- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speederer
senior tag
Nekem a 10-es verzióban (de már lehet, hogy a 9-esben is) olyan problémám van, hogy a böngésző minden indításkor az utoljára megnyitott lapokat tölti be, vagyis néha csak töltené, mert ha nevet és jelszót igénylő oldal is meg volt nyitva, akkor attól állandóan lefagy.

Gondolok itt pl. a router weblapjára, de máshol is ugyanez a szitu.Most egy olyan gépen is frissítettem a 10-esre, amin előtte a 7-es volt. A 7-esen nem jött elő ez a probléma, de miután frissítettem, már ezen a gépen is jelentkezik. Pedig először azt hittem, hogy csak ott állítgattam el vmit.
5let? Várjak a frissítésre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Iqos cigaretta
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest