Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Felkomf.
- sziku69: Szólánc.
- Yézi: Videokártyáim [2015/08-2026/01]
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
Én követem csendben a hozzászólásokat, de amilyen szerencsétlenkedés megy itt a flashhel, meg a youtube-bal meg mindennel. Kapaszkodjatok meg 4:00:20:32- másodperce fut a Windows (a chrome bejelentkezéskor indul a tálcán (offline mail miatt) és nem léptem még ki belőle)
Ezeket a kiegészítőket használom, meg a By Google Webappok nagyrészét a Start Menüből indítva.
Most én nem tudom, hogy a csoda nálam van.
(De szerintem nem ott van a csoda ahol működnek a dolgok)
Vagy valamit nagyon rosszul csináltok, de én bármit csinálok csak szándékosan tudom megfektetni a Chrome-ot. Az egész csak annyi, hogy egy naprakészen tartott Windows-t használok Microsoft Security Essential-szal. Annyit még mondjuk csináltam, hogy a Google DNS szerverét használom meg egy spéci Magyarországra optimalizált mvps hosts fájlt, hogy ne kelljen beletúrni a Windows lelki világába mélyebben.
Na most, a használati szokásaim átlalában 10-15 vagy több fület használok, random oldalakkal, olyan súlyosakkal is mint a the verge vagy index több példányban is. Na meg a jutyuk is. Ez nem számít extrémnek, de másnak szerintem még ennyi sem kell hogy lerohassza a böngészőt.
Ja és azt nem írtam, hogy csak stabil kiadást használok a szoftverekből és a Chrome-ból meg főleg.
Nem frissítettek álladóan feleslegesen az illesztőprogramokat (nvidia és ati is folyamatosan bénáznak) ?
Nem használtok csoda antivírusokat?
Nem babráltatok a Windows memória kezelésével? (lapozófájl, etc?)
Nem használtok csoda sandbox programokat?
Nem futtatjátok agyba főbe a cleaner progikat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Tesla topik
- Apple Watch
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux Mint
- CES 2026: betöltötte a puskaport a Vera Rubinnal az NVIDIA
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest