Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Duplicon
csendes tag
horvathd
Neked is köszönöm a segítséget.

-
Duplicon
csendes tag
válasz
horvathd
üzenetére
A belépésnél a legördülő menüben ott vannak a régi nevek is amiket elvileg kitöröltem már, de nem ajánl fel semmit. Vagy én vagyok nagyon béna?
FF-ben vagy Operában semmi perc alatt ki tudtam törölni az ilyeneket, és el is tűntek utána csak itt nem sikerül valamiért.
Köszi az eddigi segítséget.

Megoldom, ha máshogyan nem hát egy Chrome újratelepítéssel.
-
Duplicon
csendes tag
-
Duplicon
csendes tag
Mit tud ez a Chrome, hogy neki több mint hatszor nagyobb terület kell a Firefox-hoz képest.
FF és ChromeAzt hiszem nálam is a z lesz, hogy Chrome uninstall majd install. Talán így majd eltűnnek azok a már felesleges nevek a freemailből.
Azért ez egy nagy fekete pont részemről a Chrome-nak, hogy csak ilyen megoldással lehet kitörölni az ilyeneket.
Egyébként is csak másodlagos böngészőnek van használva az FF mellett, de akkor is ...

-
Duplicon
csendes tag
Közben lenne még egy kérdésem. A Startlap/ Freemail-nél ha belekattintok a Login melletti fülbe akkor előjönnek azok a freemailes azonosítók is amiket már nem használok (csak egy-egy alkalomhoz kellettek még anno). Beállítások/Személyes dolgoknál ki is töröltem már mindegyiket régen, de még mindig ott vannak. Igaz, nincs/nem rendel már hozzájuk jelszót csak az azonosító nevek jelennek meg egymás alatt a belekattintáskor. Hogyan lehet kitörölni ezeket amik nem kellenek? Úgy értem, hogy ha belekattintok a Loginhoz a belépéshez, akkor már a csak meglévő két valós freemailes azonosító név jelenjen meg, amiket használok, a többi már ne.
-
Duplicon
csendes tag
Sziasztok!
Be lehet azt állítani a Chrome-ban, hogy a megnyitott oldalak fülei ne legfelül legyenek hanem a Keresősáv alatt?
Hasonlóra gondolok mint ahogy a Firefoxban is van rá lehetőség.
________________#6128 hunfatal
Köszi a gyors választ.
-
Duplicon
csendes tag
válasz
üzenetére
Szia!
Elvileg ott kell lennie a címsorban, ott ahol ezen a képen a nyíl mutatja a helyét.
Chrome > Jobb oldalt felül csavarkulcs/Bővítmények azon belül AVG LinkScanner/Beállítások. Itt nézd meg a beállításainál hátha csak ki van kapcsolva. (ez csak egy tipp)
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Renault, Dacia topik
- Gyúrósok ide!
- Goddess of Victory:Nikke
- Robotporszívók
- Képregény topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest