- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Rekviem egy korszakhoz
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GTA V - Egy amerikai tragédia
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
válasz zsola400 #1198 üzenetére
Még szokom
Nála pont forditva vannak az értesítések és a beállítások, mint a Ticwatch-nal. Itt fentről lehuzva vannak az értesítések, lentről felfelé meg a beállítások.
A mail-ekbol csak a tárgyat jelenti meg, elolvasni nem lehet őket, mint a Ticwatch-nal. A Messenger üzeneteket azokat megjeleníti, a vibert nem, mondjuk azt a Ticwatch sem.
Vékonyabb és könnyebb, pénteken délelőtt kapcsolatban be 52%al, töltöttem rá egy keveset, talán 65%ig és most van 27%on.
Estére kikapcsolom a telón a netet és a BT is, a képernyő kézemelésre is beállítottam, hogy 7:30-22:00 között aktiv csak.
Ma próbáltam fizetni vele de nem sikerültRöviden kb ennyi.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
zseko
veterán
Hát, ehhez nem akarok hozzászokni Nem, másképp fogalmazom: telefonnál el tudom fogadni: nagy kijelző, állandó netkapcsolat, fényképezés, Youtube, videózás, stb, stb; egy óránál nem. A mostani órám, ahogy írtam, két hetet kibír most is (2021 márciusi vásárlás). Állandó BT kapcsolat, öt percenkénti pulzusmérés, alvásmonitorozás, ébresztő, lépésszámláló, aktivitásérzékelés, Messenger, sms, hívások kijelzése, úgy nagyjából ahogy nálam be van állítva. Más óránál - Pl. Samsung, de lehet más - nagyjából ugyanez, ugyanez menne, de nem megy el csak egy napot. Ez nekem azt jelenti, hogy szar, energiaéhes a szoftver ami rajta fut, és/vagy sok, tök felesleges dolgot futtat, csinál, tök feleslegesen, a háttérben. Bármennyire is tetszene (az NFC fizetés órával), ebben (mármint a - legalább - egy hetes üzemidőben) nem kívánok kompromisszumot kötni.🤷♂️
Akkor marad a várakozás, hátha valamelyik félévente bejelentett aksiáttörés végre elhozza a(z üzemidő) kánaántHR24.hu
-
zseko
veterán
válasz spiky03 #1194 üzenetére
Köszi, ez számomra nem jó hír , csúnyán fogalmazva ez számomra vicc kategória, tudás ide vagy oda. Nálam szinte mindig felezhető a mások által írt üzemidő. Azt hittem azóta továbbléptek ezen, és van ami már többet tud, én egy órától azért elvárnám hogy egy hetet kibírjon az extrémebb (pl: gps-es edzés) terhelés nélkül. Akkor ez most továbbra is kimarad azért köszi mindenkinek.
HR24.hu
-
zseko
veterán
Üdv, mennyi a legjobb üzemidő ezekkel a Wear OS órákkal? A jelenlegi órám (Amazfit GTR2e) mostanában kb. 14 napot tud (megvételkor 20-24 napot is bírt), viszont néha jól jönne ha lehetne használni az órát fizetésre GPay-el, meg hogy például menjen rajta a Spotify.
HR24.hu
-
MC Pite
veterán
Skacok, pixel watch 2 lte árazásban tudtok segíteni? Nem nagyon ismerem ezeket, és a kettesre egy 'használt árat' szeretnék alkotni (előrendelés mellé kedvezménnyel vett) de nem vágom mi lehet a reális (13x-15x eHuf a sima/lte alja az egyesből árukereső szerint).
Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
terror
tag
Huawei Watch 2 (wear os) pár hóbapja még tökéletesen le lehetett rá töltebi a google play storeból a viber (wear os verzióját), így esimmel telefon nélkül is lehetett használni az órán a vibert. Most ki kellett resetelnem az órát valami miatt és telepíteném rá vissza az appokat de a viber (wear os) eltűnt a google áruházból ! Tudja esetleg valaki az okát, illetve valami megoldást erre ?
ThunderDome, TerrorDrome, HardCoreGabba, HardCoreTechno, bembelterror.de, www.rotterdamterrorcorps.com
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok,
GPS útvonal rögzítéshez ajánljatok kérlek appot. A lényeg hogy exportálható legyen az útvonal (gpx vagy fit), semmi mást nem kell tudnia, Strava és egyév helyekre töltögetés felesleges
4 8 15 16 23 42
-
andriska0725
tag
sziasztok.
cserélik jótállásban a tik watch pro 3 ultra órámat, de én már túladnék rajta. Szerintetek mennyit lehet kérni érte bontatlan állapotban?köszi a válaszokat
-
-
Bozek
nagyúr
-
-=RelakS=-
veterán
Tudtok valami jó pulzusmérőt, ami tud grafikont csinálni 5 perces mérésekből? Eddig a Cardiogram-ot használtam, de az úgy döntött, hogy fizetős lesz
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
pub01
újonc
Sziasztok!
Ticwatchot használ valaki vodás esimmel? Újabban nem megy fel a hálózatra, reseteltem az órát és az esimet is már. A különös az hogy ha ausztriában vagyok akkor a roamingpartner hálózatához gond nélkül csatlakozik. -
Dolphine
addikt
A Google Wallett a telefonon működne, hogyha a bootloader nem lenne nyitva, de így van, ezért a Wallett nem indul el, max. hogyha rootolom és elrejtem. Akkor ez azt jelenti, hogy az órán sem fog? Nem fügetlenek egymástól?
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Elkezdtem gondolkodni okosórán.
Ami tetszik az ez: TicWatch Pro 3 GPS Ultra
Leginkább azért szimpatikus mivel WearOS van rajta, és dupla kijelzős. Szeretnék használni Google Wallettet (Google Pay új neve). Apropó ez az órán itthon már működik K&H és Unicredit kártyákkal?
Vagy rossz órát néztem ki magamnak?Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
senior tag
válasz andriska0725 #1169 üzenetére
Másfél év alatt nem volt a gombokkal gond, azután jött az akku probléma és ezzel a kijelzőn megjelenő folt. Nyitottam ticketet és garanciában cserélték a komplett órát kicsit több, mint egy hét alatt. Javaslom nyiss te is egy ticketet, valószínűleg a tiéd is benne lehet még a két évben.
-
andriska0725
tag
sziasztok ticwatch pro 3 ultra órámnak a felső gombja nem érzekel. valaki járt már így? reset nem segített.
-
rsay
csendes tag
Sziasztok. Android wear okosórát 50 ezer forint alatt mit ajánlotok?
-
doongoo
addikt
ha valakit érdekel egy LTE verzió Mobvoi Ticwatch Pro 3, a Hardvarapróra feltettem egyet
-
t72killer
titán
Kb évente bekukkantok, van már vajon értelmes nanosim+b20 LTE kompatibilis óra gyerekcsukló méretben, 100€ alatt? Gondolkodom mire költsem a 13£ másodikvásárlós Banggood ajándékutalványt...
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
YxVs
senior tag
Sziasztok,
Új értesítés esetén, az óra 3-4 szer is rezeg.
Hogy lehet beállítani, hogy egy eseményre csak egyszer rezegjen? Vagy ez bug?
Fossil Gen5, Wear OS 2.38 -
Dottorei
tag
Hi! Fossil Gen 6 Wellness Edition-al van tapasztalat wear tekintetében? Pár helyen nem megy a kártya hozzárendelés a Fossil oldala szerint... [link]
-
buruzstomi
csendes tag
Sziasztok!
Galaxy watch 4 lte óránál hogyan tudom beállítani, hogy híváskor mutassa a számomat a hívott félnek. Telekom multisim rendszert használok. A fizikai fő sim a telóban, az esim az órában. Régebben ez frankón működött, csak most felraktam egy új esimet és azóta nincs caller id. -
blueye
veterán
Szvsz itt kapsz választ inkább:
[okosora_es_okos_kiegeszito_topik] -
veterán
Sziasztok!
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy Xiaomi Redmi Note 9-hez milyen okosórát tudnék vásárolni amivel tökéletesen szinkronizálna? Egyáltalán nem vagyok otthon az Androidos kiegészítők témában szóval mindent szívesen fogadok. Egy 50 körüli hölgynek lenne karácsonyra a telefon mellé. Sokat sportol, tornázik.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
doongoo
addikt
válasz Krissz80 #1154 üzenetére
Melyik Galaxy Watch-ot nézed? Még az eredeti "1"-est? Annál nem igazán számít, mivel az még nem is wear OS, hanem Tizen rendszerű óra és pörög is rendesen a 768-cal is. Viszont jóval kevesebbet tud, mint az új Wear OS modellek. Ezeknél egyértelműen előny a több RAM a működési sebességben.
-
Krissz80
senior tag
Sziasztok!
Én csak most kezdem nézegetni az okosórákat.
Egy olyan órát szeretnék, amire fel lehet tölteni pdf/doc/txt fájlokat olvasásra.
A Samsung Galaxy Watch 42mm verzió alkalmas erre?
Lehet rá olyan appot tölteni amivel ezt meg lehet oldani?
És ha nem akkor milyen típus kellene hozzá.
Köszi előre is a válaszokat.
Krissz -
Stabi83
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki valami infót hogy a Ticwatch mikor hozza végre ki a frissítést a Pro 3 Ultrára? Az utolsó infó amit találtam az volt hogy 2022 közepe, max második fele. Tudom még benne vagyunk a 2022-es céldátumba de nem.sok reményt látok rá hogy idén megkapjuk a 3-as verziót.Mate 20 Pro -> iPhone XS Max -> Note 10+ -> OP 7T Pro + CAT S61-> Z Flip
-
helixP
nagyúr
Sziasztok!
EPUB, vagy TXT olvasó, ami normálisan használható, vajon akad? (Wear reader és Reader for watch kilőve, valamiért Watch 4-gyel nem kompatibilis, előző órákkal nem volt vele gond) -
dongasre
tag
Én nem értem hogy nem tudnak egy normális Fb messengert appot összehozni...
SM s21+
-
Kisass86
friss újonc
Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni. Van egy Samsung Galaxy Watch 4 LTE-m, Samsung S20 Ultra 5Gvel. eSim aktiválja, mindkettő Telekomos. Az órára szerettem volna letölteni Viber appot, hogy csak esimmel tudjak fogadni-irni, de nem találom a galaxy storeban. Tudja valaki miért van ez? Illetve ugyanez érdekelne Messengerrel is.
-
blueye
veterán
válasz -=RelakS=- #1135 üzenetére
Ezek szerint nem lehet
Pedig nagyon szerettem a regi MK orat (mindig rohogok h noi ) es csak azert valtottam met az mar nem frissul... -
blueye
veterán
Az uj MK oram megkapta a wear OS3-mat. Eddig nem latom az oriasi fejlodest... Raadasul nem a WearOS app latja hanem a sajat MK app, ezen lehet valtoztatni?
-
-=RelakS=-
veterán
válasz -=RelakS=- #1131 üzenetére
Mégjobb: A Google Wear a telefonon most már nem működik, a fossil alkalmazást kell használni.
Az meg milyen már, hogy a felső gombhoz kizárólag valami segéd állítható be? Tudja a long press, meg a double press felismerést, de ezeket nem lehet minden gombhoz konfigurálni.Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
-=RelakS=-
veterán
Jajjdejó.
Megérkezett a wear 3 a Fossil gen 6-ra, amihez már kell a fossil smartwatch alkalmazás is. Google Wear nem elég.Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Teal'C
veterán
Sziasztok
Van valami megoldás Samsung Watch 4 lte csak adat e-sim el telefonálni? Viber,Duo,Messenger?Voda multinet 5gb van benne 590ft ért
[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
laccy88
senior tag
Sziasztok!
Használ valaki Ticwatch órát Iphone-nal?
Nekem a Mobvoi app nem indul el 🤯
Kettő telefonnal is próbáltam (IOS 15.6.1), de a fiók adatok megadása után kilép. [link]
Ha jól látom kettő napja frissült az app. Lehet elrontottak valamit? 🙄 Másnál működik??? Köszi
-
seamus
csendes tag
Sziasztok!
Lehetséges, hogy azért nem rezeg és villanik fel a Messenger értesítés (Galaxy Watch 4), mert a telefonon néma az alkalmazás? Ott csak az ikon jelenik meg, ha új üzenet érkezett.
-
doongoo
addikt
válasz andriska0725 #1125 üzenetére
szerintem nem fog, több, mint 2 éve használok már Pro3-at, de ennek semmi nyoma. Mondjuk nem is hiányzik igazából
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz andriska0725 #1125 üzenetére
lehet rosszul tudom, de mintha WearOS-ben nem lenne magyar nyelv (esetleg 3.0-tól lehet?)
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
andriska0725
tag
Sziasztok. Egy ticwatch pro 3 ultra vásárlása előtt állok. Lehet arról tudni valamit, hogy később kap majd magyar nyelvet? Ha jól tudom most nincs magyar menü.
Köszi a válaszokat előre is.
-
hedgehog
senior tag
válasz Zotyoo56 #1122 üzenetére
A Revoluton is azonnal van virtuális kártya, és hozzáadható a Google Pay-hez, és az órához is. Így gyári, gyors megoldás is van, nemcsak a sideloadolt Simple app. Most kipróbáltam, a fizikai Mastercardot és a virtuális Visa-t is gond nélkül elfogadta az óra (Ticwatch Pro 3 Ultra).
A kiinduló post esetében (ha szintén ilyen óra volt), esetleg átmeneti hibára gyanakodtam volna, és később újrapróbálom, de látom már késő ötleteket adni-- aka p3d3str1an
-
Zotyoo56
csendes tag
A Facebookon egy csoportban minden ilyen hosszabb posztot ennél sokkal részletesebben leírtam. A honlapot, ami végül egy fórum lesz azt is írom, most nem unatkozom. Ha előbb olvasom, akkor leírom. Ez a megoldás már áprilisban ki lett kísérletezve, azóta már rengeteg visszejelzést és tapasztalatot kaptam. Szóval Wear OS-en (W4, és W5) ez teljesen jól működik. A Simple rendszerébe érintéses fizetésre OTP-s MasterCard és Maestro állítható be, a többi (gyakorlatilag bármilyen bankkártya beleértve az American Express-t is) digitalizálható és egy Prepaid alapú (havi 45 eFt/hó feltölthető, fizethető) egy Simple érintéses fizetésre alkalmas kártyával. Nem kell hozzá Revolut, vagy bármi kártya, amiből sok esetben csak Mastercardot eszik meg, és amihez meg kell várni a fizikai kártyát. A Simple-nél a Simple kártya igényelhető, de azonnal létrejön a virtuális kártya, ami azonnal használható érintéses fizetésre. SMS sem kell, néha internet, hogy az egyenleget le tudja kommunikálni. Ha valaki OTP-nél van és a Simple appot eleve használja, akkor a Wear OS órán is működik minden más nélkül is.
-
-
Zotyoo56
csendes tag
Androidról, vagy számítógépről feltelepíted az órára a Simple appot. Ha OTP-s vagy, gondolom telefonon használod. Ha így van, akkor a Note 9, vagy D9 telefonodon lépj be a Simple-be, állíts be mindent, kártyát hozzáadni, digitalizálni, érintéses fizetésre alkalmas kártyát beállítani. Ha minden kész, akkor az Androidos telefonról Sideload módszerrel telepítsd fel a Simple appot. Mivel adb Wi-Fin megy át, így nem kell Bluetooth. Ha kész, akkor az órán meg kell nyitni a Simple-t. Fontos, hogy az órán kizárólag Simple bejelentkezést használj! Ha Google Fiók adataival regisztráltál, akkor is Simple fiókkal lépj be! Google gmail cím és annak jelszava. A fiókadatok szinkronizálásához nem kell SMS. Ha Wi-Fi van, az is elég. Offline is lehet fizetni 10 token erejéig. Néha internet kell neki. Azt Ios-ről is meg tudsz osztani akár hotspoton. Kb ennyi. Simple verzióban a legújabb kell, 3.64.1. Elméletileg Androidra van írva, de a Wear OS is Android alapú. Elfut rajta, csak nem reklámozzák. Nagyon fontos, hogy az órán legyen a védelem menüpont alatt az óra lezárás aktiválva pin kóddal, vagy mintával. Enélkül.is használható a Simple, de akkor állandóan a Fiók jelszavát kell beütögetni, ami sokkal lassabb!! Classic verzióban szokott olyat, hogy fizetéskor bezár az app. Ilyenkor vagy kikapcsolod a Bluetooth-t (tehát ne legyen net, de ez neked meg is van), és a dupla érintéses megoldást válaszd. A Simple-t be kell állítani alapértelmezett fizetőezközként. Így arról akarja terhelni a vásárlást. Mivel a Simple app csak Pin kód, vagy minta megadása után két percen belül használható fizetésre, így 2 perc után már nem használható azonnal. Tehát az órát a terminálhoz tartod, de elsőre elutasít, mert meg kell adni a pin kódot. Megadod, majd megint a terminálhoz tartod. Kb ennyi.
-
doongoo
addikt
Ha Wear OS és Tichwatch, akkor a C2+ még olcsóbb (legalábbis a gyártó weboldalán - ez 105€ , míg az E3 160€)
Értesítéseket és hívásokat gyakorlatilag szinte bármelyik "okos" karkötő is jelzi, az NFC fizetés lenne az, ami miatt keresgélned kell.
Ott van pl a xiaomi watch S1, de ott a xiaomi pay tudtommal csak a K&H bankkal megy, de meg lehet nézni a mi band 6 NFC-t is.
A wear OS a folyamatosan bekapcsolt bluetooth mellett nálam nem jelenik meg még a 0,1% fogyásztású appok közt sem
-
seamus
csendes tag
Sziasztok!
Jól tudom, hogy a legolcsóbb Wear OS óra az a TicWatch E3? Úgy gondolom, az én igényeimet (értesítések és hívások jelzése, fizetés) kielégítené.
Ilyen egyszerű felhasználásra van esetleg valami jó választás, ami nem Wear OS óra?
És egy harmadik kérdés. A Pixel 4-em akksi ideje már amúgy sem az igazi. Órával párosítva nem esne nagyon vissza?
-
YxVs
senior tag
Most akarom hozzáadni a bankkártyámat érintéses fizetéshez a Google Walletben, de a banki hitelesítésnél nem kapom az sms-t.
"Válassza ki az igazolás módját" és itt csak homokórázik.
Cib kártya lenne, és az óra Fossil Gen 5.
Mi lehet a megoldás? -
spiky03
veterán
Aki Ticwarch Pro 2020 használ, nálatok megy rendensen az alvás figyelés?
Mert nálam inkább nem méri mint igen
Nem tudom mitől lehet, hogy van amikor méri.
Minden este töltöm, és akkor veszem fel amikor lefekszem.Volt olyan, hogy majdnem egésznap mérte és muatta, hogy ébren voltam több órát
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
válasz Criminal017 #1112 üzenetére
Ez oké, de a korábbi Revolut ment, most meg nem eszi meg a Curve-öt sem
But who is watching the guardians?
-
válasz -=RelakS=- #1109 üzenetére
Szóval. Igen, a SIM egy iPhone 12-ben van, ehhez a telefonhoz egyáltalán nem csatlakozik az óra. Tulajdonképpen azért mert a Wear OS app nem látta.
A fiókban van otthon egy Galaxy Note 9, azzal lett beállítva, SIM hozzárendelve, feltanítva minden. De mint minden eddigi órámat, ezt is független eszközként használom.
Annó a Galaxy Watch 1 Tízen OS alatt és a TicWatch Pro Wear OS alatt kiválóan működött, mint önálló eszköz, utóbbit már mókolni sem kellett az érintéses fizetéshez. SMS-ek pedig úgy működtek rajtuk, ahogyan az elvárható.Megnéztem közben, hogy ha a Galaxyra teszem fel a kártyákat, a GPay Appon belül, akkor ha kérvényt küld az óra, felajánlja a telefonra vitt kártyák másolását.
Csakhogy ha arra kattintok, szintén hibaüzenet, meg próbáljam meg később. De később sem jobb.
Mindkét eszközön a legújabb rendszer és a legújabb gpay verzió fut.
Külön érdekesség, hogy az OTP-s kártyámat míg az Apple Wallet gond nélkül elfogadja, a GPay visszadobja, hogy ez a kártya nem alkalmas érintéses fizetésre….Tehát meg vagyok lőve, nem tudok fizetni az órával, sem pedig SMS-t küldeni vagy fogadni.
-
eami
veterán
válasz -=RelakS=- #1109 üzenetére
nekem lte van, viszont kártya cserehez kell az androidos teló.
-
-=RelakS=-
veterán
iPhone 12-ben van az a sim, amivel beállították a telefont. A beállításhoz egy Samsung Galaxy Note 9-et használtak.
Ha jól értem ezt: #1101Elvileg az óra önállóan is tudna működni (LTE), csak gondolom itt a legtöbbünknek nem ilyen órája van, így nagyon hozzászólni sem tud.
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Srácok, értem én hogy halott a topik ha én kérdezek, de fontos lenne, ha már kiadtam ennyi pénzt érte, hogy működjön!
Eddig Revolut kártya volt hozzárendelve az órához, de az lejárt. Jött a következő és nem akarja megenni. Megpróbáltam OTP kártyával, nem fogadja el. Ahogyan a Curve és a Monese is erre a sorsra jutott.
Telefonon egészen addig eljut, hogy kapcsolatfelvétel a Bankkal. Aztán meg egy sikertelen hozzáadás hibaüzenet.
Valaki tud rá megoldást?But who is watching the guardians?
-
Ehhez egy újabb érdekesség: Nem tudok SMS-t küldeni az órával. Engedi kiválasztani a kontaktot, megírni az üzenetet, de nem küldi el, mert panaszolja, hogy nincs aktív Bluetooth kapcsolat a telefonnal.
Segítsetek kérlek, hogyan tehető Teljesen független, működő eszközzé?
-
t72killer
titán
Sziasztok, úgy néz ki még se menekülök a sorsom elől, már az egész család rinyál, hogy a gyereknek kerítsek egy önállóan telefonálásra képes okosórát. Sajna az eSIM mifelénk (UK) se nagy divat, értelmes árú előfizuban nincs, tehát egy nanoSIM-et megenni képes óra kellene.
Ha van ilyenből használható példány (hosszú üzemidő, megbízható működés, vízállóság, GPS), ne tartsátok vissza - ha nincs, futok még egy kört a félbuta-telók között, hátha egy olyanra rá lehet beszélni a hordát.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
SZATA
senior tag
Kinek milyen tapasztalatai vannak a külső fejlesztők által készített óraszámlapokkal kapcsolatban?
Két szempont érdekelne. A készítők milyen adatokhoz férnek hozzá az órámról, telefonomról, és ez szerintetek mennyire gázos? Mennyivel merül jobban az akku 3rd party számlappal, mint egy olyannal, amit eddig a Wear appból választottam?
+1: a gyári "LED" számlapon nektek sem frissül mostanában az időjárás?
-
Nem tudom. Mint írtam, önálló eszköz, nincs hozzá társított telefon csak a beállítások végett. Az is egy Droid, amit azért fontos kiemelni, mert a fő SIM egy Szifonban van.
Ezért is van SIM rendelve az órához is. Ergo ha egyszer van benne SIM, meg kellene kapnia anélkül is minden SMS-t, hogy bármilyen kapcsolat lenne közte és egy telefon között.But who is watching the guardians?
-
Sziasztok!
LTE Watch4 Classic-öt használok. Önálló eszközként, az LTE ritkán aktív. Konfigulálva egy Galaxy Note 9-el lett még, de a fő SIM egy iPhone 12-ben van.
Ma feltűnt egy érdekesség. A telefon frissített a rendszeren, de nekem kellett volna egy tegnap érkezett SMS, így rákapcsoltam az órát a hálózatra. Ekkor láttam, hogy egyetlen SMS sem szinkronizálódik, tehát hiába van ebben is ott a kártya, nem kapom meg az üzeneteket. Ennek mi lehet az oka és a megoldása?
Hiszen a telefonon is megkapom, még ha akkor küldik is, ha az nincs bekapcsolva…But who is watching the guardians?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- iPhone topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- VPN topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Háztartási gépek
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...