Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Rakd fel a Tampermonkey nevű bővítményt, ez userscript menedzselő, szerkesztő stb. cucc. Ha fent van, akkor nyomj az install gombra az oldalon.
-
Sonja
nagyúr
Youtube-ra én ezt használom! Itt is van a videó ablak alatt egy Download fül.
Ráadásul sokkal több mindent tud (amiket én használok: ablak mérete nagyobbra, 1080p alapból, hardware-es gyorsítás engedélyezve ablak szinten is + minden sz@r eltávolítva vele).Egyébként így tudsz hozzáadni külső bővítményt.
-
ntomka
nagyúr
Köszi!
Tessék használni, szólni, hogy mi nem jó, vagy mi kéne bele. Most topic figyeltető funkción dolgozom. 
(#2869) Fecow: Őszintén szólva én is úgy látom, hogy bejött az, amire úgy gondoltam, hogy ők képesek lesznek kivédeni, vagyis olyan verziószámozási rendszert vettek fel és mellé annyi féle verziót adtak ki, hogy gyakorlatilag még ők maguk is belezavarodtak. Nem arról van szó, hogy nincsenek új funkciók, hanem nem tudják eldönteni, hogy egy adott csatornába (stabil, beta, dev, canary/daily) mi kerüljön bele, mert olyan gyorsak lettek a kiadások.

Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerintem nem.
Mert így windows alatt fel is jön a kérdés, hogy akarod-e telepíteni! 

Tessék használni, szólni, hogy mi nem jó, vagy mi kéne bele. Most topic figyeltető funkción dolgozom.