Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
laszlohu
üzenetére
"Ajánlott a legfrissebb Cata 11.5 is."
Biztos nem rossz, de szerintem jelenleg túl nagy szerepet tulajdonítasz ennek, kicsit túlmisztifikálod a hardveres gyorsítás jelentőségét (már sokadik hsz.-edben hangoztatod a legújabb Catalyst csodatevő képességeit).
Természetesen egy jó driver sosem árt a videókártyának, meg nyilván ahol valóban komolyabban kihasználja a videókártyát a böngésző (WebGL-alkalmazások és ehhez hasonlók, meg talán Flash-nél is szerepet játszhat), ott érdekes lehet, de amúgy a normál böngészés során egyáltalán nem normális, hogy 95% fölötti legyen a prociterhelés, ha mégis, akkor annak valami más oka van, pl. előfordulhat, hogy egy újabb Flash-verzió valamiért bugos, sőt, az is simán előfordulhat, hogy egy Flash-alkalmazás, vagy akár egy Flash-es reklám szarul van megírva, ezért zabálja a processzort, mint az állat. Az is benne van a pakliban, hogy maga a driver aktuális verziója egy fos, de akkor az szerintem más alkalmazások esetében is előjön.Szerk.: mondjuk gyanítom, erre a hsz.-re sem fogsz reagálni, de gondoltam én is leírom a véleményem a dologról.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs