- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-01-18 10:24 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorPro
addikt
UCN3275. Ott a fotó az alján. Már nem kapható. Elég jellegzetes modell, van belőle sok variáns. Amik próbálva voltak Baseus hubok mind jók voltak.
-
BaLee
addikt
Igen figyeltem, akinek lesz FullHD elég.
Kösz a tippet a többieknek is! Akkor egy univerzális töltőadapter kell majd hozzá.
-
castiels
addikt
Rendesen működik a sweet tv?
-
M_AND_Ms
veterán
Ezen is gondolkodtam..
Megjegyzem, most épp kikapcsoltam a routerben az Igmp Snooping-ot, újraindította a wifi-t és jééé.. megy a Play is a Chromecast-on. Telepítettem pl a DAZN-t és az is szépen játszik.
Most akkor mi van? -
Shade45
senior tag
A zip fájl szeretnéd átmozgatni plexxel?
Mert ha igen, akkor ezt gondold át még egyszer...

Esetleg megpróbálhatsz még valamilyen fájlkezelőt telepíteni, ami képes hálózati meghajtók elérésére; vagy nem tudom, hogy Google Drive alkalmazás elérhető-e az eszközön...
Nálam egy NAS szolgáltatja a hálózati fájlelérést, így nem kellett egyéb módszerekhez folyamodnom.
-
Shade45
senior tag
Pl Samba-n keresztül megosztasz PC-n egy mappát, amit Kodival elérsz.
-
törölt tag
lehet my radio frissült ha egyikse frissült akkor factory reset magyarul gyári visszaállítást meg lehet próbálni.
-
zsolt501
nagyúr
A Chromecast with Google TV már hetek óta nem frissült nálam, melyik szoftver verzió van nálad?
Nem lehet hogy a My Radio frissült? -
vacs
Topikgazda
Kinek mi az egyszerűbb ... láttam már korábban ezt a videót!

Beleírtam az összefoglalóba.

-
TaylorPro
addikt
Minden androidos eszköznél ez az első nálam hogy lentebb veszem 0,5-re. Ha teljesen kikapcsolod van hogy hibát okoz bizonyos helyzetekben.
-
totopad
senior tag
nem, olcsó, lapos, semmirekellő poén volt csak

-
tylerddd
veterán
Nálunk a 700 lelkes faluban fullos Telekom szolgáltatás van. Ide mellé nem tudom megérné-e valakinek behoznia bármit is. A net brutál, sok helyen városon nincs ilyen, a mobillal nekem soha nem volt bajom 22 év alatt, az androidos box, ami szeszélyes kissé, de (kopp-kopp) az is elég jó lett a legutóbbi nagyobb frissítés óta. Tévézésre legalábbis. Az extra funkcióit én nem használom.
-
totopad
senior tag
Ez egy olyan nagy, izé, amiből különböző képek és hangok jönnek ki....

Sony KD X85K
-
|AP|
veterán
igen, ráadásul nekem van a tv-re kötve egy Chromecast with Google TV, ami gyakorlatilag szintén egy androidos "box", saját távirányítóval, telepíthető appokkal.
Mennyire 21. századi lenne, ha csak simán telepíteném a TV GO alkalmazást és nézhetném a csatornákat, anélkül, hogy még egy kütyüt be kellene dugni a hálózatba, plusz távírányítót használni hozzá, stb...áh, nem is idegesítem magam rajta... egyelőre maradok a Vodánál, mert ott legalább van CI+ kártya
-
Somatom
veterán
Nem hiszem, hogy futna más vason. De, nem merültem bele. Csak azért használom, mert a nyugdíjas nagynéném Tkomos és az ő kódjával nekem ingyen van. Ha fizetnem kéne érte, akkor Yetit használnék.
-
vacs
Topikgazda
ChromeCast beállítások > alkalmazások között.
Bici: annyit tudsz csinálni, hogy telepítesz egy másik kezdőképernyő alkalmazást (Launcher) és ezt testre tudod szabni!
Viszont azt nem tudom, hogy ezeket be lehet-e alapértelmezettként állítani, mint pl telefonon! -
totopad
senior tag
Nemtudom, hogy ez mitől függ!
Az XBOX controllerem automatikusan csatlakozik a CChez BTn minden bekapcsoláskor, de ugyanakkor a Phillips fejemet meg manuálisan kell csatlakoztatnom. Én sem értem. -
vacs
Topikgazda
Replaio: Online Rádió
Én telefonon ezt használom, de nem tudom, hogy CC-n elérhető-e. -
viperabácsi
addikt
Még egy kérdés rádio hallgatásra melyik app a legjobb ?
Próbáltam a MY Tuner-t , de az képernyő védőre kapcsolva 30 másodperc után leáll.
-
törölt tag
Most akkor lényegében mi a cél a hub-al?
-
vacs
Topikgazda
Én 5 GHz wifin 330 Mbit körül mérek, pedig a router a szomszéd szobában van és egy rendes, vastag tégla fal van köztük.
Csak kérdezem: a 200 Mbps mire nem elég?
-
ajapi
tag
nálam így működik. Az átküldés opciót a pc chrome böngésző jobb felső sarkában a három pöttyben is keresheted.
-
ajapi
tag
kapcsold be a célt - nálunk a tv,- amelyiken már aktív a chromecast.
-
ajapi
tag
Képernyőn bárhol jobbgomb, átküldés, forrást kiválasztani (lap vagy képernyő), célt kiválasztani (nálunk tv-n "családi szoba). Ennyi.
-
TaylorPro
addikt
WL10 kóddal lejön még 10% Én itt vettem, korrektek.
-
vacs
Topikgazda
Az oldal tetején a topikösszefoglalóban találsz hozzá itthon is elérhető hub-ot!

nOvOp: ne haragudj, de én pl nem értem a kérdést.
-
azbest
félisten
mindhárom közvetlenül tud futtatni kodit, hálózaton át nasról a legjobb lejátszani vagy persze előfizetős streaming szolgáltatókat nézni. Az 1 és 3 chromecastként is tud működni, ha pécé vagy más képét tükröznéd. A fire stick más fajta tükrözést tud, chromecast módot nem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- E-roller topik
- Videós, mozgóképes topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Path of Exile (ARPG)
- Yettel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB karcmentes 85% akku 353 ciklus
- HP omen 17-w131ng bontva
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vacs