Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kircsi28
aktív tag
Sziasztok!
Lehet most én leszek a ....., de ne felejtsétek el, nem stúdió kamerát vásároltatok hanem akciókamerát, és sajnos ezt sok tesztben is elfelejtik, mert olyan elvárásokat támasztanak ezekkel az eszközökkel szemben, amit több millió forintos kamerák tudnak, nem pedig 100-200e Ft-os kis "szarok" ( mármint a nagy kamerákhoz képest).
Én meg voltam elégedve a Gopro 10 képével is és most a DJI OA5 is tökéletesen megfelel a bicajos videóimhoz, ha valakinek ez nem jó, akkor lehet gyűjtögetni és megvenni 4-5x vagy akár 10x drágábbat aminek a képe kifogástalan.
Ja, hogy az nem akciókamera, hát szerintem a gyártók is így vannak vele mert ha megnézed ebben a szenzor méretét, akkorát ebbe beletenni nem igazán lehet és még sérülékeny is lenne, plusz a készülék mérete sem ekkora lenne hanem egy DSLR fényképező méretei lennének a mai technikai tudás mellett is.
Ez csak az én véleményem
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Gumi és felni topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest