Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
vinpilu #1044 üzenetére
Az AOD nem a Mobvoi-tól függ, hanem a számlaptól. Miután semmit nem állítottam az alap számlapokon, így is találtam 3-at (Wonderful..., Universe, Track), amelyek úgy működnek, ahogy írtad. Az LCD réteg meg a Mobvoi különlegessége, ha kihagynák, akkor olyan lenne, mint bármelyik más okosóra. Üzemidőben is.
Én inkább a háttérvilágítást reformálnám meg, hogy mondjuk koppintásra kapcsoljon be, ha úgy állítom be. Ez a felemelem a kezem tűző napsütésben felesleges.
-
racskobalazs
senior tag
Szia, nekem ma jött meg, első tapasztalatok alapján nagyon jó (a 2018-as változathoz viszonyítva), elképesztő gyors.
Annyi kicsit fura, hogy se stresszt se vo2-t se pulzust nem mér/nem szinkronizálja (csak random), pedig bekapcsoltam a 24h monitoringot mindenhol. Szerintem valamit én rontok el, mert review-ek alapján nem így kéne működnie- Edit, közben megnéztem és beszinkronizált, szóval van, hogy percenként mér pl pulzust, de van, hogy 20 perc kimarad, 5 óra óta 3x mért véroxigén szintet, stressz jelző semmit se változott. Továbbra is fura, de most máshogy
Asszisztens gyors, hívásokat lehet rajta fogadni bt-n, egész használható hangminőséggel, sportot amennyire ki tudtam próbálni így fél nap alatt, pontos.
Igazából nem tudom miben más mint a többi wearos watch, mert ugye nekem ugyan ez volt, csak régebbi.
Akkuidő 80%-ról 55%-ra merült kb folyamatos nyomkodással, telepítgetéssel, beállítgatással 5 órától mostanáig.
Így egyelőre ezek a gondolatok jutottak eszembe, a többi majd kiderül a használat során. -
ghiottone
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
Mondjuk neki egész másért nem megy a szinkronizálás (GMS hiánya).
Én egy Xperia 5-tel használom a TicWatch Pro 2020-at és tökéletesen működik. A saját alkalmazását használom a sportokra (az LCD kijelző miatt), ami aztán megy át a Strava-ba. Eddig mindent átvitt.
Miután az LG Watch Urbane akksija meghalt, sokáig egy Honor Band 5-öt használtam a mérésekre. Na, az volt ám csak aztán a csoda. Bár szinkronizált elvileg Google Fit-tel (mással nem), de volt, amikor ez utóbbiban a biciklizés már futásként jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vivo V50 rapidteszt
- Androidos fejegységek
- Fotók, videók mobillal
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest