Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gergo5991
üzenetére
Igen már látom, a GoPro most is nagyszerűen áll SW tekintetében. Nem tudja, hogy a regisztrált felhasználó melyik országban van. PC-n nem, telón igen
vicc...Ez a DJI 2 napos Care Refresh cseredrón kiküldéséhez képest a XV. század. Most fedezik fel... meginogtam megint
á, meglesz a kíváncsiság miatt a 13-as, csak hát apám ez a bénázásuk... -
-
Deconst
csendes tag
válasz
gergo5991
üzenetére
Szia,
Nekem Hero 7 van, de előtte is évek óta használtam akciókamerát.
Először arra vettem, hogy ha nyaralás alatt strandra megyünk, ne kelljen telefont vinni a fényképezéshez, ezt simán viszem magammal a vízbe is, így nincs izgulás, hogy elviszik. Ha olyan helyre megyek akkor víz alatti videókhoz is tök jó. Kocsiba is szoktam tenni, ha olyan kirándulás van, amiből később csinálok kisebb videókat, illetve régebben voltak klubbos mini versenyek. -
ViBo77
senior tag
válasz
gergo5991
üzenetére
Ha fontos hogy évek múlva is jó minőségű videókat nézz vissza a régi túrákról/megozdulásokról, akkor érdemes ... a telefon is lehet "olcsó" alternatíva, de a stabilizálás ott még hagy némi kívánni valót, így egy akciókamera mindig jó választás lehet, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S4 FSP 500W
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vicc...