Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
stvnppp
senior tag
"Szerinted ez mennyire valószínű amit írtál ?"
Hát figyelj, más cégnél már beismerték, hogy lassítják a régi készülékeket, akksikímélés miatt... De egyébként csak kósza ötlet volt. De amúgy szerintem ennek a lehetőségét a friss custom rommal kizárhatod.Ugyanakkor nem tudom mennyire fontos Neked, hogy friss Android legyen rajta? Lehet, hogy én visszaraknám azt romot, amivel még működött. Vagy esetleg a legfrissebb gyári romot. Elismerem a romfőző srácok munkáját, de szerintem csak a gyáriak tudják a legtutibb szoftvert összerakni a saját hardverükhöz. Egy próbát lehet, hogy megérne az utóbbi, hacsak nincs valami olyan app, amire szükséged van és csak újabb Androidon megy. De persze ez is csak ötlet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jövedelem
- Napelem
- Villanyszerelés
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest