt hirtelen én sem tudok előbányászni sajnos.
A kormányos rögzítésem K53TA megoldásához hasonló, viszont a kamera és a talp között ilyet használok. Előnye hogy vízszintesen bármilyen szögben eltekerheted, és még billentheted is. Viszont a kamerára rá szoktam tenni ezt is és a madzagot ráhurkolom a kormányra, biztos ami biztos ha valamiért esetleg mégis leesne a kormányról.
-
Darko
senior tag
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Nem tudom hogy milyen kamerára gondoltál, de ha Fimi palm v. DJI pocket action-re gondoltál akkor lebeszélnélek a kormányra való rögzítésről. Azok szervó motorjai, mechanikája nem bírják azt az extrém rázkódást ami akár rossz úton érheti őket, és nem kell erdőben menned hozzá, elég ha lejössz egy útpadkáról. Volt pocketem, egyszer kipróbáltam kormányon, a kép teljesen beremegett, a hang kattogott minden rázkódásnál. A gopro 8 az a legextrémebb rázkódást is lekezelte szépen, tökéletesen rázkódásmentes képet kapok, viszont kevés fénynél már előjönnek problémák pl. egy árnyékosabb erdős területen. Ha nincs nagy rázkódás pl. városban, akkor gyengébb fénynél még szépen működhet a stabilizáció. Gopro 8-at én is a kormányon használom, szépen belövöm vízszintbe, és tökéletesen teszi a dolgát. Szerintem akció kamerák közül még a 8-nak van a legjobb képstabija.
Ha nem akarsz annyit költeni rá, akkor felraksz testre valahova akár egy osmo actiont, vagy ha nagyon kell a gimbalos vízszintezés akkor Fimi palmot (v. pocket actiont) is rakhatsz, de csak magadra. Szerencsére
már nincs meg a dji pocketem, a gopro 8 minden igényemet kielégíti. -
K53TA
tag
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Én kormányon használom a Gopro8-at.
Kérdés mekkora a kormány átmérőd. Mert a gyári Gopro nem mindegyikre jó.
Aliexpress-röl rendelem olyant ami be vált.
Beállításnál elég a Hypersmooth 2.0 és a wide. Terepen megyek, edfig minden rázkodást remekül kezelt.
2.7k 60fps-t használom.https://youtu.be/6UQT5m9SAFU
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Hero 8 + a legmagasabb Hypersmooth beállítás.

Saját vélemény:
Egyik sem lesz tökéletes sohasem mert olyan szintű rázkódás is felléphet amit nem tud kikorrigálni és erre van is jó sok példa a YouTube-on.
Több topic-ba is láttam már ezt a kormányra akarom rögzíteni dolgot de kérdem én MIÉRT??????????
Miért nem lehet olyan helyre rögzíteni ami nem rázkódik és akár még élvezetesebbé is teszi a felvételt?
100x-orta jobb egy fejkamerás videó mint egy fix pozíciós mert ott széles skálán tudsz rögzíteni (balra, jobbra, hátra is nézel) míg a kormány legfőképpen csak előre néz.
Nem kell hozzá sisak sem meg fej pánt sem, vannak olyan kiegészítők amik baseball sapkára is tudják rögzíteni a kamerákat.
Mindenki a kormányra kormányra... nekem nincs is helyem a kormányon (TREK 3900) mert rajta van a lámpa meg a Km óra. Mit vegyek le a bicikliről, hogy rá tudjam még a nem kevés helyet foglaló kamerát is rakni?
Fillérekért lehet venni kínai oldalakról olyan kiegeket amivel százféleképpen lehet a testre rögzíteni a kamerákat.. de nem nekik kormányra kell.
Az autóban is a kormányra rögzítenéd?
Rögzítsed bicikli kormányra aztán úgy jársz mint az egyik csávó aki jött panaszkodni, hogy a kormányra rögzített kamera mindent csinált csak rendes felvételt nem, meg lefagy a kamera meg mittudom én.
Meg még éles is legyen a kép főleg este amikor megnövekszik a záridő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Horgász topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Sweet.tv - internetes TV
- Battlefield 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mazda topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eredeti Canon BG-E11 Elemtartó Markolat (5D III, 5DS, 5DS R)
- Nikon D810 Full-frame, 36MP Workhorse Magas expószám, rendkívül alacsony ár!
- Canon EOS 5DS R váz (50MP felbontás, AA szűrő mentes) - Stúdió minőség a legkedvezőbb áron
- insta 360 x4 8K bontatlan új + kiegészítők ELADÓ
- Insta360 X5 - GO Ultra
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
már nincs meg a dji pocketem, a gopro 8 minden igényemet kielégíti.