Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: ReaR backup
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Megbolondult a chrome böngésző, ha nem rendszergazdai fiókba lépek be hanem a sima felhasználói és indítani szeretném csak akkor indul ha beírom a rendszergazda jelszót. Meg is jelent az okon egy kis pajzs. Már többször újra telepítettem, de nem használt semmi neki, úgy így működik. Mi lehet a gond
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Hol tudnám beállítani, hogy a felhasználok ne tudjanak létrehozni saját parancs ikon a fiókjukhoz. Illetve ne tudják megváltoztatni a kezdő oldalt. Gondom a gpedit kell használnom. DE tovább nem tudok lépni...
-
qwertly
addikt
Szia!
Nagyon szépen köszönöm
én voltam a béna figyelmetlen
Én a Adblok Plust tettem fel mivel a firfoxon is aszt használtam és azt hittem,hogy a chromnál is működik minden funkciója
További szép napot.Üdv: qwertly -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Esetleg valaki nekem is tudna segíteni
ebben kérdésemben? 
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Az adblok pro van lehetőség magyar külső szűrő hozzáadására mert a firefoxban van és itt nem találom. -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Nagyon régi gépre nem lehet felrakni a chromot?Mert telepítéskor hiba üzenettel elszáll a gép egy VIA/S3G unicrome videovezérlővel és egy Epox EP-8KMM3I alaplap van és valamilyen athon proci.Tudom őskövület de iskolába nincsen más. -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Most ismerkedek a chromal eddig a firefoxot használtam.A könyvjelzőket könnyen tudtam importálni de a jelszavakat nem tudom.Hogyan tudnám ezt megcsinálni ha nem akarom a googe beiktatást.És van vamai jelszó mentő és vissza álltó kiegészítő?mint a firefoxra a MozBackup vagy a Password Exporter?Ja az op rendszer linux. -
qwertly
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
Szia!
Köszi a választ,a könyvjelzőt sikerült ahogy írtad a letöltés marad úgy ahogy volt
-
qwertly
addikt
Sziasztok!A firefoxban jelezte e címsorban a letöltés állapotát,utána meg egy lefelé mutató nyíl volt.Itt belehet ezt állítani,hogy ugyan úgy mutassa?Mert nem akarok mindig a beállításokba menni,ha letöltöttem valamit és később is megakarom nézni a mappa tartalmat.Másik könyvjelző eszköz tárra hogyan tudok kitenni kedvenc oldalakat?
-
qwertly
addikt
Sziasztok az ubuntura tettem fel + a ff mellé hát sokkal gyorsabb de sajnos egy hibát találtam amikor felajálja,hogy importálja a ff-böl a jelszavalat akkor csak részben teszi meg.Mert a jelszót igen de a nevet azt nem importálja ezen hogyan tudnék segiteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
én voltam a béna figyelmetlen
Én a