Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, egy idegesítő hibába futottam androidos chromeon.
Otthoni szerveremen fut a transmission, amit kívülről is elérek ddns-el, az oldalhoz tartozik azonosító+jelszó, évek óta gond nélkül elérem bárhonnan és a chrome magától kitölti az adatokat.
Volt ez így egészen kb múlt hétig, amikortól kintről és bentről is elkezdte üresen feldobni a belépési ablakot, ahová magamtól kell begépelnem mindent.
Automata kitöltés bekapcsolva, azónosító+jelszó elmentve, próbáltam törölni/kikapcsolni mindkét opciót újból, megkérdi, hogy mentes-e, mentse, majd megint üres.
Logoutoltam a chromeon belül a fiókomból és vissza, de továbbra se tölti ki.A telefonomon és a tabletemen is ugyanez a helyzet, mindkettőn a legfrissebb verzió van fent.
Más oldalnál nem nagyon tapasztaltam ilyet, illetve ez a két oldal sima http, nem pedig https.Mi lehet a problémája?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HBO Max
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Farming Simulator 25
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs