Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"nincs egy lista a kitöltött adatokkal, mint mondjuk FFben, vagy Operában."
Mint Operában? Ezt nem is értem, Operában eleve nincs is autocomplete...
Engem személy szerint tényleg idegesít, mert ez az autocomplete kiegészítő Operához sokszor qrva gagyi, nem egyszer fordult elő, hogy egyszerűen nem láttam, mit gépelek, mert valami fehér réteget elérakott, igazából nem gondolkodtam még, ilyenkor mi a tökömet talál ki, de olyankor qrva idegesítő. Nem véletlenül jobbak a natív megoldások még mindig... Másik oldalról meg pont ezért idegesít, hogy Chrome-ban minden szirszarhoz kiegészítőre van szükség, amikor sok beállítás más böngészőkben kapásból alapcuccos. Szerk.: kíváncsi lennék, ezt hányszor mondtam már el a Chrome-mal kapcsolatban, lassan külön számolni fogom.
==
(#6152) Tibii91:
"A reinstall lassan az IT-világ pálinkája."
Hogy mi va'?
Nem értem a hasonlatot. A pálinka egy kellemes pia (ha jóféle), a reinstall viszont olyan, mint egy hátbab@szás, nem túl jó érzés.
Hát hogy lehet a kettőt egy kalap alá hozni? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Ableton Live 12 Suite Education
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hát hogy lehet a kettőt egy kalap alá hozni?