Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Kapcsolódó linkek:
• Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
Srácok,
ne legyetek már óvodások..!
Lassan eljutunk oda, hogy kinek az anyukája erősebb
-
cs.zs.
veterán
válasz
giroud199
üzenetére
Általános használati/műszaki cikkeknél, amit gyakorta cserélünk, nem létezik értéktartás. Sem egy TV-nél, sem egy mosógépnél, sem egy telefonnál.
Használati értéke van neki, de az nem piaci érték.
Engem pl tökéletesen kiszolgál a 4/64 GB-os Redmi 9T. Mennyiért tudnám eladni? 5000 Ft-ért?
Megjelenésekor 570.000 Ft volt (!!) a 128 GB-os iPhone 14Pro. Igen, akkor vettük mi is. Értéktartás? khmm... -
cs.zs.
veterán
válasz
kbyte1024
üzenetére
Olyanunk is van,
és igen, aki korábban kötötte, annak olcsóbb mint aki most köti.
1 db 2 éves van, meg 1 db friss. [kép]
(a 2023-as ennyi lenne most: [kép] )Ha mégrégebben kötötted, mégjobb ára lehet.

Netfone-nál viszont értelmetlenül szar ára van a telefonoknak, akkor is ha már több éve előfizető vagyok. Ők rámentek a 3 leggyakoribbra, Apple, Samsung, Xiaomi, de nem adják olcsón.
Google Pixel nincs. -
cs.zs.
veterán
"...előfizetés: a hozzá tartozó "korlátlan" csomaggal
24hónap x 25490Ft ..."
Ez nekem azért fura, mert épp a Yettel által mindenki számára elérhető a kedvezoflotta.hu, bárki regisztrálhat 2 perc alatt, és megrendelheti a korlátlan beszélgetés + korlátlan adat csomagot (BUMM tarifa) 9.630.- Ft-ért, [kép] ráadásul hűségidő nélkül. De tényleg mindenki/bárki, nem kell hozzá vállalkozói adószám, meg semmi extra.
Aki pedig már legalább 6 hónapja előfizető (és további 2 évet bevállal), az kaphat telefont is ezen az áron, [kép] [kép]
és akkor közelébe sem megyünk az általad kiszámolt 869.750. Ft-nak.
De persze, sajna biztosan vannak, akik arra a jó drágára is rákattintanak.
-
cs.zs.
veterán
-
cs.zs.
veterán
Ez előfordul, és be is lehet szopni, de nem általános.
Legutóbbi hűségemmel (2023 karácsony, hamarosan lejár) a meglévő otthoni internet szolgáltatásomra írtam alá további 2 évet. Tehát nem mindenre, hanem csak 1 db dologra.
Lakás internet úgyis kell.
Az internet szolgáltatás ára onnantól havi 500 Ft-tal drágább lett, és ezzel együtt is kevesebbért hoztam haza részletekre az 55" LG Oled TV-t, mintha akkor bárhol máshol vettem volna.
-
cs.zs.
veterán
Nem, ez nem az.
A PWM a fényerőcsökkentés egyik módja (az olcsóbb/egyszerűbb) , de a keletkező vibrálást az emberek egy része észreveszi, van aki csak fejfájás által, és fogalma sinccs hogy mitől.
Megoldás 1. Nagyobb frekvencia használata, pl a Honor telefonok rendre több-ezres értéket hangoztatnak (aztán vagy igaz, vagy nem)
Megoldás 2. Vibrálásmentes DC-dimming használata.Ha megveszel egy Asus Zenbook laptopot Oled kijelzővel, a normál fényerő gombjai (F-sor valamekyik gombjai) PWM fénycsökkentést alkalmaznak, de ha ez zavar, a MyAsus menüben ott van a Flicker-Free DC-dimming fénycsökkentés.
Ha egy LG Oled TV-t veszel, hangsúlyos, hogy már nincs PWM. Kizárólag DC-dimming van, hogy senkinek ne okozzon fejfájást, bárki egész nap nézhesse.
.... na és akkor ezek után itt van a legdrágább legjobb telefon, a csúcsok-csúcsa, és a legszarabb fényerő szabályozást használják.
Persze, persze, van aki nem veszi észre, ez is igaz.Ennyi.
-
cs.zs.
veterán
válasz
elfelejtette
üzenetére
LG Q60 van itthon. Betört kijelzővel, hibátlan belsővel és akkuval. Imádtam. Nem dobtam ki.
-
cs.zs.
veterán
válasz
johnny500
üzenetére
Tiszta sor, hogy kinek ez jön be, kinek az.
Leginkább a kis mérete miatt hoztam szóba.
Ez itt [kép] [kép] napi szinten kézbe van véve, és a kis vékony-könnyű házával mindenkit elvarázsol a nagy tepsik között. Általános telefonnak még mindig sokkal jobb, a tartalomfogyasztás az, amihez nagyobb képernyő kell.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Necroman_Mk2
üzenetére
Az 5" manapság kicsi lenne.
Tartalomfogyasztás van. Mindegy hogy Youtube, vagy tiktok, vagy email oda-vissza, az 5" kijelző mindhez túl kicsi. [kép] [kép] (a keret itt most mindegy, most csak a nettó kijelzőről beszélek)
Ha a teljes méretet nézzük, a Sony 6,1" 21:9 arányú megoldása továbbra is szuper, kezes méret.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest