Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Végül egy Chromecast lett a kiválasztott.
-
válasz
tylerddd
üzenetére
Youtube például, de több másik alkalmazásban, vagy weboldalon láttam már cast opciót.
Telefonfól, tabletről, laptopról.Egy céges TV van LAN-ra dugva, de be van építve, nem lehet hozzáférni hátul. Oldalt van viszont HDMI.
A Guest wifi nem látja a belső hálót, így nem lehet céges bulik alatt a TV-re kirakni semmit.
Az IT annyit engedett, higy a szabadon lévő HDMI-t használjuk. -
tsabeekaa
aktív tag
-
zsolt501
nagyúr
Ti hogy oldottátok meg, hogy a Chromecast with Google TV tudjon USB hubon rádugott NTFS HDD-t kezelni?
-
törölt tag
-
Sziasztok!
Ha már más gyártókról is szó van, megkérdezem én is.
Ha kizárólag cast-ra akarom használni, akkor mi a legjobb stick? Semmi más elvárás nincs, csak hogy a lehető legpörgősebb legyen a cast.
FullHD elég, de előny a 4K.Kössz!
-
kivlov
aktív tag
válasz
ferenck
üzenetére
Én vettem Xiaomi-t és Realme-t is de mindkettőt visszavittem miután megjött a Chromecast valahogy gördülékenyebben megy minden. plusz usb c porton megy amihez lehet kiegészítőket is csatolni, már ez önmagában eldöntött sokmindent.
Appletv+ csak a Chromecast-ra és az Amazon Fire-re van hivatalosan de a másik kettőre is rá lehet varázsolni igaz nem a hivatalos appot.
Nálam ez is szempont volt.
Az Amazonon sok a saját reklám a menüben is illetve saját promozás inkább.
Én maradnék a Chromecastnál...szeintem -
Sziasztok. Melyik a legjobb, melyiket érdemes venni? Minél egyszerűbb legyen használni, minden itthon fogható streaming menjen rajta.
- Xiaomi TV Stick 4K
- Chromecast with Google TV 4K
- Realme 4K Smart Google TV Stick
- Amazon fire tv stick 4k -
Frissült az eszköz? Néhány napig nem volt bekapcsolva és főleg, mintha a jobb felső sarokban a fióknál lenne más a felület. Összességében nem érzek javulást. Egyre inkább zavar, hogy egy tökéletesen működő eszközt így elba**tak...
-
válasz
viperabácsi
üzenetére
Kinek mi az egyszerűbb ... láttam már korábban ezt a videót!

Beleírtam az összefoglalóba.

-
viperabácsi
addikt
Üdv !
A play store megoldása legegyszerűbben !
Szerintem ez mehetne is az Összefoglalóba. -
Sziasztok!
Nem műxik a castolás nálam sehonnan.
Mindenhonnan látszik a CC neve, el is tudja indítani, de a TV-n sosem jelenik meg a video.
Próbáltam: YT telóról, laptopról, M4Sport laptopról.Ugyanaz a wifi, nem guest.
Tippre a router lehet a gond - mert az NFS share sem megy, csak a mappákat látom, a file-okat nem - de hátha ti jobban tudjátok, hogy mi kell a cast-hoz.
Kössz!
-
zsolt501
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Shade45
üzenetére
Én csak ajánlani tudom ezt a Baseus metal glam hubot nálam bevált!
BASEUS Metal Gleam Series 6 az 1-ben hub USB-C - 3x USB 3.0 + HDMI + USB-C PD + Ethernet RJ45
Teljesen kompatibilis a gyári Chromecast & Google TV Adapterrel!(rádugtam és ment is prímán internet kábellel is) Működik az app pendrive-ről igaz nem árt egy usb 3.0 vagy annál nagyobb pendrive hogy gyorsabban működjön.
-
Shade45
senior tag
válasz
Joccc07
üzenetére
Én kb egy hónapja csináltam meg ezt a váltást, szintén egy rpi volt a tvre kötött lejátszó.
Az rpit előléptettem otthoni NAS-nak, chromecast pedig lett a média lejátszó, kodit használok rajta, samban szépen eléri az rpi tartalmát.A másik ami miatt imádom a chromecastot, hogy sikerült rá teljesen reklámmentes YouTube-ot rakni, így azzal sem kell már bajlódni.
A távirányítón lévő dedikált netflix gombot újra mappeltem, amire a kodi alkalmazást társítottam, így egy gombnyomással tudom indítani. -
Joccc07
addikt
Sziasztok,
Szeretnék vásárolni egy Google tv eszközt de nem vagyok biztos abban, hogy működne az elképzelésem. Jelenleg egy raspberry pi van a tvre kötve egy osmc médialejátszóval. Ezt szeretném kiköltöztetni egy másik helyiségbe és a tvre menne a Google tv amin időnként szeretném a pi tartalmát is elérni. Mármint közvetlenül a Google tvről. Mint egy felhő tárhely. Lehetséges ez?
-
törölt tag
Na sikerült megoldani, gyári beállitásokra raktam chromecastot és mostmár pendrive-ra rakja appot és nem irja hogy error not enough storage.,.. hálaIstennek megoldódott
-
törölt tag
https://ipon.hu/shop/termek/baseus-metal-gleam-series-6-az-1-ben-hub-usb-c-3x-usb-30-hdmi-usb-c-pd-ethernet-rj45/1982398
-
törölt tag
válasz
zsolt501
üzenetére
Na megjött működik a chromecast gyári töltőjével már csak azt nem értem hogy hiába rakom át hogy pendrivéra telepitse appot rá is telepiti de utána asphalt 8 azt irja megint hogy error microsd not enough storage holott 8 giga szabad!?! Fájlkezzelő azt irja hogy pendriveon van fent nem belső tárhelybe. Ti hogy állítottátok be hogy pendriven menjenek az appok és ne belső tárhelyet zabálja?
-
TOLEDOO
tag
Meglett, egy alig észrevehető gomb van az oldalán, azzal kellett csatlakozni.
Bocs a pitiáner kérdésért. -
TOLEDOO
tag
Sziasztok!
A CC+tv nem találja a Honor earbuds 2 lite fülest.
Bluetooth kell bekapcsolni, elvileg automatikusan fel kell hogy ismerje.
Vagy kell külön app hozzá?
Valamit nem jól csinálok?Köszi
-
törölt tag
ok végül ilyen lett: https://aqua.hu/periferiak/baseus-metal-gleam-series-6-az-1-ben-hub-usb-c--3x-usb-30-hdmi-usb-c-pd-rj45-ethernet-cahub-cw0g-t1177582
erről azt irják hogy jó lesz cc tv-hez
-
slice14
veterán
Köszi.
Nekem pl nem hiányzik, mert ami kellett az pc-ről Play store-ból ráküldtem.
Igazából csak kérdeztem volna hogy mi ennek a jelentősége? Mert az Alkalmazások fülön ott vannak a kategóriák, és azokon belül le lehet tölteni az alkalmazásokat.
Vagy így nem lehet rákeresni az alkalmazásokra, csak a listából válogatni?Na jó igazából mindegy. Azt az egy- két streaming appot már leszedtem, ami nem volt alapból fent.
-
slice14
veterán
Sziasztok!
Csütörtöktől boldog tulajdonosa vagyok egy CCGTVHD-nak. Nem értem ezt a Play nincs kint a főoldalon dolgot. Az alkalmazások fülön ott vannak az alkalmazáskategóriák, és ott megtalálhatóak azok az appok, amiket fel szeretnék telepíteni. -
TOLEDOO
tag
Sziasztok!
A CC-ban elindítom a YouTube-t, a család telefonján is megjelenik, és ott is meg lehet állítani, indítani stb..
Ezt hol lehet kikapcsolni hogy ne látszódjon a telefonon?
A Google home-ot néztem de nem láttam semmi lehetőséget. -
-
zsolt501
nagyúr
válasz
üzenetére
Ha szorosan illeszkedik az átalakítóban mind két pólushoz akkor nincs gond, de sajnos tényleg léteznek olyan átalakítók amik nem igazán felelnek meg az előírásoknak sem érintés védelmileg sem mechanikailag, amit én kaptam az egyik lejátszóhoz az is hulladék kategória volt, ami a másikhoz jött ott nem volt gond, de jobbnak láttam egy rendes 5V 3A-es táppal megtámogatni a lejátszót, volt itthon pár darab így nem okozott gondot és költséget sem a csere, az eredeti tápját meg elpakoltam a dobozába.
Terveimben szerepel, hogy egy SSD-t teszek rá arra mehet bármi és sebesség gond sem lesz vele. -
Somatom
veterán
válasz
üzenetére
Nyilván, mert az eredeti EU -s drágább lenne. Én Franciaországban vettem az Ultrát és ahhoz EU fejes táp volt csomagolva. Anno miniPC -khez (TV stickek, boxok) adtak ilyen adapteres tápokat. Sok elfüstölt, mert rossz volt az adapter kontaktja és az ugyebár a 220V -t kap.
-
Somatom
veterán
-
-
törölt tag
Szerintetek ez müködne gyári chromecast áram kábellel vagy ehhez már több áram kell?
https://aqua.hu/periferiak/baseus-6-az-1-ben-usb-hub-usb-c-----3x-usb-30--hdmi--usb-c-pd--sd--microsd-cahub-cz0g-t1201558?gclid=Cj0KCQiA3eGfBhCeARIsACpJNU9DqaF3ta4N3y8SvfGl7Tqcjh7hTaRSVuHDqzxfZdOakiIl3EIoO6MaAnm1EALw_wcB
-
-
TOLEDOO
tag
Sziasztok!
A CC távirányítójával tudom a tv csatornákat váltani?
Vagy csak a hangerőt tudom állítani, és ki-be kapcsolni?
Esetleg van valahol beállítási lehetőség?Köszönöm
-
Köszi szuper ✌🏼
-
válasz
üzenetére
Tekintve, hogy ilyet csak az okostelefonok korában lehet használni, ezért korábban nem sok haszna lett volna.
Erősítőre kötés mellett, elfekvő aktív hangfalból lehet pl. internetes rádiót vagy zenelejátszót csinálni vele. Az igaz, hogy a bluetooth részben kiválthatja, de a CC pl. nem meríti a telefont hallgatás közben (támogatott app-nál csak, persze).
-
Hi
Ezen keresztül a google fotókat megtudom nézni teljes méretben/minőségben a TV-én ?
-
Somatom
veterán
válasz
TOLEDOO
üzenetére
Igen, onnan. Nekem Ultrám van, amihez értelmetlen lenne egy ilyen HUB, de a tabomhoz most vettem egy Baseus 9 in 1 -et és tölti a tabot.
-
TOLEDOO
tag
Sziasztok!
Nekem is 1,2 napon belül megjön a Chromecast +Google tv.
Én is nézegetek USB hubot hozzá, de nem világos pár dolog.
A hubon van egy usb (pd) - ről kapja az áramot a CC?
Pendrive-ról lehet nézni filmet CC keresztül?Köszönöm
-
válasz
üzenetére
Ezzel lényegében médialejátszót lehet csinálni a CC-ból?
Korábban foglalkoztam CoreELEC rendszerű médialejátszóval, de annyira elvesztem a rengeteg kesze-kusza információban vele kapcsolatban, hogy a végén már idegesített inkább az egész és eladtam (mondjuk CC esetében továbbra sem tudnék torrentetket futtatni, azt gondolom jól gondolom). -
törölt tag
ok végül ugreen 5 in 1 lett mert kedvezőbb árazásu a másikat visszavontam, néztem videót és ugreenhez elég a chromecast supplyja is ezek szerint https://www.emag.hu/ugreen-usb-c-hub-4kat60hz-5-az-1-ben-gigabit-ethernet-adapter-hdmi-vel-pd-100-w-gyorstoltes-es-2-usb-3-0-c-tipusu-tobbportos-adapter-tc-2073-22091099/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- Le Mans Ultimate
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ingatlanos topic!
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

- olcsóbb megoldás volt és igy a TV streameli a zenét.
Valki megtalálta a megoldást ?