Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ArthurShelby: [Xpenology] DSM 7.1.1 telepítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Lehet már kibeszéltétek, de én nem olvastam. Miért barmolta szét a króm a csodafasza lenti letöltő sávot?
Láttam melyik letöltés mennyinél áll, miközben beszéltem a klienssel, könnyen megnyitattam bármit, lista volt miket töltöttem le, miközben tudtam írni whatsappon. Most egy kalap szemét, fent egy pici ikon elrejtve, kattintgatni kell hogy lásd mit töltöttél már le, ha elkezdesz írni eltűnik.
Ennél barom állatabb downgraddel még nem találkoztam. Van rá értelmes magyarázata a cégnek miért kellett másolni a Mozillat? Egy ideig még meg lehetett kerülni, de már kivették a kiskpaut és most nagyon zavar
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akció! Csak tesztelt! WD Blue SN5000 4TB Nvme SSD! 0 Perc - 0 Írás!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest