Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
kislaci
senior tag
Hello, van egy lg lf630v tvm, amin nem megy a disney+ meg az hbo max. Gondoltam veszek egy ilyen kütyüt. Iphoneom van, azzal is tudom beállítani, fog működni minden, illetve még van egy buta lcd tvm is, azzal is jó lenne, a chromecast 3 vagy melyik kéne nekem? Köszi előre is.
-
peter303
tag
Van egy LG 1080p HDR10 Pro HEVC tevem. A kerdesem:
1. Az Ultra nativan kezeli az 1080p TV -t (skalazgatas nelkul)?
2. Az Ultra tamogatja az 1080p HDR -t?
3. Az Ultra tamogatja az 1080p HEVC -et?Szoval erdemesebb-e ehhez egy Cromecast Ultra -t venni vagy eleg a Chromecast 3 is?
-
tsabeekaa
aktív tag
A GTV-n az nem segít. Hiába tudja a Kodi, ha a GTV nem tudja. Talán majd jön rá egyszer egy frissítés, amiben benne lesz. Azok tudják alapból, amiket fentebb felsoroltam. De elvileg észrevennéd ha vált. Olyankor egy pillanatra a kép elsötétül. A nova playerben is van hozzá beállítás és mégsem....
-
sirály69
őstag
Hali!
Most üzemeltem be a gépezetet.
Eddig minden rendben, de nem találom a Disney+ ?
Én bénázok....?
-
room303
tag
Chromcast TV-n nekem sem jön az HBO max ajánló, hiába léptem be az app-ba, csillagoztam be vagy indítottam el bármit. Nem lehet az ajánlásokat szerkeszteni valahogy?
Plusz - lehet, hogy volt már - de az asszisztens a "sorry something went wrong" szöveggel szédít keresés helyett. Pont, mint az android auto

-
nOvOp
senior tag
válasz
tsabeekaa
üzenetére
Biztos igazad van, de én Kodinál nem vettem még észre. Lehet nem annyira látványos mint a Nova-n, pedig ugyanazokat a fájlokat hasonlítottam össze lejátszáskor. Persze addig jó, míg nem látom, mert nekem az a lényeg, hogy ne vegyem észre és nem az, hogy tudja-nem tudja
De ha már ott sem lesz, jó, akkor jöhet az állítgatás
-
tsabeekaa
aktív tag
A kodi használatánál is át kell néha állítani a Hz-et, mivel nem tudja az AFR-t a GTV. Az apple tv, Nvidia shield (amik 3x annyiba kerülnek), Mi Box s, Amazon Fire tv, Roku, meg a kínai kütyük tudják CoreElec alatt az AFR-t, de akkor a streemek nem lesznek jók a kínaiaknál, vagy csak sok kompromisszummal. HA lejátszás közben hosszan nyomod a home gombot, onnan pár kattintás a felbontás beállítása.
-
nOvOp
senior tag
válasz
tsabeekaa
üzenetére
Igen, közben én is rájöttem, hogy a 4K24Hz-n már minden oké, a "szaggatos filmekkel". Csak ugye akkor a többi 25Hz filmekkel van gond. Állítgatni én nem szeretném, így én is inkább a Kodi mellett döntöttem. Köszi ezt a linket, máris rendelek egy ilyet
, ez nagy segítség lesz. És erről, akkor meg tudom táplálni a saját tápegységével?szerk.: közben látom, hogy igen.
-
tamasiarpad
csendes tag
Sziasztok! Nekem egy Alcatel 1s telefonom van, és szeretném a telómon lévő filmeket, zenéket a tv-én lejátszani. A tv, sima LED tv. Chromecast lehet?
-
tsabeekaa
aktív tag
Nálam nincs gond a GTV-n a Nova-val, vagy bármelyik lejátszóval. Igaz általában Kodi 18.9-et használok, Estuary mod V2 skinnel, ami lejátszás közbeni pillanat álljnál kiírja a film FPS-ét. Alapból aGTV 4K24hz-re van állítva, és változtatok a felbontáson ha más kell. Illetve sokat segített nekem, hogy Miboxos időkből maradt egy tplink ue330 usb-lan adapter, ahhoz rendeltem egy [Ilyet] , bele a lankábel, egy pendrive tárhely bővítésre, és innentől gyakorlatilag szinte kompromisszum mentesen használom. Műsorforrás: Plex szerver egy Rasperrin és SMB megosztás, illetve a szokásos streamek....
-
spe88
senior tag
válasz
Balinov
üzenetére
Sajnos, ha jól látom ez a Localcast nem tud képernyőtükrözést. Sok hasonló progi erőlteti ezt a saját böngészőjükből való megnyitásos dolgot, de az meg elég basic, magyarán használhatatlan. Tényleg nem tud a Localcast képernyőtükrözést, vagy csak én vagyok olyan béna, hogy nem találom?
Köszi
-
btomi89
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy Vemont Premium 5-in-1 Type-C HUB-om ami eladó lett. Chromecast with Google TV-hez használtam és tökéletesen müködik. Ha bárkit érdekelne írjon nyugodtan privát üzit hírdetésem a profilomon megtalálható. Remélem nem írtam rossz helyre.. :)
-
spe88
senior tag
Sziasztok!
Chromecasthez csak elméletben kapcsolódó problémám van.
Adott egy tablet és egy tv. A tabletről szeretnének nézni RTL Mostot.
RTL Most+ ezt ugyan tudná állítólag, de ezt a +-os fiókot az ISP-nél kell kérni, és a Diginél ilyen nincs, tehát nem opció.
Így megpróbáltam kiküldeni a tableten lévő Google Chrome-ból tv-re a képet. Sikertelenül. Felraktam pár screentükröző appot, de párosításnál bejön a tablet Android kezelőfelületének a képernyője, miszerint nincs a hálózaton más eszköz, magyarán nem látja a tv-t.
Ami azért érdekes, mert amúgy a tablet a WIFI speciális beállításainál látja a tv-t, tehát a tv és a tablet között megvan a kapcsolat, de valahogy az Android natív felülete ezt nem látja, amikor párosítani szeretném őket. Vannak appok, amik alapból tudják a castingolást és ott ki is megy tv-re (pl. Youtube), ezért nem értem.Ami még érdekes, hogy az adott appot (Cast to TV - Chromecast, XCast) felraktam egy újabb Androidot kezelő telefonra és ott látja a tv-t és megy minden, frankón megjelenik a telókijelzőm a tv-n.
Minden bizonnyal valami beállítás a tableten, de nem jöttem rá. Létezhet, hogy régi Android telefonok/tabletek nem ismerik a screen mirroring opciót? Gondolom nem, mert akkor a saját appos castingolás sem menne (Youtube) és maga ilyen beállítási/keresési felület sem jönne elő.
Cast to TV - Chromecast, XCast
WebVideoCast
Screen Mirroring - MiracastA fenti appokat próbáltam, de screen mirroring után mindig eljön az Android natív felülete, ami nem találja a tv-t és semmilyen beálíltás nem ugrik elő.
Tudnátok segíteni?
Köszönöm
Tablet: Vodafone vfd1300, Android 7.0
Tv: Samsung UE40KU6000 -
totopad
senior tag
válasz
viperabácsi
üzenetére
Nemtudom, hogy ez mitől függ!
Az XBOX controllerem automatikusan csatlakozik a CChez BTn minden bekapcsoláskor, de ugyanakkor a Phillips fejemet meg manuálisan kell csatlakoztatnom. Én sem értem. -
viperabácsi
addikt
Üdv !
Érdekelne , hogy van-e olyan program , vagy valami beállítás esetleg , amivel egyszerűbben lehet csatlakoztatni indítás után BT-n egy samsung soundbart. Most minden indításnál be kell menni menüben a párosított eszközök menübe és kiválasztani a soundbart , majd csatlakoztatni.
Próbáltam egy JBL hangfallal , azzal automatikusan csatlakozott. -
nOvOp
senior tag
válasz
Balinov
üzenetére
Kipróbáltam pár verziót a VLC-ből és a Nova Playerből is. Régebbit, Gplay verziót, és a legújabbat is (github). Mindegyiknél ugyanaz a jelenség, Nova mikroszaggat, VLC sorozat (Modern család pl. S03E15, 7.perc környéke) nézésekor fekete képernyő (vágás) után csúszik a hang. Reseteltem a CCTV-t, de nincs változás. Levettem 4K-ról full HD-re a felbontást is, az sem segített. Sőt, átvittem egy full HD-s tévére, ott is ugyanaz. Az FHD tévén az xboxra telepítettem a VLC-t és ott teljesen jól működött. De ahogy írtam korábban, tableten mindkét szoftver teljesen jól működött. Szóval szerintem itt a CCTV lesz a ludas. Ha esetleg vkinek volna kedve, kipróbálhatná. Ha a sorozat nincs is meg, legalább a nova playert, bármelyik filmmel. Lassan elengedem a dolgot
Kár érte... -
nOvOp
senior tag
Vszínűleg én bonyolítom
Upnp-n látja simán, megy is. SMB-t látja, de üresnek látja a könyvtárat.
Igazából azért próbálkoztam, mert ez a Nova Media Player nagyon megtetszett. Olyan mint a Kodi, csak sokkal egyszerűbb. Megadom a HDD-t és a benne lévő összes filmhez, sorozathoz megkeresi a borítót, adatokat, stb. Nem kell semmit vacakolni, mint a Kodinál. VLC-nél sajnos ilyen nincs. Viszont a Nova player nálam nem jól működik, akadoznak a filmek (mikroakadások), így az a lejátszó nálam használhatatlan CCTV-n. Viszont be lehet jelölni, hogy külső szoftverrel játssza le és itt jött képbe a VLC, viszont sokszor nem találta a filmet és gondoltam azért, mert upnp csatlakoztam a VLC-vel, míg a Nova-val meg SMB-n. Amúgy tableten mindkét program hibátlanul működik hálózati lejátszásnál.
Lehet csinálok egy resetet a CCTV-n.
Max hagyok mindent és marad a VLC simán.@Balinov: köszi neked is. Nekem egy régebbi LG TV-m van (661V), azon sajnos a 3.0 verziónál megálltak.
-
Balinov
titán
Nálam hasonló setuppal, csak ax56uval így tallozza ki a routerre kötött, pici ziff driveot meg a telon futó dlna szervert. Bookmarkban van mind a kettő, de tallozasnal simán megtalalja mindet, semmi kézi drive mapping
A sorozatokkal sincs olyan tünet mint nálad. Se telefon
, ingyenes dlna server android, se a zyxel nsa325 v2n futó twonky esetén
-
nOvOp
senior tag
Esetleg tudja vki, hogy innen melyiket kell letölteni a CCGTV-hez? Kipróbálnám

-
nOvOp
senior tag
Chromecast Google TV-n routeren (asus ax58u) lévő hdd-ről játszanék le filmeket. Eddig sorozatokat néztem, de ahogy volt egy (fekete) vágás a sorozatban, onnantól már csúszik a hang. Ha kilépek a sorozatból és utána elindítom (ugyanonnan folytatva), akkor megint jó, egészen a következő vágásig, és így tovább. Ezzel lehet vmit csinálni. Ugyanazon sorozat több részével ezt csinálja. Amennyiben ezeket a sorozatokat mondjuk Kodin nézem ott teljesen jó. Sőt, ha a Tv-n lévő lejátszóval nyitom meg, ott is jó. A Tv is wifin csatlakozik. Szóval tuti, hogy a VLC a ludas szerintem. Tud vki vmilyen beállítást erre vonatkozóan? Vagy van másik hasonló lejátszó, ami hálóról tud lejátszani? Tudom ott a Kodi, de az csak HD-t tud és picit körülményesebb is. Köszi!
-
Manimaci
tag
Sziasztok!
Tervezem egy CC Google tv beszerzését, viszont sehol sem találok arra vonatkozóan információt, hogy képes-e ez a készülék arra, hogy egy rádugott pendrive/hdd-ről videót játszon le. Leginkább jó minőségű, akár HDR10 és DTS-HD/Dolby Atmos fájlok lennének ezek. Kodi vagy VLC telepitésével megoldható lenne a lejátszás? Illetve átküldi a CC a full hangot (passthrough)? Én az erősitőmbe kötném közvetlen a CC-t, mert azon keresztül küldöm ki 4k60fps-ig a képet és igy a hangot is közvetlenül kapja az erősítő. Már ha megkapja.
Köszönöm előre is a segítő válaszokat!
-
ranlomadi
tag
válasz
vak_bottyan
üzenetére
Pedig direkt az előző hozzászólásomhoz írtam válaszul #6553..
Xiaomi home app-ot tudta-e bki telepíteni a google tv-re? -
viperabácsi
addikt
Üdv !
Valami olyan alkalmazást keresek amivel könnyedén lehet váltani a párosított BT eszközök között .Tudtok ilyet ajánlani esetleg ? Hozzá van párosítva egy Samsung Q700A soundbar , de minden bekapcsolásnál be kell menni a beállításokban a BT eszközökbe , és ki kell választanom a soundbart. -
TaylorPro
addikt
-
vak_bottyan
tag
válasz
totopad
üzenetére
Nem engedi telepíteni az app-ot mert nem az alkalmazás áruházból telepíteném! Hol lehet engedélyezni azt, hogy külső forrásból is lehessen programot felrakni ne csak a saját áruházából! A többit megoldom én is, csak nekem ez új! Firetv-n megoldottam már, de ezt most nem értem, hol van az a menüpont ahol ki tudom kapcsolni!
-
ranlomadi
tag
Ha már ilyen külső telepítések a téma.. Valaki próbálta már a Xiaomi Home appot így? Működik, használható?
-
TaylorPro
addikt
válasz
vak_bottyan
üzenetére
Szia!
A legegyszerűbb Fexplorer. Áruházban fent van. Feltelepíted, van felhő tárhely kezelő része. Google Drive, Mediafire, stb. Ide felteszed az appot. A Chromecast már látja is és telepíthető. Engedélyezni kell a telepítést és ennyi. Ugyan úgy működik mint bármelyik android alapú telefon.
-
totopad
senior tag
válasz
vak_bottyan
üzenetére
Nem teljesen értem a kérdést.
Ha külső appot szeretnél rá telepiteni, akkor én igy csinálom:
https://www.youtube.com/watch?v=JEAH7r7Uyw8 -
vak_bottyan
tag
Sziasztok. Tegnap sikerült vennem egy Google Chromecast mit GoogleTV-t! Minden szuperül megy is, de nem tudom, hogy és hol tudom kikapcsolni azt, hogy csak a saját alkalmazás áruházából telepítsen app-ot. Van egy program amit rá szeretnék rakni. Hogy és hol lehet ezt a védelmet egy alkalomra kikapcsolni? Lehet egyálltalán? Ja és 40€ volt a német Mediamarkt-ban az ára. Az is érdekes, hogy a weboldalukon 70-et írtak. A fizetésnél én is meglepődtem.

-
TaylorPro
addikt
Elcsíptem az emagon egy patika újra csomagolt google TV-t. Kuponnal 22900Ft lett. Így már kettő üzemel itthon. Napi szinten használom most már két tv-n. Jól kitalálták, kedvencem.
-
AtHoS
nagyúr
Hát ja, a 2mag 4szál már pár éve is erős csóró kategória volt, de netre + office-ra bőven elég így is. HDMI kábellel pedig eddig nem volt gondja a voda stream-et TVre küldenie.
Gondolom erős kódolást kell végeznie a CCre küldendő adatfolyam létrehozásához, amihez a maradék prociidő már kevés.
Megnézem majd a linkelt szoftvert próbaverzióban, hátha az valamivel lájtosabb procifelhasználást eredményez.
Mondjuk a vodastream is biztos befolyásol, megnézem majd Digi online-al is.
Van egy Lenovo TABom - ez is most már csóró kategória 1GB RAMjával, meg 1.3GHzes négymagos SOCal - amin a Voda TV APP az állíthatatlan minőségű streamje miatt az Aréna4 lejátszása közben egy álló képkocka látható, de a hang rendben van. Miközben DigiOnline APPal 1080p-ben is probléma mentes a csatornák lejátszása. Szóval a Voda tech sem segíti a helyzetem
-
-
viperabácsi
addikt
Nekem az adatlapon lévő gép kb 4-10 % között megy chrome böngészővel átküldve a Telekom tv go képét , ráadásul úgy hogy a telekom mozzilában van megnyitva , és a teljes asztalt tükrözi a chrome.
Szerintem a gép amivel küldenéd harmatgyenge .Gép : Ryzen5 5600g + MSI MAG B550M MORTAR WIFI + CORSAIR 16GB Crucial Ballistix Sport LT 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 + HP EX900 SSD meghajtó, 250GB, M.2 2280 + FSP Aurum gold 500W + noctua NH-U9B SE2 + Western Digital 500GB M.2 2280 Blue 3D +1024 gb
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Kerítettem egy Chromecast with Google TV cuccost (wifi 5GHz), hogy majd ügyesen tabletről Vodafone TV APP-al ezen keresztül TV-re juttatom az Arena4 műsorát. No persze jól besz..tam, mert a TAB képernyőjét ráküldve a CC TV-re, a Voda TV APP beint

Mentsük ami menthető alapon Dell 7535 laposról (i5-4200U procis, 2mag 4 szál max 2.6GHz) (W10, 2.4GHz + 5GHz és RJ45 is próbázva) ráküldtem Chrome-mal a tv.vodafone.hu lapot, de a proci közben erősen 100%-on fut, így nagyon sokszor akadozik a TV-n a kép (Chrome proci terhelése 80+%)
Megnéztem egy hordozható Firefox-al is, ott is hasonló a proci összterhelése (FF ~40-50%, közben Chrome ~20-50% az átküldéssel)Hát mit mondjak. Nem örültem, hogy ennyire prociigényes az átküldés

Közben ráakadtam új castolás infóra [Cast PC to TV using ApowerMirror]
Valaki próbálta már ezt az ApowerMirror-os történetet? Kisebb lehet a prociigénye, mint a ......chrome-os átküldésnek?

szerk. még a végén vissza kell álljak HDMI-re a lapossal, csak a CC TV pont annak a helyére került a TV-n és minden HDMI port foglalt most már

-
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok!
Több, mint 1 éve használom a Chromecast with Google TV eszközömet nagy megelégedéssel, viszont mostanában előjött 1-2 furcsaság és nem tudok rájönni mi okozhatja/mi lehet a probléma.
Korábban már írtam, hogy többféle USB hub-al is rendelkezem és ezek mind probléma nélkül működtek, eddig.
Az utóbbi időben a Baseus féle 6-in-1 hub azt kezdte el csinálni, hogy sima indulás után rendesen működött, ahogy eddig is, de ha a menüből újraindítottam a készüléket, akkor nem találta az ethernet hálózatot és nem volt rajta net. Persze áramtalanítás és szűz indítás után ismét van. Erről egyébként máshol is (több helyen is) olvastam (hub típusát sajnos nem írták).
A másik Ugreen 5-in-1 hub-nál pedig indításnál azt vettem észre, hogy a Google logó hol megjelenik, hol fekete képernyő (ezzel együtt logónál a led fehér, fekete képernyőnél narancssárga) és ezt 4-5 alkalommal eljátssza, majd normálisan elindul az eszköz.
Egyébként egy szintén Ugreen 20W-os PD chargerrel van használva, ami igazoltan működik és eddig működött is. Próbáltam másik Ugreen 36W-os PD chargerrel, másik (új) USB C kábellel, de sajnos ugyanezek a hibák megvannak. Hub nélkül közvetlenbe kötve tökéletesen működik az említett chargerekkel, wifire csatlakozva. Sőt, amíg etherneten keresztül kb. 260 Mbps-ot mértem, ezzel szemben wifin 360 Mbps-ot mérek.
Gondoltam csinálok egy gyári visszaállítást, de nem tudom, hogy van-e értelme, mert a második hub-os dolgot az szerintem nem magyarázná.
Ami még extra a Chromecast-os összeállításomban, hogy a Chromecast-ot egy 1m-es Ugreen HDMI extenderrel használom, hogy ne lógjon a HDMI porton.
Esetleg valaki találkozott a fenti problémákkal? Valami ötlet? -
Somatom
veterán
-
válasz
viperabácsi
üzenetére
Replaio: Online Rádió
Én telefonon ezt használom, de nem tudom, hogy CC-n elérhető-e. -
viperabácsi
addikt
válasz
viperabácsi
üzenetére
Még egy kérdés rádio hallgatásra melyik app a legjobb ?
Próbáltam a MY Tuner-t , de az képernyő védőre kapcsolva 30 másodperc után leáll.
-
törölt tag
válasz
viperabácsi
üzenetére
Most akkor lényegében mi a cél a hub-al?
-
válasz
viperabácsi
üzenetére
Én 5 GHz wifin 330 Mbit körül mérek, pedig a router a szomszéd szobában van és egy rendes, vastag tégla fal van köztük.
Csak kérdezem: a 200 Mbps mire nem elég?
-
viperabácsi
addikt
Megjött a kütyü ! Elsőre nagyon meggyőző. semmi akadás semmi fagyás EDDIG !

Mindenképpen alap hozzá egy USB-c HUB azt már látom.
Azt gondolom EZ lesz megvéve hozzá.
5G-n tudok folyamatos 200-260 Mbps -t mérni ,ez tud javulni UTP-vel , vagy ez ennyi ? -
ajapi
tag
válasz
viperabácsi
üzenetére
nálam így működik. Az átküldés opciót a pc chrome böngésző jobb felső sarkában a három pöttyben is keresheted.
-
ajapi
tag
válasz
viperabácsi
üzenetére
kapcsold be a célt - nálunk a tv,- amelyiken már aktív a chromecast.
-
ajapi
tag
válasz
viperabácsi
üzenetére
Képernyőn bárhol jobbgomb, átküldés, forrást kiválasztani (lap vagy képernyő), célt kiválasztani (nálunk tv-n "családi szoba). Ennyi.
-
-
ajapi
tag
Üdv,
Chromecast 3-at használok régóta pc képernyő átküldésre LG tv-re, eddig hibátlan volt. Most elkezdett laggolni, és kb 5 perc múlva ledob. Újratelepítés nem segített.
Mi lehet az ok?
köszi -
onedroid
csendes tag
Üdv! Az exem szólt, hogy a Chromecast 2-se nem tükrözi ki a Netfixet az Iphone 8-ról. Pár napja még minden rendben volt, most hiába indít mindent újra, uninstallál, újratelepít nem hajlandó működni, de a Yutu-t az gond nélkül nézheti tv-n és a telefonon is megy a Netflix.
Valakinek tipp, hogy mi lehet? Kersgéltem, de én nem találtam semmi infót. Kösz elöre is! -
ranlomadi
tag
válasz
viperabácsi
üzenetére
Rendben, megnézem!
Közben gyártói oldalon megkeresve a hub-omat is írja, hogy kellene Androiddal működnie..
link -
viperabácsi
addikt
válasz
ranlomadi
üzenetére
Az adatlapján ezt írja Általad linkelt oldalon , lejjebb tekerve olvashatod. :
" A Windows, Mac OS, Linux és Chrome OS különböző verzióival működik. Támogatja a különböző gyártók tabletjeit és okostelefonjait is - az Apple-től a Samsung-ig a Huawei-ig. A Plug & Play rendszernek köszönhetően könnyedén csatlakoztathatja - nincs szükség további illesztőprogramokra."
Mivel ott van a Huawei és a Samsung azok ugye androidosak , tehát működik androiddal.Még esetleg a mostani hub-odat egy erősebb táppal próbáld ki , mert sok helyen jelzik , hogy a gyári tápegység amit adnak a google TV-hez nem elég HUB alkalmazásakor.
-
SZATA
senior tag
CC W G TV-n a szürke hangalapú keresés gomb képes úgy működni, mint a telefonon a G assistant?
Arra gondolok, hogy hanggal kapcsolnám az okosotthon eszközeimet. -
ranlomadi
tag
Én ilyet vettem, úgy tűnik ez nem jo hozzá.. Pcvel tökéletesen működik.. :(
link
Szerintetek mi lehet a gond? Összedugva elindul a google tv, de a pendrive és sd kártyákat nem jeleníti meg.. -
L.L.
senior tag
Sziasztok,
Ez jó lehet a Chromecast Google TV-hez?
[link] -
Pharaoh
aktív tag
A főoldalon masnak mutat ajánlásokat? Régebben neken mutatott netflix és hbogorol származot is, manapság már csak youtuberol mutat ajánlást. HBO maxrol a kezdetek óta semmit, a netflix is eltunk nemrég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fujifilm X
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De ha már ott sem lesz, jó, akkor jöhet az állítgatás
, ez nagy segítség lesz. És erről, akkor meg tudom táplálni a saját tápegységével?

l
De sajnos nem találtam a beállítások közt olyat, ami segítene.