- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
PM-ek mentek
-
Balinov
titán
sokaig szinte kizarolag TiviMate-t (rendes fizetos verzio, nem ilyen cracked /custom szar) hasznaltam, imPlayer-rel (szinten megvettem lifetime pro licenszt 2 eszkozre), de utobbi idoben szinte kizarolag Wave IPTV appot (sm4rtw4v3t3ch a def, githubon is fenn van), szinten 1x-i, lifetime premium accal (5 eszkozig per acc). Ez most egyeb okok miatt eppen atnevezodik Waveora.
Mind a 3 kezel m3u-t, de en szinte 0-ik naptol Xtreme Api loginnel hasznalom az elofizuiumat
-
Balinov
titán
válasz
Balinov
üzenetére
Beirom ide is, hatha mast is szivat a Google Streamer vs Projectivy Launcher. Ha az accessibility settingsnel kell matatnod es allandoan crash-el/ visszaugrik a stock ATV launcherre allistd at a Chromecast nyelvet US English-re, utana nem fog es be tudod allitani, amit kell, hogy a PL maradjon a default.
Tobb tippet is lehet talalni ennek a megoldasra, ezt javasoltak tobbnyire elso lepesnek es halistennek megoldotta.
Mind a 4.6-os, PlayStore-os verzioval, mint a GitHub-os 4.68-al csinalja,
Amugy nagyon tetszik igy par ora teszuzen utan. Ugyanazt az IPTV playlistet (XC api login) a regi CCWGTV kb 10, de inkabb 15 perc alatt importalta (liveTV+rakat VOD), most ugyanazt a ket acc-ot kb 2perc alatt letudta.
Stremio/AIO/RD kombo meg akkorat gyorsult a gyorsabb proci, tobb ram/tarhely miatt, hgoy az en use-casemben kb tenyleg Netflix gyorsasagu, Disney+/PrimeVideot meg szvsz siman lekorozi
-
Balinov
titán
Simán ment minden ,cec is a 2015os lg TV el gyönyörűen megy csont nélkül ,iptv appok,stremio aiostreamssel mint a villám ,egyedül a play stores projectivy launcher szopat (premium licensz),de ai szerint az a 4.4 ismert streamer bugja,ha befejezzuk az esti mozit megprobalom a githubos 4.68al
Ja,a hdmi csatit látva nem kis fejvakarasvolt,de 5+ éve először hasznát vettem a kábeles szatyornak megfelelő hdmi tyúkbélért
-
Balinov
titán
Sziasztok, ma jott meg a CCWGTV (HD)-t levalto Google Streamer. Akinek van ilyenje attol kerdezem, hogy van-e valami, amire kulonosen kell figyelni elso setupkor vagy lenyegeben ugyanaz, mint az elozo gen chromecastnal?
udv
B -
Balinov
titán
válasz
SkyTrancer
üzenetére
Udv, ugyanilyen CCWGTV-m van, mar tobb, mint 4 eve de ilyet se szolgaltatoi routerrel, se asus ax56u-val, se flint2-vel nem tapasztaltam. Redditem is kovetem a megfelelo sub-ot, de se ott, sem itt nem emlekszem, hogy hasonlo jellegu problemarol irtak.
Ami nalam volt es lehet nalad is hasonlo gyokeru a problema az a cromecast elhelyezese. Nekem a jelenlegi es korabbi 2 router is a lakas legtulsobb oldalan van/volt, ugy jo 10 meter, kozte 2-3 gipszkarton fallal.
Igaz nekem nem dobalta a jelet, csak good/excellent helyett fair-nek irta a jelerosseget es neha sokaig tartott, mire elindult egy netflix/disney+ video vagy az iptv stream.
Akkor a tv moge volt betuszkolva a cucc es talan epp itt ajanlottak, hogy helyezzem at a chromecastot valami kevesbe takart helyre. En atraktam a tv ala a tv szekrenyre egy kep moge es 1-2 wifi analyzer szerint megduplazodott az elerheto savszel es maga a CC SW-je is azt jelzi a jelerossegre, hogy excellent.
Egy probat meger. Masik tippem, hogy lehet a hasznalt wificsatorna kicsit tul van terhelve es lehet, egy masik, kevesbe jobban terhelt csatin megjavulna. Probalj esetleg valami wifi analyzert hogy lasd, melyik wifi csatin van legjobb jelerosseg (pl. tarsashaznal fontos lehet).
Esteleg#2: valaszd kette a 2.4/5ghz wifi SSD-t es a korszerubb wifi halora csatlakoztasd.
udv
B -
Balinov
titán
Most visszaneztem a postot, hatja, rendes speedtest az nem kis javulás hanem jelentős
Chromecast wifi kapcsolatnál a fair helyett most good-ot jelöl, szóval jolesz így az már látszik, mondjuk streaming cuccoknal és tivimate iptvvel eddig is jó voltAdbs kérdésre tudtok valamit?
-
Balinov
titán
válasz
Balinov
üzenetére
Na, megjott a kabel, kicserelve, gyors speedtest Analiti app-al (speedtest.netet sideloadolni kene, nem volt ra idom.
Az 1000/100-as netet egy AX56u osztj
TV mogott
Netflix self test
TV elott a tv szekrenyen
Netflix self test
Nem egetrengeto, de azert szerintem lenyeges javulasUgyanitt kerdezem:
Vagy itt, vagy redditen, vagy YT lattam egy walkthru-t, ahol a srac a CCWGTV-re egy usb sticket mindenfele ADB paranccsal belso tarhelyre alkalmassa ala, de az instenert nem talalom. Csak arra emlekszem, hogy valami elonye van annak, ha igy van egy extra USB stick adva, nem csak a menubol egy kulso megformazva.
Valaki nem talalkozott hasonlo guide-val?
udv
Bali -
Balinov
titán
Sziasztok Sracok, a minap egy erdekes postot olvastam a Reddit Chromecast sub-jaban.
Par user irta, hogy naluk a CCWGTV eleg gyenge wifi vetelt produkalt, es tanacsoltak, hogy rovid HDMI extenderrel vegyek ki a tv mogul a CC-t es tegyek valami mas helyre (mittomen, pl tv ele szekrenyre, valami hasonlo), mivel ha a tv moge van felrakva a TV shield-je ront a wifi vetelen.
Namost jobban belegondolva ebben lehet valami. Nalam egy Asus Ax56u szorja a lakasban a netet, nappaliban a tv moge van felcuppantva hubostul, pendriveostul a CCWGTV 2 oldalo tepozaras ragasztoval es a CC szerint a wifi vetel "fair", holott a tv elott alva meg a regi, lassan 5 eves Realme telon is 4-500mbitet merek es a telefon szerint az SSID-m jelerossege kivallo.
Probalta mar valaki igy athelyezni a chromecastot jobb wifi vetel remenyeben? LAN-t egyenlore nem tudom elvinni a modemtol, viszont egy meteres HDMI hosszabito 10€ alatt lenne.
Koszi
B -
Balinov
titán
Nézzétek meg a reddites subot, amit linkeltem, globális issue, sokan ssl cert lejárata gyanakodnak
-
Balinov
titán
válasz
üzenetére
hmm...ha BT-s a Lenovo akkor az nem BT-s, nem?
szerk: marmint akkor nem kene semmi adapter
vagy van vezetekes meg wireless/BT modja? Es BT-n nem tudod parositani?
Ha igen, sztem a telefonon/tableten, amihez parositva van a Lenovo BT cucc unpair-t kell csinalni, es aztan pairing modba kell rakni Meg most is nagyon sok BT-s ezkozt jellemzoen csak 1 eszkozzel lehet egyszerre pariositani
(mondjuk Logi K780 billemet egyszerre 3 eszkozhoz is lehet parositani, majd Fn1-3-al valtani, meg Lenovo BT egerem is gombnyomassal valt 2 eszkoz kozott)
-
Balinov
titán
válasz
üzenetére
Nemigazan ertem a kerdest, a BT kapcsolodas a chromecast meg a fules kozott van, az hogy milyen hub van mellette ralogatva, teljesen mind1 kell, hogy legyen.
En tobb BT-s agybadugost parositottam mar a CCWGTW-hez, kozte egy 3€-s alis NC-t, egy xiaomi earbuds alap cuccot (vagy 4-5 eve vettem) meg egy Anker P20i , tavalyelott meg valami egyzserubb, BT-s JBL fulest is parositottunk nehai aposommal, de hangero gond sosem volt.
A vinyos kerdest passzolom, nekem vagy egy 30GB-os ZIFF drive van rajta, vagy egy mezitabas ubs3.0-s 64GB-os sandisk, de nem lehet az, hogy keves neki a tap? Mekkora a vinyo maga? 3.5" vagy 2.5"? Nem keves a tapegyseg?
udv
Bali -
Balinov
titán
Koszi Sracok, meg alszom ra parat, nezek teszteket, stb. van egy csomo idom meg
Mas; tegnap gyerkoc nezte a YT-t, egyszercsak kiabal, hogy Apa gyere, a youtube kicsi! Mondom mifa*z? Hat a kepernyo kozepere, kb A4/A3 lap mereture volt osszezsugorodva a kep ( settingsnel 1080/60P/Premium latszodott) csak egy clear data/cache oldotta meg
Ez mi a szartol lehetett?
Bali
-
Balinov
titán
Felig OFF, Sracok, de itt azert van user experience.
Szoval CCWGTV-m van, meg 3 eve vettem, szal valszeg nem a 4k-s verzio (mivel a 43"as TV is csak FHD). Most lehetosegm lenne LA-i bartom utjan egy Walmart-os Onn 4k Pro-t beszerezni (beszaron, nem sarcolosan).
Kerdes, erdemes-e belevagni? Google streamer mar kiesik az arkategoriambol
Ugye ez S905X4, 3/32GB, LAN, AX-es wifi es szabad USB3.0 (USB-A)
Szimpatikus, foleg a 3GB Ram es a valagnyi tarhely es ax wifi miatt. Szerintetek bele erdemes vagni? Jo, tudom, EU adapter atalakito kell hozza (amazonrol nem egy okor ara) meg elvileg Thomson brandel jon EU-ba is. Viszont ha a mostani TV-nk megmakkan, akkor tuti egy 4k, HDR valtozat lenne helyette, szoval az idoallosag is fontos
Koszi a velemenyeteket
B
-
Balinov
titán
válasz
Skillerz
üzenetére
Web Video cast [link] itt ajánlottak, szépen megy vele az m4 sport elő.
Viszont maga a stream, legalábbis ha EB, BL meccs vagy F1 van csak Magyarországrol nézhető szóval vpn kelleni fogÉn Mullvand vpnel használom, (magát a mullvand vpnt iptv miatt kb 3 éve) magyar vegponttal és gyönyörűen megy, még akkor is ha mobilneten vagyok 5eur egy hónapra, nincs hűség, vagy vedd meg 1 évre, 1/3ad doboz cigi árát simán megeri és asszem 5 eszközön lehet egy accountal használni és
Van értelmes android kliens split tunnellinggelVan még a szintén itt ajánlott movieshark kodi addon, bár kodi alól nem tudom hogy lehet e castolni
Üdv Bali
-
Balinov
titán
válasz
balpeter04
üzenetére
Most nekem is nehezen jött össze de így az adaptive m3u8 -+ route thru phoneval most zökkenőmentesen megy a 1080p stream
-
Balinov
titán
válasz
Niki19841023
üzenetére
Használj tivimate vagy implayer iptv alkalmazasokat.
Mindkettő kifogástalanul megy sd, 720p/1080p strramekkel
-
Balinov
titán
válasz
instantwater
üzenetére
Csatlakozom
BUÉK
-
Balinov
titán
Na, szajkarate helyett on topik kerdes
Ccwgtwhez anno vettem usb hubot, de elkovettem azt a hibát hogy nem lanost vettem
Kérdés hogy usb3as GB lan adaoterekre mennyire kényes? Amazonon ilyen 10-15euros sávban nézegetek
Van valami ajánlott usb3.0 lan adapter?
Köszi
-
Balinov
titán
Ccwgtwnel ki hogy birkózik meg a hangyabokanyi tarhelyel, alig van pár streaming app fenn de reklamal az alacsony tarhely miatt
-
Balinov
titán
Sracok, GCWGTV-n masnal is halk minden stream? Disney+, PrimeVideo, Netflix, IPTV (Tivimate) egyedul talan a YT/YT Music ahol rendes hangero van. LG SmartTV-n sokszor 6-70%-ig fel kell a hangerot tolni (CC-n full hangero) hogy lehessen rendesen hallani.
Mit lehet ezzel kezdeni?
udv
Bali -
Balinov
titán
Adaptert a google csomagol hozzá, én a curry's /pcworldben vettem, olcsóbb volt akciosan mint direkt a googletol
Többen ajánlották a baseus hubjat, nekem ez a 7in1 van, lan nélküli, de ha el tudod húzni azt a cat kábelt én a lanos verziót venném
Ez lett, teljesen korrekt [link]
-
Balinov
titán
válasz
totopad
üzenetére
Fura, tényleg, de tudod mi a még furabb. Tegnap egy hírtelen ötlettől vezérelve kikapcsoltam a vpnt a ccwgtv n, és ugyanazok a műsorok meg még további 5-6 random show simán megy.
Vpn az iptv miatt kell, mullvand szolgáltató, kliens de split tunnelling on és ott csak a tivimate megy át vpnen, az összes többi a rendes virgin kapcsolaton
Aztán hogy muxik megint, kippkopp, vpn on megint, szokásos ír, magyar holland end pontokkal megint megy minden simán. Szóval egy felfoghatatlan anomalia.
-
Balinov
titán
Srácok, ccwgtv, másnál is bas%akszik a Disney+? Elindul simán, profil, nézni való kivalaszt, play, és csak egy kör pörög, aztán semmitmondó hibauzenet. Telon indul rendben, tehát nem account gond
A HW 5ghz wifin kapcsolódik, 500/50es kabelnet. Minden más, yt prémium, prime, Netflix, iptv tivimateval megy gyönyörűen
Kb 1 hete kezdte el
-
Balinov
titán
Srácok, kinek milyen sideshow, /képező app vált be ccwgtvn? Nasrol (smb) ill usb kartyaolvasorol(hubon) kéne tudnia
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
Nálam hasonló setuppal, csak ax56uval így tallozza ki a routerre kötött, pici ziff driveot meg a telon futó dlna szervert. Bookmarkban van mind a kettő, de tallozasnal simán megtalalja mindet, semmi kézi drive mapping
A sorozatokkal sincs olyan tünet mint nálad. Se telefon
, ingyenes dlna server android, se a zyxel nsa325 v2n futó twonky esetén
-
-
Balinov
titán
Örök hála htc07, atalitottam cecrol chromecastra és így már megy a hangerő a 3rd party bt remoteval.
Totopad, sideload megvolt, de az all aps alól sem látszik a google Photos alkalmazás. Érdekes, de xplore alatt látható a telepített appok között, el is indul de a backup ki bekapcsolas képernyőt nem tudom megugrani illetve igen, sikerült, látom az albumokat, de navigálni semmivel sem tudok.
Valszeg tényleg nem chromecast ready meg a Photos
Fajlmanagernek kinek mi vált be?
Üdv Bali
-
Balinov
titán
Sracok, letezik az, hogy CCwGTV-re nem elerheto a hivatalos Google Photos app? Ha tenyleg igy van, mi az ajanlott app sajat Google Photo-s (google drive) slideshow appra?
Ugyanitt kerdeznem, hogy telefonrol castolva a G Photos-bol (1080P-s IPS LED LG TV) masnal is fos a vegeredmeny? Fizetos google drive tarhelyen vannak 14-16mpx-es feldolgozott kepek albumba rendezve, de telorol castolva olyan, mintha fossatomoriettt 5 erves telefonos kepeket neznek, savosodas, elesseg sem az igazi, mint ugyanazt a 16mpx-es jpeget ha a NAS-rol nezem... Lehet a CC cast tomorit? Ha igen,akkor az elso kerdes megjobban idevag
Ugyanitt#2. Taviranyito. Masnal is szarakszik a vup/vdown gomb? Mintha be lenne ragadva, neha teljesen jo, maskor epphogy muxik, de van, hogy nem. Gyk dobozbol kibontas utan par nappal ota ilyen (BF ota van). Szet lehet-e szedni? Kifujnam suritett levegovel, lehet bement valami szosz a mikrokapcsoloba
Ugyanitt#2.Taviranyit#2. Reddites ajanlas alapjan beujitottam egy ilyen BT5/infra taviranyitot. BT-n keresztul pikkpakk osszeparisitottam, CEC is muxik (tv-t/cc-t be lehet vele kapcsolni) viszont a vup/vdown/mute gombok nem funkcionalnak. MUkodik, mert a status led felvillan, csak a hangot nem szabalyozza. Valaki talalkozott mar ilyennel es esetleg rajott a titok nyitjara?
Udv & jo 7veget
B -
Balinov
titán
Hamár pörög a topik, ha valaki iptvzik... Kinek melyik iptv app vált be? Tivimate nekem bejon, smarters iptv Pro sem rossz de kicsit oldschool és nem annyira fürge..
-
Balinov
titán
Ujabb kerdes. Stadia klienssel a CCTV-n lehet-e Nintendo Switch Pro controller kompatibilis kontrollerrel csapatni? Vagy pl Retroarch-csal?
Esetleg usb-c hubon keresztul hasznalt vezeteknelkuli kontrollerrel ? Van egy ilyen a fiok melyen. meg 2, kulonbozo markaju Switch Pro Controller klon (amivel a switch gyonyoruen megy, pillanatok alatt kapcsol,stb).
Ugyanitt kerdeznem, hogy ha WebOs 3.0-s tvn hasznalt webos alapu iptv klienst szeretnek kivaltani chromecaston futo iptv klienssel, ki milyen appot hasznal? 5-10euroig ha bevallt, akar meg is vennem. Korabban iptv szolgaltatom tamogatta a IPTV Smarters-t, abbol meg el a Pro licenszem is
Koszi
B
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest