- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
#27441408 #26781 üzenetére
Nem ismerem az ilyen játékokat, de rákerestem a guglin és nem olvastam panaszt. Használd tovább is, de futtasd le ezeket:
- Adwcleaner, Hitman Pro, Emsisoft Emergency Kit, Malwarebytes Anti Malware Free, DrWeb CureIt
Nem feltétlenül kell mindet de 2-3-at mindenképp és az Adwcleaner legyen az egyik.Esetleg kipróbálhatod azt is, hogy a játékra egy másik böngészőt használsz, én most így csinálom mivel utálom a flash-t. Alap böngészőm a Firefox (fél éve váltottam Chrome-ról) ebben nincs flash aktiválva. Játékra - honfoglaló - pedig telepítettem a Chrome-ot. (ami másodlagos böngészőnek sem rossz)
Ami még egy jó ötlet, lehet hogy telepíted a SANDBOXIE nevű programot (virtuális térben - homokozóban - futtathatsz tetszőleges alkalmazásokat) és amikor játszanál akkor a böngészőt ebben indítod - tesztelm párszor semmi különbséget nem éreztem a normál futtatáshoz képest - elég jól személyre szabható (egy sárga kerettel jelzi azokat a programokat amiket virtuálisan futtat ez kikapcsolható, kikapcsolható, hogy a vezérlője a rendszerrel induljon stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kedvenc zene a mai napra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest