Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
eroli23
csendes tag
Lenne egy kis gondom a Google Chrome frissitésével véletletül kitöröltem az Update mappát a következö helyröl: Appdata>Local>Google és itt az update mappa, hogyan tudnám visszahozni? Anélkül nem tudom frissiteni a Chromo-mat. Már ujra raktam nem tom hányszor a Chromot de nem akar visszajönni az a mappa. Esetleg ha valaki tudna segiteni megköszönném.
Pontosabban ezt a hibát irja ki amikor a Chrome névjegyére megyek rá: A szerver frissitése nem érhető el (hiba: 3)
Az volt az egyik hiba a másik az hogy Youtubon amikor nézek egy videot akkor nem mutatja a videot fekete kép van és amikor oda ráviszem az egeremet ahol a videokép van akkor ott marad az egér mutato befagyva ja és allul ahol a perceket mutatja végighuzom ott is az egeret és a percek is ott maradnak befagyva. Az about:plugins-ba már néztem hogy mit tehetek hát mindent megprobáltam raktam flash playert is az Adobe honlapjárol, kikapcsoltam a Chrome alap flash playerét de semmi.
Ez a kettö kritikus hiba ami bánt engem. Ha valaki tudna segiteni nagyon hálás lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest