Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
addikt
Bolygóközi üdvözletem a Föld bolygó lakóinak!
Én a Chromium bolygóról származom. A kisbolygóövezetben megrongálódott járművemmel kénytelen voltam kényszerleszállni ezen a rendkívül füstös és mérgezett bolygón, és máris jelentkeznek rajtam a mérgezettség tünetei. Mivel a közvetítőegységem is megsérült, így a Chrome maradt az egyetlen földi böngésző, ami képes dekódolni társaimnak küldött segélykérő üzeneteimet, de most ez is meghibásodott.
Már nem sokáig bírom ezt a klímát, kérlek, segítsetek!"Profilját nem sikerült rendesen megnyitni.
Lehet, hogy néhány funkciót nem tud használni. Kérjük, ellenőrizze, hogy a profil létezik-e, és hogy Önnek van-e engedélye olvasni és írni annak tartalmát."
A böngésző indítása után a fenti üzenet jelenik meg.
Mi lehet a probléma és a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52 XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Apple Watch Series 8 41mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest