Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
Én követem csendben a hozzászólásokat, de amilyen szerencsétlenkedés megy itt a flashhel, meg a youtube-bal meg mindennel. Kapaszkodjatok meg 4:00:20:32- másodperce fut a Windows (a chrome bejelentkezéskor indul a tálcán (offline mail miatt) és nem léptem még ki belőle)
Ezeket a kiegészítőket használom, meg a By Google Webappok nagyrészét a Start Menüből indítva.
Most én nem tudom, hogy a csoda nálam van.
(De szerintem nem ott van a csoda ahol működnek a dolgok)
Vagy valamit nagyon rosszul csináltok, de én bármit csinálok csak szándékosan tudom megfektetni a Chrome-ot. Az egész csak annyi, hogy egy naprakészen tartott Windows-t használok Microsoft Security Essential-szal. Annyit még mondjuk csináltam, hogy a Google DNS szerverét használom meg egy spéci Magyarországra optimalizált mvps hosts fájlt, hogy ne kelljen beletúrni a Windows lelki világába mélyebben.
Na most, a használati szokásaim átlalában 10-15 vagy több fület használok, random oldalakkal, olyan súlyosakkal is mint a the verge vagy index több példányban is. Na meg a jutyuk is. Ez nem számít extrémnek, de másnak szerintem még ennyi sem kell hogy lerohassza a böngészőt.
Ja és azt nem írtam, hogy csak stabil kiadást használok a szoftverekből és a Chrome-ból meg főleg.
Nem frissítettek álladóan feleslegesen az illesztőprogramokat (nvidia és ati is folyamatosan bénáznak) ?
Nem használtok csoda antivírusokat?
Nem babráltatok a Windows memória kezelésével? (lapozófájl, etc?)
Nem használtok csoda sandbox programokat?
Nem futtatjátok agyba főbe a cleaner progikat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- SONY LCD és LED TV-k
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- Gumi és felni topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G1a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest