Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
stvnppp
senior tag
"Szerinted ez mennyire valószínű amit írtál ?"
Hát figyelj, más cégnél már beismerték, hogy lassítják a régi készülékeket, akksikímélés miatt... De egyébként csak kósza ötlet volt. De amúgy szerintem ennek a lehetőségét a friss custom rommal kizárhatod.Ugyanakkor nem tudom mennyire fontos Neked, hogy friss Android legyen rajta? Lehet, hogy én visszaraknám azt romot, amivel még működött. Vagy esetleg a legfrissebb gyári romot. Elismerem a romfőző srácok munkáját, de szerintem csak a gyáriak tudják a legtutibb szoftvert összerakni a saját hardverükhöz. Egy próbát lehet, hogy megérne az utóbbi, hacsak nincs valami olyan app, amire szükséged van és csak újabb Androidon megy. De persze ez is csak ötlet.
-
stvnppp
senior tag
Ebben mennyire vagy biztos, hogy egy jelentés nem elég?
Waze-val nekem már volt olyan, hogy egy szervizúton várakoztam, és unalmamban bejelentettem magam, hogy álló jármű van az úton. Végül úgy alakult, hogy be kellett mennem, mentem egy kört parkolóhelyet keresve. Mikor visszaértem, jelezte is a Waze, hogy az útvonalon veszély várható.
-
stvnppp
senior tag
Nézegettem a beállításokat, és Neked is meg kellene nézni valamit.Nyisd meg a Térkép alkalmazást, ott a jobb felső sarokban nyomj a profilképedre, majd a "Google-fiók kezelésére". A bejövő felületen keresd meg az "Adatok és személyre szabás" fület, azon belül a nyomj a Helyelőzményeket. Ott lesz egy lenyitható a lista: "Az ezt a fiókot használó eszközök" Ott szerepel az S4? Be van pipálva?
-
stvnppp
senior tag
Szerintem az S4 Mini csak elvesztette a GPS jelet, és az internetes helymeghatározás alapján hirtelen így tudta meghatározni a pozícióját a cellainformációk alapján. Az egyik ötletem az, hogy nézd meg, hogy a telefon beállításai között nincs-e valamilyen energiatakarékossági beállítás bekapcsolva, ami korlátozza a GPS működését.
A másik - ami esélyesebb -, hogy azért a S4 már egy 6-7 éves készülék, azért azóta rengeteget fejlődött a GPS helymeghatározás mind pontosságban, mind energiatakarékosságban. Nekem a szintén ilyen korú telefonom (Nexus 5) tudott néha akár 300 km-t is tévedni, tipikusan időjárás appoknál, amikor csak cellainformációkra hagyatkozott. A mai telefonok GSP moduljai már sokkal több műholdat tudnak kezelni, pl. GPS, Glonass, stb. De lehet szoftveres oldala is a pontatlanságnak. Meg kell nézni, hogy milyen Android van rajta, és hogy milyen verziójú a Maps app. Simán benne van az is, hogy a legújabb apk-t már nem tudod telepíteni, és a régebbi verzió még ritkább, pontatlanabb mintavétellel dolgozik. De az is lehet, hogy a Google nem engedélyezi a sűrűbb mintavételt energiatakarékossági okból a régebbi készüléken.
-
stvnppp
senior tag
Android Auto-n megjelent már a jelentés küldése, és kijelzi az útvonalon leadott jelentéseket? Carplay-re mikorra várható, nem olvasott véletlenül valaki valamit?
Valamint a Spotify is csatlakoztatva van az IOS apphoz, de annak sincs vezérlője Carplay-en. Ez szerintetek várható, hogy átvezetésre kerül?
Oké, hogy az IOS apphoz később érnek el a funkciók, mint a Droidoshoz, de nekem az elég furcsa az új funkciók úgy jönnek be, hogy azok sem AA-n, sem Carplay-en nem jelennek meg. De ugyanez van a Waze-nal is.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest