Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
eroli23
csendes tag
Lenne egy kis gondom a Google Chrome frissitésével véletletül kitöröltem az Update mappát a következö helyröl: Appdata>Local>Google és itt az update mappa, hogyan tudnám visszahozni? Anélkül nem tudom frissiteni a Chromo-mat. Már ujra raktam nem tom hányszor a Chromot de nem akar visszajönni az a mappa. Esetleg ha valaki tudna segiteni megköszönném.
Pontosabban ezt a hibát irja ki amikor a Chrome névjegyére megyek rá: A szerver frissitése nem érhető el (hiba: 3)
Az volt az egyik hiba a másik az hogy Youtubon amikor nézek egy videot akkor nem mutatja a videot fekete kép van és amikor oda ráviszem az egeremet ahol a videokép van akkor ott marad az egér mutato befagyva ja és allul ahol a perceket mutatja végighuzom ott is az egeret és a percek is ott maradnak befagyva. Az about:plugins-ba már néztem hogy mit tehetek hát mindent megprobáltam raktam flash playert is az Adobe honlapjárol, kikapcsoltam a Chrome alap flash playerét de semmi.
Ez a kettö kritikus hiba ami bánt engem. Ha valaki tudna segiteni nagyon hálás lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos fejegységek
- Robotporszívók
- One mobilszolgáltatások
- Lightyear - befektetési app
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest