- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morzsibácsi
tag
Hangsúlyozom,hogy ez szigorúan az én magánvéleményem lesz.Kb 2 hónapja vettem egy 7 black-et az MM-ben.Úgy nézett ki ( kis túlzással )mint "amit a kutya szájából téptek ki ". Mivel nem volt még Gopro-m,nem tudtam,hogy kell kinézni neki. Fél óra használat után teljesen meghalt. Cseréltettem,a második sem volt valami fasza. Állandó fagyás,képrángatás,vibrálás,irreális akksimerülés. Hétfőn küldtem vissza Hollandiába,kedd körül fog visszaérkezni egy új. Tehát 2 hónap alatt ez lesz a harmadik. Remélem az már csak jó lesz. Nem,150 ezer forintért qurvára nem ezt várnám egy ilyen márkától. Az ügyfélszolgálatuk előtt viszont fejet hajtok! A képstabilizátor tényleg nagyon jó. Videószerkesztésről nem nagyon tudok mit mondani,mert még összesen nem tudtam annyi videót készíteni,hogy azt szerkeszteni kellene..

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Wise (ex-TransferWise)
- EA Sports WRC '23
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- Ingyen elvihető hibás/törött TV/monitor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512GB zöld használt, megkímélt 6 hónap garancia
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest