Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
Én követem csendben a hozzászólásokat, de amilyen szerencsétlenkedés megy itt a flashhel, meg a youtube-bal meg mindennel. Kapaszkodjatok meg 4:00:20:32- másodperce fut a Windows (a chrome bejelentkezéskor indul a tálcán (offline mail miatt) és nem léptem még ki belőle)
Ezeket a kiegészítőket használom, meg a By Google Webappok nagyrészét a Start Menüből indítva.
Most én nem tudom, hogy a csoda nálam van.
(De szerintem nem ott van a csoda ahol működnek a dolgok)
Vagy valamit nagyon rosszul csináltok, de én bármit csinálok csak szándékosan tudom megfektetni a Chrome-ot. Az egész csak annyi, hogy egy naprakészen tartott Windows-t használok Microsoft Security Essential-szal. Annyit még mondjuk csináltam, hogy a Google DNS szerverét használom meg egy spéci Magyarországra optimalizált mvps hosts fájlt, hogy ne kelljen beletúrni a Windows lelki világába mélyebben.
Na most, a használati szokásaim átlalában 10-15 vagy több fület használok, random oldalakkal, olyan súlyosakkal is mint a the verge vagy index több példányban is. Na meg a jutyuk is. Ez nem számít extrémnek, de másnak szerintem még ennyi sem kell hogy lerohassza a böngészőt.
Ja és azt nem írtam, hogy csak stabil kiadást használok a szoftverekből és a Chrome-ból meg főleg.
Nem frissítettek álladóan feleslegesen az illesztőprogramokat (nvidia és ati is folyamatosan bénáznak) ?
Nem használtok csoda antivírusokat?
Nem babráltatok a Windows memória kezelésével? (lapozófájl, etc?)
Nem használtok csoda sandbox programokat?
Nem futtatjátok agyba főbe a cleaner progikat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Milyen asztali médialejátszót?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Parfüm topik
- Kuponkunyeráló
- Mikrotik routerek
- OLED TV topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest