- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok,
Nem tudom volt-e már itt téma, másnál is előfordul, hogy ha időnként nem szabályosan záródik be a chrome (pl egy alkalmazás kéri a gép újraindítását, vagy win update miatt indul újra), akkor elvesznek a megnyitott oldalak?
Nálam viszonylag sok lap van megnyitva, jellemzően 15-20 minimum, akár több hétre visszamenőleg. Sokat azért hagyok nyitva, mert tudom, hogy van még vele dolgom, vagy hogy el ne feledkezzek róla.
Amikor történik egy ilyen "adatvesztés", iszonyatosan frusztrált leszek, meg sem tudom számolni, hogy hányadszorra jártam már így. (évek óta tapasztalom, tehát nem új bugról van szó)
Jelszavak kivételével a cloud szinkron be van kapcsolva (megnyitott oldalakra is).
Miért történik ez?
Van rá megoldás? (azon kívül, hogy ne hagyjak nyitva sok ablakot)
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest