-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Igen, utána olvastam, hogy hogyan jártál. Szívás ez a dolog. Anno nekem szabad volt a HDMI portom, mert Club 3D CAC-1557 kábellel volt összekötve USB-C - DP-n keresztül a két eszköz. Csak közben kiderült, hogy nem ébred fel mindig a monitor úgy, így eladtam a kábelt. Lehet a sok frissítés után, már nem lenne gond vele... De ezt így nem tudhatom .
#7319viperabácsi: Igen, így lenne érdemes még megpróbálni talán. Mondjuk közben leesett, hogy a monitoron csak hangszóró van, meg bement, kimenet meg nincs, hogy ne a monitor kis hangszóróin szórja
[ Szerkesztve ]
-
Köszönöm szépen!
Már érdemes volt beírnom, mert ezt sem tudtam hirtelen, hogy van külön HD és 4K verzió.
Nekem elég lesz HD is mindig is, ez a 4K-8K téma sosem fog vonzani.Időtállóság szempontjából lehet érdemes mégis CCwGTV mellett dönteni mindenképp, mert ki tudja, hogy 2-3 év múlva már behoznák YT-ra a 90-120fps videókat is 1080p-hez és hátha azokat még támogatná az aktuális féle CC, míg a CC3 már lehet azoknál a videóknál szintén csak 720p-t tudna és megint ugyanitt tartanék vele, mint most.
-
zsolt501
nagyúr
Egyre jobban kiábrándulok ebből a lejátszóból, kész vicc kategória amit a google összehozott ennél a lejátszónál, és a mostani frissítéssel is azt vettem észre, hogy HBO MAX esetén több probléma is lett akadozik többször a lejátszás (micro lag) ami előtte nem volt, illetve Plex esetén is gondok vannak a lejátszással, illetve a lejátszásba visszatéréssel is.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65QNED91 MiniLED 4K 120 Hz , 3ms Gaming TV / Play Station & XBox Támogatás!
- LG 75NANO81T3A 4K UHD HDR NanoCell Smart TV
- LG 75" Qned813RE 4K UHD Qned SMART 120HZ Gaming TV PS/Xbox Támogatás!
- SPC SM900 mikrofon
- -ÚJ- Razer Barracuda Pro Bluetooth + 2.4 Ghz Vezeték Nélküli Fülhallgató GARANCIÁLIS 2027.01.22-ig