Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
laszlohu
üzenetére
"Ajánlott a legfrissebb Cata 11.5 is."
Biztos nem rossz, de szerintem jelenleg túl nagy szerepet tulajdonítasz ennek, kicsit túlmisztifikálod a hardveres gyorsítás jelentőségét (már sokadik hsz.-edben hangoztatod a legújabb Catalyst csodatevő képességeit).
Természetesen egy jó driver sosem árt a videókártyának, meg nyilván ahol valóban komolyabban kihasználja a videókártyát a böngésző (WebGL-alkalmazások és ehhez hasonlók, meg talán Flash-nél is szerepet játszhat), ott érdekes lehet, de amúgy a normál böngészés során egyáltalán nem normális, hogy 95% fölötti legyen a prociterhelés, ha mégis, akkor annak valami más oka van, pl. előfordulhat, hogy egy újabb Flash-verzió valamiért bugos, sőt, az is simán előfordulhat, hogy egy Flash-alkalmazás, vagy akár egy Flash-es reklám szarul van megírva, ezért zabálja a processzort, mint az állat. Az is benne van a pakliban, hogy maga a driver aktuális verziója egy fos, de akkor az szerintem más alkalmazások esetében is előjön.Szerk.: mondjuk gyanítom, erre a hsz.-re sem fogsz reagálni, de gondoltam én is leírom a véleményem a dologról.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Path of Exile (ARPG)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest