Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kunsztler
senior tag
válasz
Namelesske
üzenetére
Mi az áttértél rendes Adblock-hoz?Már nem jó az adblock plus?

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Namelesske
üzenetére
Furcsamód azóta áll fenn ez a jelenség, amióta a .77-es verizó települt, előtte semmi probléma nem volt a Youtube-bal.. Plusz, a Google fórumát is linkelte itt valaki korábban, ott is beszéltek már róla, tehát nem egyedi esetről van szó. Szal ahogy elnézem, nem eléggé figyelmesen követed a hozzászólásokat.

Ennyi embert lényegében nyíltan lehülyézni? Köszönjük szépen.

-
M3oH
addikt
válasz
Namelesske
üzenetére
Youtube hiba valos, nem nalunk van a problema. Te szerencses vagy, ha nalad minden OK. VOlt, hogy nekem is csak ~10ik videonal fagyott ki. Es bizony a Google is elismerte a hibat, igerte a javitast. Bar en most hiba nelkul el vagyok html5tel.
-
L7wy
őstag
válasz
Namelesske
üzenetére
Azt hiszem nem követed csendben eléggé a hozzászólásokat. Tegnap nekem is megjavult kb egy órára, aztán folytatta... Amúgy meg láthatsz tőlem egy hozzászólást itt, ahol a Google elismerte a hibát, és tudta reprodukálni. Ezek után szerintem nem érdemes vitázni arról hogy bénázunk-e vagy sem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest