- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"nincs egy lista a kitöltött adatokkal, mint mondjuk FFben, vagy Operában."
Mint Operában? Ezt nem is értem, Operában eleve nincs is autocomplete...
Engem személy szerint tényleg idegesít, mert ez az autocomplete kiegészítő Operához sokszor qrva gagyi, nem egyszer fordult elő, hogy egyszerűen nem láttam, mit gépelek, mert valami fehér réteget elérakott, igazából nem gondolkodtam még, ilyenkor mi a tökömet talál ki, de olyankor qrva idegesítő. Nem véletlenül jobbak a natív megoldások még mindig... Másik oldalról meg pont ezért idegesít, hogy Chrome-ban minden szirszarhoz kiegészítőre van szükség, amikor sok beállítás más böngészőkben kapásból alapcuccos. Szerk.: kíváncsi lennék, ezt hányszor mondtam már el a Chrome-mal kapcsolatban, lassan külön számolni fogom.
==
(#6152) Tibii91:
"A reinstall lassan az IT-világ pálinkája."
Hogy mi va'?
Nem értem a hasonlatot. A pálinka egy kellemes pia (ha jóféle), a reinstall viszont olyan, mint egy hátbab@szás, nem túl jó érzés.
Hát hogy lehet a kettőt egy kalap alá hozni? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Hát hogy lehet a kettőt egy kalap alá hozni?