Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
Én követem csendben a hozzászólásokat, de amilyen szerencsétlenkedés megy itt a flashhel, meg a youtube-bal meg mindennel. Kapaszkodjatok meg 4:00:20:32- másodperce fut a Windows (a chrome bejelentkezéskor indul a tálcán (offline mail miatt) és nem léptem még ki belőle)
Ezeket a kiegészítőket használom, meg a By Google Webappok nagyrészét a Start Menüből indítva.
Most én nem tudom, hogy a csoda nálam van.
(De szerintem nem ott van a csoda ahol működnek a dolgok)
Vagy valamit nagyon rosszul csináltok, de én bármit csinálok csak szándékosan tudom megfektetni a Chrome-ot. Az egész csak annyi, hogy egy naprakészen tartott Windows-t használok Microsoft Security Essential-szal. Annyit még mondjuk csináltam, hogy a Google DNS szerverét használom meg egy spéci Magyarországra optimalizált mvps hosts fájlt, hogy ne kelljen beletúrni a Windows lelki világába mélyebben.
Na most, a használati szokásaim átlalában 10-15 vagy több fület használok, random oldalakkal, olyan súlyosakkal is mint a the verge vagy index több példányban is. Na meg a jutyuk is. Ez nem számít extrémnek, de másnak szerintem még ennyi sem kell hogy lerohassza a böngészőt.
Ja és azt nem írtam, hogy csak stabil kiadást használok a szoftverekből és a Chrome-ból meg főleg.
Nem frissítettek álladóan feleslegesen az illesztőprogramokat (nvidia és ati is folyamatosan bénáznak) ?
Nem használtok csoda antivírusokat?
Nem babráltatok a Windows memória kezelésével? (lapozófájl, etc?)
Nem használtok csoda sandbox programokat?
Nem futtatjátok agyba főbe a cleaner progikat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest