Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Dark Archon
üzenetére

-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
Hol lehet beállítani, hogy a webes tartalamakat (pl. PDF, Word) egyből nyissa meg, és ne kínálja fel a letöltés lehetőségét? Sehol nem találtam.
Köszi.

-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
A Chrome tud olyat, ha egy ablakban meg van nyitva kb. hat lap és azt bezárom, hogy rákérdezzen mielőtt bezúzza az összes lapot, mint Firefox-nál?
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
Chrome alatt belehet állítani más betűtípust? Olyat ami nem szerepel a motorháztető alatt?
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
Nagy megelégedésemre használom a Chromot így FF után..
De egyetlen egy dolgot még mindig nem sikerült megoldanom..
Ezt
Tudom, meg kellene jegyeznie az előzőleg beállított oldal nagyságát, de nem teszi se laptopon se asztali gépen..és engem baromira idegesít..ezt csak akkor csinálja ha már legalább 2 oldal meg van nyitva, elsőre megy neki teljes ablakban..
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Warhammer 40.000
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Elektromos autók - motorok
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és Én inkább az új ablak híve vagyok
Azt gondoltam itt külön be kell állítani, mert Firefoxban is így volt hogy mentette az előző méretet, de itt nem most nem menti nekem.