Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petir
senior tag
Az a baj , hogy adott verzió alatt nem használhatóak a programok pl waze egyszerűen ha nem jó az android verziód nem tudod használni az appot. Megnézem esetleg mi volt az utolsó hivatalos rom rá...
Lineage OS 16 volt fent azzal ment sokáig és most egyszer csak már nem...
Frissítettem
Lineage OS 17.1 legfrisebb Gapps mint írtam - de nem meyg..
Lehet a GPS modul része mondta be az unalmast...
-
petir
senior tag
Üdv.
Na feltettem a legfrissebb androidot ( Pie ) hozzá a legfrissebb open gapps-ot de sajnos nem hozott eredményt az idővonalon légvonalban jeleníti meg az utat...
Szerinted ez mennyire valószínű amit írtál ?
De az is lehet, hogy a Google nem engedélyezi a sűrűbb mintavételt energiatakarékossági okból a régebbi készüléken.Mert igazából más nem nagyon maradt...
-
petir
senior tag
Az volt a legelső kör még mielőtt írtam
csak nem hozott eredményt így gondoltam rákérdezek.Nem tudom ilyen létezik e amit írtál , hogy a google nem engedélyezi a régebbi készülékeken a sűrűbb mintavételt de ha ilyen van sanszos, hogy itt a baj.
Hétvégén meg egy FR-t csinálok hátha meg lehet felteszem a 10es Androidot... ha nem javul igazolódni fog amit írtál.
-
petir
senior tag
Szia
Először is köszönöm a választ sorba haladok hátha rájövünk a miértre.
Régebben nem volt ilyen probléma mutatta rendesen ! Pl visszanézek 6 hónappal ezelőtti útra ott teljesen jó.
Minden nap megyek többszáz km-t és fontos a bejárt út ezért is van bekapcsolva az idővonal és most vettem észre , hogy hoppá baj van...a kiindulási pont célpont OK. de az út légvonal...
GPS jelet kizártnak tartom mert a waze szól ha nincs jel..olyan lehet , hogy út közben elmegy egyszer egyszer na de folyamatosan ??Akkumlátor kímélő mód van de ugye ki van kapcsolva szóval az tuti OK!
Android majdnem a legfrissebb Lineage OS 16 ami gyakorlatilag Android 9-nek felel meg. Ugyan már megjelent a 17 is..
Ilyen létezhet:
,, De az is lehet, hogy a Google nem engedélyezi a sűrűbb mintavételt energiatakarékossági okból a régebbi készüléken. ,, -
dionaea
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Alienware 17r4 olvass
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

csak nem hozott eredményt így gondoltam rákérdezek.