- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
용 Bob
senior tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Lefutattam még 2x restart után, de semmit nem talált. Chrome uninstall + rendszertisztító és reg clean megvolt. Utána újra feltettem. Tegnap este ment fél órát a korábbi tesztel (YT+twitch, gmail+FB füleket váltogatva), de nem fagyott. Ma reggel elindítottam és a chrome 2 percen belül kifagyott. A fura, hogy elkezd olyankor akadni az egér és ctrl+alt+del-el még rá tudok menni, hogy állítsa le a böngészőt, de olyankor már teljesen kifagy...

Drivert rendszeresen frissítem. -
용 Bob
senior tag
Sziasztok!
WIN10 update telepítéstől produkálja a Chrome, hogy random időközönként 0,5 órán belül kb, legalább 1x teljesen kifagyasztja a rendszert. ctrl+alt+del semmi reakció. Hard resettel hajlandó csak újra indulni.
Firefox-al nem csinálja, így teszteltem. 3 óra böngészés, mellette játék. Twitch+YT+FB, szóval izzasztottam de semmi.... NOD Antvirus van fent (a grid is ebben az időben szeretett volna települni, amit engedélyeztem is. De szerintem nem ebből ered a probléma). Chrome a legfrissebb verzió (66.0.3359.181 64bit)
Addons: speeddial, addbolck, mouse gestures
Ötleteket szívesen fogadok

Új hozzászólás Aktív témák
- SzoftverPremium.hu
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest