Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ja hogy ez szerinted "tipikus szőrszálhasogatás"? Az a tipikus szőrszálhasogatás, ha egy filmet azzal akarnak feldobni, hogy teledobálják gagyi jelenetekkel? És attól lesz jó egy film, mert van egy alapötlet, amit jól fel lehetne dolgozni, meg van benne pár ismert színész, akik a rájuk bízott szerepet viszonylag megbízhatóan el tudják játszani?
Akkor nincs miről beszélnünk.
Kár, hogy sajnos érdemi hozzászólást nem írtál a témához, és elintézted egy legyintéssel, hogy szerinted az a hülyeség, amit én beszélek, rossz módszer. 
Ha már Mátrix, na, az nem volt teledobálva fos jelenetekkel, ahhoz hasonlókkal, amiket írtam, csak azért, hogy eladhatóbb legyen. Ott egyedi volt az egész hangulat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kár, hogy sajnos érdemi hozzászólást nem írtál a témához, és elintézted egy legyintéssel, hogy szerinted az a hülyeség, amit én beszélek, rossz módszer.