- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
--Disztroj-- #4997 üzenetére
A könyvjelzőket? Bemész a könyvjelzőkezelőbe, ott a Rendezés menüre kattints.
De ha használod a szinkronizálást, az a legegyszerűbb. -
--Disztroj--
senior tag
Sziasztok!
új rendszert készülök felrakni és a kérdésem az lenne hogy a kedvenceket honnan tudom kimenteni?
-
fatal`
titán
válasz
Grande Ale #4994 üzenetére
-
fatal`
titán
válasz
Grande Ale #4992 üzenetére
Ugyanaz a WMP plugin mint FFhez.
-
Grande Ale
őstag
A hirado.hu-n nem tudom lejátszani a híradót. Mi kell hozzá?
-
laszlohu
addikt
válasz
infectedmann #4990 üzenetére
Beállítások / motorháztető alatt :
Az alábbi két opció elé tegyél pipát, a többi elől vedd ki, és hátha jó lesz.
Az oldalbetöltés teljesítményének javítása érdekében használjon DNS előretöltést
Adathalászat és kártékony programok elleni védelem bekapcsolása -
infectedmann
őstag
Sziasztok!
Ki lehet valahogy lőni a "Képernyő újraküldésének megerősítése" ablakot? Nagyon idegesítő tud lenni.
-
laszlohu
addikt
Az új stabilban van ilyen, hogy További könyvjelzők, de sehol sem tudom törölni, a Törlés el van szürkítve. Lehet valamit tenni?
Köszönet.
-
laszlohu
addikt
válasz
Sk8erPeter #4985 üzenetére
Köszi mindenkinek.
Végülis letöltöttem a stabil portable verziót.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
laszlohu #4977 üzenetére
Szép sorok... filippínó nyelven!
>>> [link]
Most tulképpen a korábbi Chrome-verziót felülírta, és működésképtelen?
Amennyiben igen, töröld a Chrome-ot a programok közül, és egy újabb, megfelelő telepítővel rakd fel az új verziót... ha nem írta felül, akkor nincs gond, telepítsd egy másik telepítőverzióval. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
koshmar #4975 üzenetére
Nem veszem komolyan.
Tényleg nem fogok b@sztatni senkit, ha csak egy verziószámot másol be vagy egy "qrva anyátokat" üzenettel érkezik csak, de eddig igen nehéz volt elfogadni, hogy fel vagyok iratkozva egy listára, amiről kapom az értesítést e-mailben, és érdeklődve olvasom el az új hsz.-t, hátha valami segítségkérő vagy érdekességet mutató hsz. érkezett, erre csak egy számsorozatot látok.Gondoltam akkor már elmagyarázom, mi a bajom ezzel.
Van egyszerűbb: leiratkozni az értesítésekről, és/vagy nem látogatni a fórumot - standing ovation!Na, de komolyra fordítva: a lényeg, hogy ha már új verzió, jó lenne tudni, mit tud.
(#4976) RpPRO: nem mintha veled társalogtam volna, de akkor már neked is reagálok, ha már hozzámszóltál:
"Es meg Tibi a kocka?"
Ki mondta, hogy én nem vagyok az?! -
RpPRO
őstag
válasz
Sk8erPeter #4972 üzenetére
Apro oromok, mi? Azert kepes voltal 5 percet elpazarolni a draga eletedbol, h bolcs eletszemleletedbol csepegtess egy keveset egy fel oldalon keresztul. Es meg Tibi a kocka?
-
koshmar
addikt
válasz
Sk8erPeter #4974 üzenetére
Te meg ne vedd komolyan, amit írtam.
Néha beborul az agyam, elsötétül a kép, és olyanokat írok, mint...az előbb.
Ilyenkor szerencse, hogy csak egy laptop előtt ülök...
Nem sértettél meg egyébként. Ahhoz durvábbat kéne és hosszabban. -
koshmar
addikt
válasz
Sk8erPeter #4972 üzenetére
Jó érzés villogni azzal, hogy többet tudsz a témában, mint én...
Csináld csak nyugodtan.
Ha jól esik.
Ha ez okoz örömöt.
Ha ettől boldogabbnak érzed magad.
Ha így már kerek egész a napod.
Ha ezáltal teljesebb ember lehetsz.
Ha semmi sem tesz már boldoggá, csak ez.
Ha ez felel meg az erkölcsi értékrendednek.
Ha már úgy érzed, hogy unatkozol...Ilyen elmebeteg hozzászólás egy évben csak egyszer születik. Hurrá! Hurrá! Hurrá!
Viccet félretéve (a fenét volt ez vicc...):
Előfordul néha, hogy szeretném tudni a Canary Build aktuális verziószámát...
Mert pusztán kíváncsi vagyok.
Nem fogom csak azért felrakni, hogy ezt megtudjam.
Viszont vannak itt olyan emberkék, akik ezt rendszeresen kiírják.
Így általuk megkaphatom ezt az információt.
Nem kell letölteni semmit, installálni, stb.
Csak felnézek a Google Chrome fórumra, és kész. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
koshmar #4970 üzenetére
Ez jó, tehát valójában fogalmad sincs, miért is fasza, ha megjelenik egy új build, egyáltalán miféle változás történt az előzőhöz képest, miért is volt érdemes esetleg várni rá, csak egyszerűen imádod, hogy eggyel nagyobb verziószámú Chrome-mal gizdulhatsz.
Beigazolódott a sejtésem.
Ezt most egyáltalán ne vedd sértésnek, csak most már mindent értek.Ígérem, többet nem pampogok az eszetlen verziószám-bemásolgatások miatt, de legalább most már ezzel a tudattal veszem tudomásul, hogy a fanboy-ok ismét büszkén virítanak az új kiadású böngészőjükkel. (Hát végül is ezek is lehet, hogy valaki számára apró örömök az életben - kinek a pap, kinek a papné.
) Hozzáteszem, bőven megalapozott valakinek az öröme, ha legalább tudja, mire is jó az új verziószámú böngészője, ha olyan javítás történt benne, amire már várt.
Szóval no offense!
-
koshmar
addikt
válasz
Sk8erPeter #4969 üzenetére
Sajnos egy szót sem értettem az egészből, szóval legközelebb inkább valami Rammstein-t linkeljél, az a menő nálam.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
koshmar #4967 üzenetére
"The Chrome Stable channel has been updated to 10.0.648.205 for Windows, Mac, Linux and Chrome Frame. This release contains a new version of Adobe Flash which includes a fix for a security vulnerability, as well as the security fixes listed below.
Security fixes and rewards:
Please see the Chromium security page for more detail. Note that the referenced bugs may be kept private until a majority of our users are up to date with the fix.[$500] [Windows only] [70070] Critical CVE-2011-1300: Off-by-three in GPU process. Credit to yuri.ko616.
[75629] Critical CVE-2011-1301: Use-after-free in the GPU process. Credit to Google Chrome Security Team (Inferno).
[$1000] [78524] Critical CVE-2011-1302: Heap overflow in the GPU process. Credit to Christoph Diehl."======================================================
[link]
"The Beta channel has been updated to 11.0.696.43 for Macintosh, Windows, Linux and Chrome Frame platformsThe following bugs were fixed
Passwords sync: passwords sync commits after EVERY browser restart (Issue 78548).
Autofill fails to fill forms (Issue 78509).
a few known crashes (Issue 78688, Issue 68350, Issue 77665, Issue 74585, Issue 76092, Issue 77219 and Issue 77447).
Redirect to my site without CFInstall.js (Issue 60018).
Update Silverlight v3 version metadata (Issue 78005).
Blocked plug-in dialog: make sure "Run this time" button is the first one (Issue 78120).
Policy: Proxy configuration over policy does not work. (Issue 78016).
Editing style adds the word "initial" for any property value that uses a paren (Issue 75302).
Google Chrome Helper doesn't quit, killing it relaunches a new helper process (Issue 74983)."Így legalább tudom, mi változott.
Nem is rossz, hogy mennyit keresnek páran egyes biztonsági rések felfedezésével és befoltozásával.
-
koshmar
addikt
válasz
Sk8erPeter #4965 üzenetére
Ha ilyen verziószámos hsz.-t olvasol, mindössze annyit kell tenned, hogy nem értelmezed/elemzed/kifejted magadban, hanem egyszerűen tovább siklasz.
-
Sk8erPeter
nagyúr
És akkor mi van?!
Ettől jobb lett az estéd?Csodálom, hogy ennyien vannak emberek, akik arra verik, hogy milyen verziószámú böngészőjük van, elképesztő...
(#4962) hunfatal: jaja, de úgy értem, hogy lehetne benne egy feltétel-vizsgálat, hogy amennyiben pl. Win98-ról van szó, azt az adott dll-t használja, frissebb oprendszer esetén meg a másikat.
-
natë
nagyúr
Bocs, ha már leírtátok, a legújabb 12-es dev alatt minden esetben flash frissítést kér, holott nem jelent meg chrome alá új verzió. Valahogy lehet ezt javítani?
-
w333
félisten
Google chrome 10.0.648.205 Stabil
Google chrome 11.0.696.44 Beta
-
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter #4961 üzenetére
Egyébként szinte nulla munka lenne a csere. Igazából senki nem érti az okát. Én csak tippelgetek a régi fostalicska osekkel való kompatibilitásra.
-
fatal`
titán
válasz
laszlohu #4957 üzenetére
Ez a legutolsó stabil? Mert abban ha jól emlékszem volt egy 3D CSS kapcsoló is. Lehet, hogy a béta és dev buildekben nem lehet kikapcsolni, mert a következő verzióban már be lesz kapcsolva. És a chromeban szinte semmilyen funkciót nem lehet kikapcsolni, ami beépítésre kerül, mert a beállítások nemkicsit szegényesek.
-
laszlohu
addikt
Én is erre jutottam egy kis guglizás után, esetleg meg tudnád mondani, melyiket engedélyezzem a 3D CSS letiltásához?
Távoli elérés
A távoli elérési szolgáltatásfolyamat és az ügyfél plug-in felhasználói felületének és háttérkódjának aktiválása. Figyelem: ez jelenleg csak fejlesztői tesztelésre szolgál. Ha nincs engedélyezve a fejlesztői csapat listáján, az aktivált kezelőfelület nem fog működni.
EngedélyezésKeressen ismert ütközéseket harmadik féltől származó modulokkal.
A szoftver-inkompatibilitás ( (pl. harmadik féltől származó, a böngésző összeomlására figyelmeztető modulok) észlelésére figyelmeztető, háttérben futó ellenőrzést engedélye.
EngedélyezésNyomtatási felhő proxy
Engedélyez egy háttérben futó szolgáltatást, amely a(z) Google Cloud Print szolgáltatást összekapcsolja a számítógépre telepített bármely nyomtatóval. Ha engedélyezte ezt a kísérleti változatot, A motorháztető alatt panel Beállítások/Preferenciák részén Google Fiókjával bejelentkezve bekapcsolhatja a(z) Google Cloud Print szolgáltatást.
EngedélyezésCRX-mentes internetes alkalmazások
Telepítési támogatást tesz lehetővé olyan Chrome alkalmazások számára, melyek egy weboldalon lévő jegyzékfájlt használnak ahelyett, hogy egy crx fájlba csomagolnák a jegyzéket és az ikonokat.
EngedélyezésÖsszevont megjelenítési rétegek szegélyei.
A könnyebb hibakeresés és a jobb tanulmányozhatóság érdekében szegéllyel veszi körül az összevont ("composited") megjelenítési rétegeket.
EngedélyezésFPS számláló.
Megmutatja egy oldal aktuális képváltási frekvenciáját képkocka per másodpercben, amikor a hardveres gyorsítás aktív.
EngedélyezésGPU gyorsított 2D képernyő
Engedélyezi a 2D összefüggésben szereplő képernyőmezők nagyobb teljesítményű megjelenítését a grafikus processzor (GPU) hardver használatával.
KikapcsolásNyomtatási előnézet
Lehetővé teszi egy nyomtatási művelet lapon belüli megtekintését.
EngedélyezésNatív kliens
Natív kliens támogatásának engedélyezése.
EngedélyezésKísérleti Bővítmények API-jai
Engedélyezi a kísérleti bővítmény-API-kat. Figyelem! A bővítménygaléria nem teszi lehetővé, hogy kísérleti API-kat használó bővítményeket töltsön fel.
EngedélyezésKattintson a lejátszáshoz
Engedélyez egy „indítás kattintásra” opciót a plug-in tartalmi beállítások között.
EngedélyezésHiperlink-ellenőrzés tiltása
Hiperlink-ellenőrző pingek küldésének letiltása.
EngedélyezésHellyel kapcsolatos kísérleti funkciók
Kísérleti kiterjesztéseket tesz elérhetővé a helymeghatározási funkcióhoz. Felhasználja az operációs rendszer helymeghatározó API-ját (ahol van ilyen), illetve további helyi hálózati konfigurációs adatokat küld a Google helymeghatározási szolgáltatásának a pontosabb pozicionálás elősegítésére.
EngedélyezésAz összes harmadik féltől származó cookie tiltása
Ha aktiválva van a harmadik felek cookie-jait tiltó beállítás, akkor ezeket a cookie-kat beolvasni sem lehet.
KikapcsolásA HTML5 interaktív űrlap-alapú ellenőrzés kikapcsolása
Az ellenőrző üzenetek megjelenítésének kikapcsolása, valamint elküldésük megakadályozása.
EngedélyezésP2P API
Bekapcsolja a P2P Pepper- és P2P JavaScript API-kat. Az API fejlesztés alatt áll, és még nem működik.
EngedélyezésA meglévő lap aktiválása megnyitáskor
Amikor egy meglévő lap URL-jét írja be a cím- és keresősávba, akkor az nem nyílik meg az aktuális lapon, hanem a létező lap lesz aktív.
EngedélyezésExperimental new tab page
Enables an in-development redesign of the new tab page.
EngedélyezésRun PPAPI Flash in the renderer process
If the PPAPI version of Flash is in use, run it in each renderer process rather than in a dedicated plugin process.
EngedélyezésKöszönet
-
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter #4941 üzenetére
"Igen, mondjuk ez nekem is feltűnt, valóban elég furcsa, főleg így a 11.x verzió tájékán..."
Mert még mindig kompatibilis a windows 98-cal, meg akarták szűntetni, egyik snapshotban kivették és felhasználók ezrei kezdtek el szitkozódni a desktop teamen..
-
laszlohu
addikt
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ki lehet - e kapcsolni valahol a Webgl - t, valamint
a 3d CSS -t , és a webgl-multisampling - ot?Nálatok a Canvas ki van kapcsolva?
Köszönet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Óra topik
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- E-book olvasók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest