Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz Cs1csó #32332 üzenetére
Szövegértelmezés
Mindig azt kell elolvasni mit az ír, aki felhoz egy problémát. Nem írta hogy emlékezete szerint mindenféle listát adott volna a blokkolóhoz. Tehát ezt az általa definiált környezetet kell vizsgálni ebben az entitásban.
Egyébként igen, a blokkoló blokkol, nem pedig a lista, mivel a programkód az, ami műveletet tud végrehajtani, tehát a program és az adata két különböző dolog, de mégiscsak maga a program az elsődleges, mert blokkoló nélkül de terabyte-nyi blokkoló listákat is másolhatsz a Chrome könyvtárába, az égvilágon semmi sem fog történni.
Minden host/ip alapú blokkolóhoz lehet listákat adni általában, ha nem tudtam volna, akkor köszönném az infót. Viszont ezt az ecsetet még sose használtam, ez új infó, majd egyszer kipróbálom, kösz -
Lackooo84
nagyúr
válasz Cs1csó #32428 üzenetére
Az üzi végén megtalálod. Amúgy van még 1650Ti dedikált GPU-m is, de videóhoz nem akarom beröffenteni, videókhoz bőőőőven elég volt mindig is az integrált. Most vettem észre, hogy a chrome-al némelyik 4K videónál elkezdett köhögni (hozzáteszem alapból energiatakarékos móddal 50%-ra korlátozva használom a CPU-t általában, mikor csak neten böngészgetek) és így is bőven elég mindenre. Mint írtam a többi böngészővel 20%-körül van a CPU használat a legdurvább 4K 60fps videónál is, a Chrome-al meg van amikor már meg-meg akad, így vettem észre, h vmi nem oké, mert a CPU van, h eléri a 100%-ot, ha más task is megy közben.
The Truth is out there...
-
zizidor
őstag
válasz Cs1csó #32473 üzenetére
Már az is túl bonyolult, hogy ki van rakva a könyvjelző sávra, és jobb klikk, inkognitó módban megnyitni.
A webhely beállításokkal annyit tudtam trükközni, hogy a böngésző bezárásakor az ügyfélkapus sütik törlődnek, de ez mit sem ér, ha a két belépés között nincs bezárva.„Open mind for a different view, and nothing else matters”.
-
Teodor52
senior tag
válasz Cs1csó #32492 üzenetére
Androidos készülékről van szó.
Letiltott kiegészítőkkel kapcsolatban adblock meg hasonlókra gondolsz, mert az nincs?
Internet security van telepítve.Frissített verzió
Újra is lett telepítveVga driverrel kapcsolatban az alábbi két kép közül nem tudom pontosan melyik a driver verzió, de talán a 2-ik képen látható illesztő verzió 1.2 mondanám, viszont ezen az oldalon nem találtam infót illesztőprogrammal kapcsolatban.
kép1
kép2HDR opció beállítást nem találok a youtube felületén
-
Laraxior
titán
válasz Cs1csó #32554 üzenetére
Ez volt a bűnös, meg se fordult volna a fejemben.
Köszönöm szépen!"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
Zan
aktív tag
válasz Cs1csó #32567 üzenetére
Szia,
köszönöm az útbaigazítást. Jobb lett a helyzet, de nem 100%-os még. Lehet újra fogom telepíteni az egész rendszert...csak hát ezt próbáltam volna elkerülni. Gondolom van xiaomi-nak is van valami programja gépre, amivel tudok backupolni és teljes clean installt csinálni, majd rákeresek.
Minél jobb, annál jobb!
-
GEPESZ66
veterán
-
GEPESZ66
veterán
válasz Cs1csó #32895 üzenetére
Én a böngészőben állítottam be, androidos telefon esetében.
Inkább azzal böngészek.
Illetve számítógépen is csak a böngészőben.
Illetve az esetleg jó megoldás-e telefon esetében, ha a csatlakoztatott wifi-re menve, a beállításoknál átváltok statikusra, s ott állítom be az 1.1.1.1-et? -
zizidor
őstag
válasz Cs1csó #33345 üzenetére
Persze. Kb. úgy mint uBlock esetén, van egy halom szűrőlista amit ki/be kapcsolgathatsz, hozzá is adhatsz listákat, meg egyéni szűrési szabályokat is. A weblapról is kijelölheted a szűrni kívánt dolgot. Mondjuk ezt hülyén fordították, mert Elem blokkolása helyett Blokkelem jelenik meg a menüben, de attól még működik.
„Open mind for a different view, and nothing else matters”.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Tudományos Pandémia Klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest